13 spiselige Iherb tips!

Hei hei! Jeg har svidd av alt for mange penger på Iherb i det siste, men akk hvor gøy det er å hente pakker! 😀 Jeg husker aldri hva jeg har bestilt, så det er en liten overraskelse hver gang jeg åpner pakkene. I dag er det jo 13.November, så da passet det jo ekstremt godt med 13 Iherb tips, ikke sant? Disse produktene er av den spiselige (og drikkelige) sorten.
Om du ønsker å handle kvalitets helsekost til en rimelig penge er det ekstremt mye å spare ved å handle fra nettbutikken Iherb. Her er det ekstremt mange kroner å spare og flere spennende produkter å boltre seg i enn det som finnes her i Norge. Ikke rart vi alle digger Iherb. Jeg vil i alle fall spare der jeg spare kan! 😉
Du kan lese alt du trenger å vite om Iherb og bestilling her:Nylig oppdatert4-001
 
Er det første gang du handler på Iherb får du 5 til 10 dollar i rabatt om du oppgir rabattkode JEM146 i din første bestilling.
Under ser du det samlede innholdet i de siste pakkene jeg har fått i hus. Jeg har linket til hvert produkt slik at det blir enklere for deg å finne frem. You are welcome! :*
iherb pakkeOppe fra venstre ser du:
Kokosmel: brukes mest til baking, men også for å rulle godiskuler. Kan røres inn i grøt for fibertilskudd. Kokosmel får du her
.
Quinoa cookies: Gode kjeks med sjokoladebiter. Samme merke har også cookies med appelsin, rusin og krydder og kokos. Fås her.

Glutenfri brownies mix: Brownies på 1-2-3 når jeg er i det late og brownies-sugene hjørnet. Iherb utvalget er stort på browniesmix fronten, bare se her.

Golden Flaxseed: Lyse linfrø. Perfekt til linfrøbrød eller som linfrø”egg”.

Midten fra venstre:

Quinoa: Bruker jeg i salater eller som tilbehør ala ris.

Frysetørket bringebær: Nydelig i hjemmelaget sjokolade, i grøt, frokostblanding, yoghurt eller som snacks. Veldig frisk og god. Raw og uten tilsatt sukker.

Økologiske tørket kirsebær: bruksområde som bringebærene over.

Økologisk kakaopulver: til sjokolade, kakao og sjokoladekake! 😀

Økologisk kokosmelk: til thaisuppe, fiskesuppe, kokoskrem og melk erstattning. deilig kokossmak. Fettredusert eller vanlig. Jeg kjøpte to bokser av den vanlige.

Nederst fra venstre:

Ostepulver: Fordi jeg må ha det hver eneste dag. Sykt godt på pasta, i dipp og i supper!! 😀 De var utsolgt for det en god stund, så nå har jeg hamstret det. Har flere poser på vei.. Hehe. Anbefales! Du får dem i 4 ulike typer, se her. Jeg har prøvd 3 av de 4 og er stor fan!

Økologisk karri: karri er et must til fiskeboller i hvit saus. Jeg hadde hørt mye godt om denne karrien, og det er et pluss at den er økologisk!

Paprika krydder: Godt i tomatsuppe, på hjemmelaget potetgull eller over hummus.

Yogi te! En favoritt som har søte små visdomsord med teposene. Jeg kjøpte eple, Konbucha, og hasselnøtt. Hele utvalget ser du her.

iherb pakke

Dette var altså de siste godbitene jeg har kjøpt meg. Har du prøvd noen av disse produktene? Noen som fristet?Takk for at leser bloggen!


4 thoughts on “13 spiselige Iherb tips!

  1. Hei! Hvilken av de Oste-pulverne liker du best? Kjøpte akkurat mild cheddar, men lurer på om de andre kan være bedre..

  2. Vet du hva. Jeg kjøpte ALLTID den cheddar and spice. Så be de fri dødslenge! Til slutt måtte jeg bare ha cheddar pulver så jeg bestilte de to andre (ikke prøvd det økologiske enda). De var gode de, og når jeg endelig fikk førstnevnte i hus, så var det som jeg foretrakk de andre. De jeg liker best er fortsatt cheddar and spice, men den med to ulike cheddar pulver (ikke mild) er MINST like god, kanskje bedre 🙂 Perfekt på varm pasta!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D