Advents giveaway! Vinn FiberFin for sunnere julebakst

Hei hei! God adventsdag alle sammen! 🙂 I dag har du muligheten til å bli med på det som sannsynlig vis blir den siste giveawayen for denne gang.

Dette blir den 4. giveawayen denne adventa. Vinneren av økologisk sminke trekkes 17. Des. Så den kan du enda være med på. Vinneren av Popcorn maker ble Nina Bakke! Gratulerer! Kontakt meg på lovelyliller@outlook.com, eller på facebook innen en uke. Jeg trenger adressen din slik at jeg får sendt pakken.

Over til dagens Giveaway! I samarbeid med funksjonellmat.no gir jeg en av mine herlige lesere en kjempefin adventspakke. 😀 I denne pakken får du en boks med FiberFin! fIBERFIN

Hva er egentlig FiberFin?

FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler som stabilt blodsukker, bedret immunforsvar og reduseret risiko for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.

FiberFin er maisstivelse fra en spesiell australsk maisplante som er dyrket frem gjennom mange år (ikke GMO), og inneholder 80 % amylosestivelse. Dette er en form for stivelse som fordøyelses-enzymene i kroppen har vanskeligere for å bryte ned.

Vanlig stivelse brytes ned til druesukker i kroppen, og brukes som energi. Resistent stivelse er stivelse som ikke fordøyes på vanlig måte, men oppfører seg som kostfiber.

En spiseskje FiberFin gir 6 gram fiber, og er en enkel og velsmakende måte å øke fiberinntaket i kosten på.

Bak med FiberFin!

Finmalt hvetemel gir en høy blodsukkerstigning. Med FiberFin kan du bake “lys bakst” som blir sunnere/grovere, uten at det går ut over utseendet, konsistensen eller smaken. Ved å tilsette en liten mengde FiberFin, øker du fiberinnholdet og senker dermed blodsukkerbelastningen (GI) i bakverk som boller, pizzabunn, pannekaker, vafler og kaker. Én spiseskje FiberFin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel.

Du kan for eksempel bake sunnere boller med å bytt ut 20 % av melet i hveteboller med FiberFin. Da blir fiberinnholdet i én bolle høyere enn i en grov brødskive! På samme måte kan FiberFin gjøre julebrød og annen julebakst sunnere. Dette er midt i blinken for diabetikere, slankere og folk som spiser fiberfattig.

Hvordan deltar du? Du trenger kun å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Får du ikke dette til kan du skrive i kommentarfektet under Giveawayinnlegget på bloggens facebookside. Det er supert om du skriver hva du kunne tenkt deg å bruke FiberFin til! 😀

Vinneren publiseres på facebook Onsdag 17. Desember.  Lar vinneren ikke høre fra seg på en uke, trekkes en ny vinner.

Bli med, så kanskje er du den heldige vinneren av FiberFin.  Ha en vidunderlig dag alle sammen! :*Takk for at du leser bloggen min! <3

 


51 thoughts on “Advents giveaway! Vinn FiberFin for sunnere julebakst

 1. Fiberfin ville eg brukt i julebrødet som må bakast til jul 😀 Eller til heilt vanlege rundstykke til lange, trivelege julefrukostar med familien 😍

 2. Eg hadde brukt fiberfin i banan pannekakene mine me havregryn, smoothie og å bake rundstykker med:)

 3. Åå, fiberfin har jeg sååå lyst å teste!
  Jeg prøver lykken:D god advent videre:) mvh Venke

 4. Det hadde vore supert å vunne denne. Vil bruke det i til rundstykker. 🙂

 5. Jeg prøver lykken for siste gang:D fiberfin høres helt genialt ut! Ha en god jul og en fin advent videre:)

 6. Fiberfin er super til så mangt, pizzabunn, boller, brød,kaker ect. Et uunværlig produkt når man skal lage mat uten tradisjonellt mel… håper virkelig å vinne denne;) Ha en super søndag!

 7. Fiberfin bruker jeg i alt fra boller, rundstykker, brød, scones, pizzadeig. 🙂
  Deltar gjerne i give-away!

  Ha en flott adventssøndag!

 8. Jeg kunne godt tenkt meg denne da jeg veldig straks er ferdig med siste eksamen for i år og ser fram til å da kunne teste min nye kjøkkenmaskin til glutenfri julebakst! 🤗

 9. Kunne tenkt meg å bruke fiberfin i pannekake/pizzabunn/rundstykker……

  1 spm. Vet ca. Holdbarheten til hjemmelagde rawkuler som er laget av nøtter og tørketfrukt…….? Mener jeg har hørt 1 uke i kjøleskap og 1 mnd i fryseren?

 10. Ville brukt det til å bake boller, brød og mye mye mer! Fantastisk at man kan gjøre en så liten endring, og likevel få et mye bedre resultat.

 11. Fiberfin er supersaker! Hadde vore kjekt å vinne den, då ville eg brukt den både i julebakst som pepperkaker, kakemenn og krumkaker, og brød og rundstykker til jul 😀

 12. Åå, krysser fingrene! Jeg vil bruke det til en mer fiberrik bakst, alt fra pannekaker til brød og annen gjærbakst 🙂

 13. Jeg har fått dilla på å lage all slags typer boller. Men hadde også brukt den i alt annet med hvit mel. Pepperkaker om jeg får den før jul

 14. Hei.
  Hvis jeg vinner skal jeg bruke det til rundstykker på juleaften.
  Går på Grethe Roede så det hadde vært helt innafor😊

 15. Blir nok både rundstykke og kaker med fiberfin 😃 Ha en fortsatt fin adventstid 😃

 16. Vi bruker det i yoghurt/korn/smoothie til vår 5 åring med cøliaci. Han er så kresen og får derfor ikke i ham så mye fiber. Derfor blander vi dette melet ut i annen mat:)

 17. Jeg vil gjerne være med i konkurransen:) jeg vil bruke fiberfin i pizza. Vaffler og pannekaker:D

 18. Jeg ville brukt fiberfin til å bake rundstykker som jeg kan ta med på skolen. Vanskelig å holde seg sunn i en litt stressende eksamensperiode og da er det godt med noen hjemmelagde rundstykker med ekstra fiber 🙂

 19. Åhh…fiberfin har jeg ønsket meg lenge nå, men ikke hatt råd til å kjøpe det 🙁 Jeg har sett så mange fine oppskrifter med fiberfin, blandt annet kanelboller, pai og mange julebakst som pepperkaker og julebrød. Jeg håper jeg får muligheten til å vinne fiberfin så jeg kan bake masse godt i juleferien 😀

 20. Jeg ville ha brukt fiberfin til å bake rundstykker til første juledagslunsjen, dette er noe jeg gjør hvert år og gjestene elsker de. Oppskriften jeg bruker er fra funksjonell mat sin side

 21. Jeg hadde fiberfin for en stund siden, og brukte det i stort sett alt av pannekaker og bakst 🙂 Har aldri kommet så langt som å kjøpe en ny bøtte når jeg gikk tom da, det er jo så dyrt for en fattig student, så å vinne en hadde vært supert! 🙂

 22. Jeg har veldig gjerne lyst på det 😀 Som student kunne det vært kjekt med et deilig hjemmelaga brød av og til 🙂
  (imkjelseth@gmail.com)

 23. Fiberfin har jeg lyst til å bake kanelboller med og andre julebakster som pepperkake og julebrød:)

Legg gjerne igjen en kommentar! :D