4 Iherb pakker i hus og nydelige sukkerfrie drops

Hellu! God Tirsdag! Jeg fikk fire Iherb pakker på døra for ett par dager siden, og fem idag. Likså jeg har lagt inn bestillinger. Hehe. Her ser du fangsten av de fire første pakkene:
IMG_7909Alle de fire pakkene kom på under 200 kr hver, og ble sendt med billigste frakt alternativ. Jeg fikk altså alt det du ser på bildet over for ca 900 kr inkludert frakt. Jeg trenger vell ikke engang forklare hvor mye jeg har spart sammenlignet med helsekostbutikken her hjemme. Du kan lese alt om Iherb i Den store Iherb guiden.

Jeg kjøpte både gjengangere og noe helt nytt jeg ville teste denne gangen. Jeg skal skrive litt om noen av produktene, men må dele det litt ut over i flere innlegg. Idag  skriver jeg om min nye besettelse favoritt, nemlig disse nydeige dropsene:

IMG_7905

Dropsene er fra merket Fifty-50 som har spesialisert seg på produkter med lav GI. De har mest syltetøy, men også cookies, havregryn og lønnesirup. På dropsfronten har de fruktdrops, og min favoritt “butterscoth“. Dropsene er uten hvitt sukker, er litt kalori reduserte og har lav GI. Dropsene er utrolig gode og jeg spiser skammelig nok en pakke om dagen. De smaker på en måte karamell, men de har en syrlig eller lett krydret undertone. Jeg er helt hekta. NomNomNom. Anbefales 🙂

Q: Har du smakt disse dropsene? Handlet noe på Iherb i det siste? 🙂Takk for at leser bloggen!


6 thoughts on “4 Iherb pakker i hus og nydelige sukkerfrie drops

  1. Bestilte “plutselig” fire pakker selv i går. Gleder meg som en liten unge til alt kommer, elsker å smake på alt som er nytt og åpne de pakkene der de etterlengtede gjengangerne er 😀
    Rart at jeg ikke opplever like mye glede av å handle på Rema1000 😛

  2. hehe, flere som hamstret i desember for å få “rewards” skjønner jeg…hihi 😀

Legg gjerne igjen en kommentar! :D