Ny advents giveaway – Vinn Popkorn Maker!

Hei hei alle sammen! Nå er vinneren av den første giveawayen trukket! Det var over 70 av dere supre lesere som hadde lyst å vinne mandelmel og sukrinmelis. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne gi alle pakker, men den som stikker av med denne pakken er heldige Kristiane Helle. Gratulerer! Kontakt meg på lovelyliller@outlook.com, eller på facebook innen en uke. Jeg trenger adressen din, og mobilnummeret ditt(for sporing av pakken), så skal jeg få gaven sendt!

Det er nå tid for en ny advents Giveaway her på bloggen! I samarbeid med Kichentime.no gir jeg denne gang bort en smart og enkel Popcorn Maker fra Lekue.

Med Popcorn maker kan du lage sunt “hjemmelaget popkorn”.  Ha popcornkjerner, litt salt og evt litt olje om du ønsker det i Popkorn maker`en og sett den i mikroen i 2-4 minutter. Vips så har du ferdige popcorn. Popkorn i seg selv er fullkorn, og både sunt og godt. Popcorn Makeren er laget av silikon som enkelt kan legges sammen slik at den tar liten plass under oppbevaring.3-Nylig oppdatert20

Popcorn Maker er en god erstatning for de vanlige micro-popcorn papirposene som inneholder skadelige kjemikalier. Om du ikke viste dette er kjemikaliene jeg snakker om perfluoroalkyls, perfluoroktansyre (PFOA) og perfluoroktansulfonat (PFOS). Disse brukes til å dekke innsiden på micro-popcorn poser for å hindre at fettet som er tilsatt gjør posen våt. Under oppvarming vil disse kjemikaliene smelte inn i popcornet du spiser. De er merket “sannsynlig kreftfremkallende ‘av Environmental Protection Agency (EPA). Kjemikaliene går ut over det endokrine systemet som styrer kroppens hormonfunksjon, og kan forårsake skjoldbrusk problemer, blærekreft og mye mer. Spiser du veldig mye micro-popkorn kan du altså med fordel lage hjemmelaget popkorn.

Hvordan deltar du? Du trenger kun å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Får du ikke dette til kan du skrive i kommentarfektet under Giveawayinnlegget på bloggens facebookside. Det er supert om du skriver hva ditt forhold til popkorn er! 😀

Vinneren publiseres på facebook Søndag 12. Desember. Lar vinneren ikke høre fra seg på en uke, trekkes en ny vinner.

Bonus! Jeg har fått en rabattkode å dele med dere alle uavhengig av giveawayen! Du kan bruke rabattkoden KitchentimeLOV og få 10% rabatt på Popcorn Maker og Spiromat Grønnsaksskjærer fra idag 9/12 til 12/12.

Håper dere alle blir med på giveawayen og benytter dere av rabatten. Popkorn Maker er en super julegave, og med grønnsaksjæreren kan du lage fancy raw food “pasta” av rotgrønnsaker. Supert for alle kostholdsfans og raw food-tilhengere. Uansett, stikk innom i morgen også – for da legger jeg ut en ny giveaway! 🙂


16 thoughts on “Ny advents giveaway – Vinn Popkorn Maker!

 1. Sønnen min på 12 år hadde det vært supert å kunne gi en sånn til, da det er vanskelig å finne sunnere snacks 😀 Håper jeg vinner denne til han siden han har bursdag 18. desemebr 😀

 2. Oi, popcornmaskin!! 😀
  Mitt forhold til popcorn er at jeg alltid glemmer hvor godt det smaker med nypoppet, varm popcorn og at jeg derfor sjelden kommer på å lage det. Her må det skjerpes, hihi.

  Prøver lykken i give-awayen jeg også. Ha en flott uke videre!

 3. Åhhh nei 😄 det er jo Just den æ har ønsket meg til jul 🎄👍
  Helt herlig!

 4. Elsker popcorn og lager det på gamlemåten, men hadde vært mye enklere med denne. Har svidd det et par ganger i kjelen :S

 5. Min sønn på snart 14 år var 3 år første gang han var med og laget popcorn, brukte kjele med glasslokk slik at vi kunne se poppingen 🙂 Dagen etter hadde han fortalt i barnehagen at nå var han klar til å flytte hjemmefra for han kunne koke både suppe og graut, dessuten kunne han lage popcorn 🙂 Det er han som lager popcorn til familien når vi ser film, men han har sluttet med glasslokk 🙂 Skulle jeg være så heldig å vinne så skal jeg legge den under juletreet med hans navn på.

 6. Åh, den hadde vært kjekt å ha. Elsker popcorn. Har jeg denne kan jeg jo lage det med god samvittighet 🙂

 7. Ein sånn har eg så lyst på . Lage popcorn som er sunnere er jo toppers.
  Har laget marsipanen etter oppskriften din, og sønnen min som fekk diabetes 1 for nokre mnd siden syns den var kjempegod, så julemarsipanen er i boks.
  Britt

 8. Jeg elsker popcorn og kunne virkelig tenkt meg en popcorn-maskin. Har faktisk tenkt på å ønske meg det i julegave, men vurderte heller da å kjøpe det i romjulen. Men om jeg nå vinner denne popcorn-maskinen slipper jeg det bryet og jeg kan poppe meg gjennom hele førjulstiden og romjulen med god samvittighet 🙂

 9. Her i huset elsker vi popcorn, men har lest alt dette ang mikro pop, og etter det har vi ikke prøvd annet enn ferdiglaget. Det er kjedelig i lengden , popcorn skal tross alt være litt varmt og bringe frem kinofølelsen. Krysser fingrene

 10. Oi shit!! Elsker popcorn<3 Hadde vært lurt å kunne lagd det på en sunnere måte med tanke på mitt forbruk. Vurderte å kjøpe popcornmaskin, men har aldri blitt noe av. Denne var mye smartere!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D