4 helt nye Iherb tips

Hellu! Har dere det bra? Klar for helg? 🙂 Popper bare innom for å vise dere noe lekkert Iherb nytt – altså nye produkter den store helsekostbutikken Iherb har tatt inn i sitt sortiment. Alt om Iherb og bestilling kan du lese i den store Iherb guiden. Vil du “vindushoppe” de nye produktene selv finner du alle her. Først, ta en titt på disse 4 Iherb nyhetene:
Kalsium karameller: Først ut er HealthSmart Foods sin ChocoRite, Calcium Bites. Det er sjokolade trukkede karameller tilsatt ekstra kalsium. Perfekt for deg som spiser lite grønne bladgrønnsaker, mandler eller ikke drikker melk. De er sukkerfrie, har bare 1g effektive karbohydrater og inneholder 500mg kalsium. De er glutenfri. Hver pakke inneholder 12 karameller.

I samme gate finner vi denne mørke sjokoladen som også er kalsiumberiket. De inneholder 500mg kalsium, magnesium og D3. Jeg tror foressten ikke det lille innholdet av D3 vil gi på noen problemer mht toll. De er uten mais sirup og transfett. Hver pakke inneholder 30 sjokolade pletter. Du får dem HER.

Glutenfri melblanding: Artisan Flour Blend er en ny glutenfri melblanding på 1.81 kg. Melet er uten allergener som feks hvete og melk, og inneholder fullkorn. Meler gjør det enkelt å bytte ut andre meltyper som hvetemel i oppskrifter. Noen oppskrifter vil trenge litt mer veske. Dette er veldig kjekt å ha i hus.

Øyenskygge sett. E.L.F. Cosmetics har denne paletten med 100 øyenskygger. Jeg har sett de har tatt inne DETTE også, som er et sminkesett med andre typer sminke også, ikke bare øyenskygger. De har også et sett med mange negelakker. Perfekt å gi i gave (eller bruke selv.. hihi). Det finner du HER.
Så noen andre godbiter også, men jeg får ta det neste gang! 😀 Stikk innom bloggen i morgen også, for da kan jeg friste deg med…. wait for it.… Lavkarbo sveler! 😀 Fluffy sveler med smør og brunost er jo bare helt fantastisk digg. Oppskriften får du altså i morgen! Weee! Ønsker deg en fortsatt fin  dag. Suss :*
Q: Får du i deg nok kalsium fra melkeprodukter eller kalsiumrike planter?Takk for at leser bloggen!

5 thoughts on “4 helt nye Iherb tips

  1. Kanskje ikke så lurt å anbefale et kalsiumtilskudd som inneholder masse ødelagt fett?

  2. Ah, liker det! Er selv hektet på Quest barer for tiden 😛 Hadde en til dessert og har veeeldig lyst på en nå til kvelds, men får beherske meg 😛
    Satser på fem om dagen og klarer det de fleste dagene, av og til går jeg over også, men kalsium we det jo bra og hamstre litt på, godt for skjellettet og tennene 😀 Hadde ikke hatt noe imot og toppe opp på det gjennom sjokolade or karameller!
    Gleder meg til oppskrift på lapper (beklager, men får ikke meg selv til og si sveler 😛 Dumme vestlendingen som jeg er!), vedder på at de er helt tipp topp! God helg 😀 x

Legg gjerne igjen en kommentar! :D