12 nye Iherb produkt tips til magen og hjemmet

Hei! Jeg har samlet opp flere nye Iherb produkter og er klar for å gi dere et nytt innlegg med tips. Siden jeg presterte å bestille 20 nye pakker(!) sist uke har dere mange gode Iherb innlegg i vente. 😀 Iherb produktene som skal til livs denne gangen ser du på bildet under.
Klikk på linkene (som har farget skrift) for å komme til produktene.  Om du vil vite noe om Iherb eller bestilling leser du alt det du trenger og mer i den store Iherb guiden.

【個人輸入】iHerbより注文した商品が色々到着しました ヽ(^◇^*)/

Til magen:

Honning: 907g økologisk rå honning fra  Eco Bee farms. Honning med høyt nivå av enzymer, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Kan være litt hard å røre rundt i, så jeg oppbevarer den bare i kjøkkenskapet og evt varmer glasset litt under varmt vann for å få mykgjøre honningen. God i grøt, bakst og te. Fås her.

Krydder fra det populære merket Simply Organic:denne gangen ble det 67g gurkemeje og 64g fennikel frø.

Pottis: Kettle Foods potetgull, denne gangen i smaken Hot! Jalapeno. Posen innehoder besjedene 142 gram. Greit nok siden jeg har en tedens til å gommle opp hele posen uansett størrelse. Potetgullet er uten transfett, Non- GMO, glutenfri og laget med naturlige ingredienser.

Mandler: 454g usaltede mandler rett og slett. Til snacks, mandelmelk og i bakst. Jeg har blitt veldig glad i mandler i det siste så den nye forsyningen kom godt med. Du får disse fra Now foods her.

Dadler: Økologiske soltørkede dadler uten sten. Pakken inneholder 170g. Perfekt til bakst og rå kaker. Fri fra gluten og nøtte allergener. Non-GMO. Du får dem her.

Rosiner: Fra samme merket som dadlene, Made in Nature, har jeg kjøpt økologiske rosiner. Den kjekke boksen rommer 425g og er soltørket.  

Til tennene:

Tannkrem: Nature’s Gate, Naturlig tannkrem med blekende gelè. Fri fra flour, sulfater og parabener. 141g i hver tube. Vegansk og ikke dyretestet. Uten kunstig farge, smak og søtning. Inneholder en blanding av 7 antioksidanter. Les mer her.

Tanntråd: Dr. Tung’s, Smart Floss, med kanelsmak. Boksen (som er resirkulerbar) inneholder 27 meter spenstig tråd. Tråden er ikke testet på dyr. Tanntråden er dekt med voks fra planer og bier. Du får den her.

Til heimen og huden!

Vaskepulver (faktisk): Ja, iherb har en haug med husholdningsprodukter. Country Save, Oxygen Powered Bleach er et vaskepulver for klær som lysner hvite farger og freer farger. Posen rommer 1.134 kg. Uten farge og parfyme. Passer sensitiv hud og er helt nedbrytbart i miljøet noe som er veldig bra! Du får det her.

Oppvasksåpe: J R Watkins, Natural Home Care, Dish Soap, med lavender duft. Flaske på 7,1 dl. Som pulveret over er denne også nedbrytbar. Ja takk til en grønn hverdag! Oppvasksåpen er uten ammoniak, fosfater, farge, og ikke testet på dyr. Lufter godt av lavendel. Du får den her.

Bind: Har skrevet om disse nylig, så mer info finner du i arkivet. Alle intimprodukter for kvinner finner du her.

Spray: Ansikts- og hudlotion spray om du trenger litt fukt. Kjekt om luften er tørr eller om du har vært på tog/fly lenge. Jeg sprayer den i ansiktet om huden føles stram. Etterpå føles huden frisk og fuktet. Lukter også mildt og godt.

Dyrevennlig og testet for plantevernmiddel. sprayen inneholder noe de har kalt Vor-mag water. Ideen går ut på at vanlig vann er livløst siden det inneholder lite oksygen og mineraler mm. Nå skal jeg ikke skrive så veldig mye om dette, men de har behandlet det og magnetisert det for å øke vannets energi til en høyere vibrasjon som noen tror er bedre. Blandingen inneholder også glyserin (som man ofte bruker når man lager kremer) og rose olje. Du får den her.

Det var det! 🙂 ↓   ↓

Har du prøvd noen av disse produktene? (⌒ー⌒)ノ~~~Takk for at leser bloggen!

 


One thought on “12 nye Iherb produkt tips til magen og hjemmet

Legg gjerne igjen en kommentar! :D