8 nye Iherb pakker i hus! La oss ta en titt på diettnudler

Hei hå! Jeg er flere ganger i uken å henter Iherb pakker jeg har bestilt, men er litt dårlig med å få ut alle Iherb-tipsene her på bloggen. Tror ratioen pakker VS innlegg om pakkene er 1:30.  Her om dagen drasset jeg og typen med oss hele 8 pakker. Ekspiditøren på postkontoret bare.. “her har du samlet opp hentelapper ser jeg!”. Jeg bare..*pokerface* ..Lite visste hun at alle hentelappene hadde kommet på en og samme dag. 13-IMG_6927

To dager etterpå var jeg å hentet fem pakker til. Det var den lønna liksom. 😉 Fra spøk til revolver:

Jeg skal prøve å få ut flere innlegg om hva jeg kjøper nå fremover,så kanskje blir jeg a jour. Jeg må nok fordele innholdet i disse pakkene over flere innlegg, ellers blir det tidenes lengste innlegg. ^^

Vil du vite noe om Iherb og hvordan du bestiller rimelig helsekost der ifra kan du lese alt du trenger å vite i Den store Iherb guiden.

15-IMG_6935

La oss ta en titt på hva som kom i disse pakkene.. I den store pakken øverst på bildet her ser du Chia frø. Chia har jeg akkurat skrevet om, så det kan du lese i mitt forrige Iherb innlegg her.14-IMG_6928

Diettnudler/Mirakelnudler

Jeg la ved noen pakker diettvennlige nudler i hver pakke om det var “plass” mht vekt og pris. Alle disse bestillingene er sendt med billigste frakt alternativ og er under 200 kr per pakke.

Jeg la med med mest av spinat fettuccini nudlene i bestillingene av èn eneste grunn: de er de letteste. Alle disse nudlene ligger i en veske som veier ganske mye, så for å holde fraktkostnadene lave valgte jeg dem framfor mange av de som er hvite som veier mer.

Øverst til høyre ser du en hvit fettucchini variant. Merk at de er fra merket mirakle noodle, mens de andre (grønne) er fra merket DukanDiet. Dukan dietten er forresten en diett som tok av da det ble kjent at Kate Middleton gikk på den.

17-IMG_6937Det er faktisk over tre år siden første gang jeg skrev om disse kalorifattige shirataki nudlene her på bloggen. Siden den gang har Iherb utvidet sitt sortiment. Man får faktisk kjøpt lignende nudler kaldt Fitnessnudler her i Norge. De har jeg også brukt en god del av. Jeg elsker å spise disse nudlene med en spicy kremet ostesaus.

Ikke kjøp disse og forvent å finn helt “vanlige” nudler, pasta og ris. Det er ikke det. De er rett og slett et alternativ til spagetti og ris for de som passer på kaloriene, karbohydratene eller spiser veldig lite fiber. Konsistensen kan minne litt om glassnudler. Mirakel”risen” minner om smaksløse fiskeegg.

De passer for bla lavkarbere, diabetikere og gluten allergikere. De er ugunstig for de som spiser veldig mye fiber( kan føre til forstoppelse og redusert næringsopptak) eller ønsker å øke i vekt/muskelmasse(de er så mettende at du kan ha vanskelig for å få i deg nok mat ellers til å komme i kalorioverskudd).

Nudlene og “risen” ligger i en klar veske som lukter stygt. Litt som ufresh fisk?
Nudlene i seg selv smaker ingenting med mindre du kjøper de med spinat, eller hvitløk og urter. Iherbs sortiment på 8 ulike diett nudler kan du se HER.

Slik gjør du det når du skal spise disse nudlene:

1. Hell vesken av nudlene eller “risen”. Dette gjøres best i et dørslag med små hull. Er hullene for store vil pastaen falle gjennom.

2. Skyll GODT, gjerne i kokt vann slik at nudlene blir varme.

3. Rist av overflødig veske. Tørk med et håndkle eller kjøkkenpapir for å suge ut overflødig vann.

4. Overfør pastaen i en varm kjempegod saus, suppe eller lignende.

Jeg bruker fra to til fire pakker nudler om jeg spiser kun nudlene med saus og litt tilbehør. Merk at nudlene har lite energi og så og si ingen næringstoffer. Jeg fraråder jeg å bruke disse om du har spiseforstyrrelser. Nudlene passer til et balansert kosthold der du får i deg nok kalorier totalt.

Jeg spiser gjerne nudlene til nattmat med en god saus når jeg egentlig har fått i meg nok mat, men har lyst på noe godt. Et pluss for min del at nudlene er glutenfrie, og praktisk siden de er “ferdige” i pakken og dermed ikke trenger å kokes slik som vanlig pasta. Min favoritt er fettuchini typen, men angel hair er også fin. Sistnevnte minner mest om rette glassnudler ala spagetti. Mirakelrisen holder jeg meg unna. Når det kommer til ris foretrekker jeg ekte var., men mirakelrisen kan til nød funke i en gryterett om man har lavkarbere på besøk.

Har du smakt noen av disse nudene? Hvilken type liker du best og hvordan spiser du dem?Takk for at du leser bloggen min! <3


4 thoughts on “8 nye Iherb pakker i hus! La oss ta en titt på diettnudler

  1. Så masse flott du har fanget da! Kjekt med pakker i hus, rene julaften jo!

    Chia frø er jeg ihugga fan av, men nudlene syns jeg smaker plastikk rett og slett. Har prøvd et par varianter da de var på tilbud på helsekosten, men de var ikke for meg… MEN jeg gleder meg til og se hva annet du har fått derfra 🙂 Blir mange gode tips regner jeg med 🙂 xx

Legg gjerne igjen en kommentar! :D