AdventsGIVEAWAY! Vinn sukrinmelis og mandelmel

———————Konkurransen er avsluttet!——————

Hei hei alle sammen! Jeg skal ha noen giveawayer nå i adventa, så dette blir den første. I samarbeid med funksjonellmat.no gir jeg en av mine herlige lesere en kjempefin adventspakke. 😀  Jippi for giveaways! 😀

Pakken inneholder en pose sukrin melis og en pose med mandelmel. Perfekt til julebaksten, eller om du vil lage hjemmelaget sukkerfri marsipan!1-Pictures

Mandelmelet er rik på proteiner, og lav på GI og karbohydrater. Sukrinmelis er pulverisert sukrin, som gjør det mulig å for eksempel lage sukkerredusert glasur til for eksempel pynt til pepperkaker, eller i kombinasjon med mandelmel for å lage sukkerfri marsipan. Begge produktene er glutenfrie, og perfekte for bakst og retter til lavkarbere, diabetikere eller andre helsebevisste matglade folk.

Hvordan deltar du? Du trenger kun å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Får du ikke dette til kan du skrive i kommentarfektet under Giveawayinnlegget på bloggens facebookside. Det er supert om du skriver hva du vil bruke pakken til! 😀

Vinneren publiseres på facebook Onsdag 9. Desember. 🙂 Lar vinneren ikke høre fra seg på en uke, trekkes en ny vinner.

Bli med, så kanskje er du den heldige vinneren av mandelmel og sukrinmelis. 🙂 Ha en vidunderlig dag alle sammen! :*Takk for at du leser bloggen min! <3

 


66 thoughts on “AdventsGIVEAWAY! Vinn sukrinmelis og mandelmel

 1. Heiaa! Æ har lyst å lage marsipan og diverse konfekt uten sukker til jul. Fikk ikke helt til marsipanen i fjor. Laga den for hånd så den ble veldig grov. Lyst å prøve med mandelmel i år!

 2. Hadde vore moro å prøve meg på sukkerfri marsipan (spesielt å sleppe å skolde mandlane sjølv..) 🙂

 3. Det hadde kommet veldig godt med til både knekkebrød baking og julebakst! :DKrysser fingrene jeg nå! Dette hadde vært topp!

 4. Hadde brukt mandelmelet og sukrinmelisen til å lage en stor porsjon med sunn marsipan dekket av nydelig, mørk sjokolade jeg kan sitte og kose meg med hver dag foran Jul i Blåfjell som avspilles på youtube 🙂

 5. Hei!
  Lyst å prøve ut sukkerfri bakst i år, slik at den kan nytes i store mengder med god samvittighet:)

 6. Akkurat det jeg behøver for å kunne nyte julen og 40 års dagen min om 14 dager <3

 7. Så hyggelig med giwe-away! 🙂 Prøver lykken jeg også. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne tror jeg posene vil bli brukt til julemarsipangodteri, eller kanskje som ingredienser i noen hjemmelagde barer!

  Ha en fin adventstid 🙂

 8. Dette hadde vært digg å vinne👌🏻 Da skal jeg invitere venninner på juleverksted med marsipanbaking og kanskje noe annet julebakst❤️🎅🏼

 9. Å, herlig. Du er så snill! Jeg elsker SukrinMelis, men har aldri prøvd mandelmel før. Har veldig lyst til å prøve det! Vet om så mange oppskrifter som er fristende 😀

 10. Jeg planlegger å bake hjemmelagde pepperkaker fra bunnen av og slike “raw” baller med kokos og sjokolade. En kake skal jeg og bake i anledning min bursdag og at søsteren min kommer hjem fra England! Gleder meg sånn til det<3

 11. Så herlig! Elsker mamdelmelet til deilig mandelgrøt – er tom, lenge siden jeg har lagd nå. Frister på kalde morgener. Med melodien skal det bli sjokolade-dyppede mandelstenger😀

 12. Jeg vill gjerne vinne, slik at jeg kan lage marsipan, mandelflarn og muffins, hihi 😀

 13. Jeg vil gjerne lage marsipan 🙂 ..og kransekakestenger, og brune pinner, og til nøttebunn i iskake/ostekake, og sikkert tusen andre ting!

 14. Åå så artig:D for en fin adventspakke:) jeg skulle prøvd å lage sukkerfri marsipan og oppskriften du har lagt ut tidligere på nøttebrownie-uten-sukker-og-smør! Etter at lillebroren min fikk diabetes har vi hentet mye inspirasjon fra bloggen din! Tusen takk for masse inspirasjon og ha en riktig fin advent videre Christina:)

 15. Akkurat det eg trenger til julebaksten 😊 Krysser fingrene og håper på vinnerlykke 😊

 16. Håpa eg vinn, perfekt til å lag marsipan og pepperkakekule! Ønska deg ei fin advent 🙂

 17. Hadde vært supert å vinne! Gikk tom i går når jeg lagde sukkerfrie kakemenn. Ville brukt ingrediensene til å lage sukkerfri marsipan, sukkerfritt julebrød og enda en batch med kakemenn! Haha, elsker dem(spesielt deigen<3). Ha en fin adventstid 😀

 18. Ååå det hadde vært sååå kjekt å vinne dette i juletiden 🙂 Elsker å teste ut ulike sukkerfrie og glutenfrie oppskrifter! Særlig julebakst 😀

 19. Vil så gjerne vinne dette så jeg kan få i gang julebaksten! Og da selvsagt først ut: hjemmelaget marsipan! 😀

 20. Oi så fin premie 😃 kunne virkelig tenke meg å vinne så kan jeg lage sunn marsipan og troika 😃

 21. Åh, dette hadde passet perfekt! Madelmelet er min favoritt nr. 1 når det kommer til alternative melsorter, så den blir brukt i all type bakst. Prøver å lære meg å like marsipan igjen, så kanskje man skulle prøvd seg på det også 😀

 22. Dette er perfekt til å lage sukkerfri marsipan med min datter som elsker marsipan. Litt naturlig farge oppi så blir det nok nisser til jul:)

 23. Dette hadde vore supert å vinne, så eg kan lage ekstra mykje av den store julefavoritten marsipan 😀

 24. Har nylig fått påvist svangerskapsdiabetes, så førjulstiden og julen blir ikke helt som jeg hadde tenkt og gledet meg til…Har vært mye lei meg for dette, men har fått opp øynene for at det er jo mye sukkerfritt og godt man kan lage!😊 Tvitvi for at jeg vinner i konkurransen 👍🏻

 25. Denne pakken hadde vært super nå! 😀 Da kunne jeg ha prøvd meg på både pepperkakene og marsipanen din:) Etter er alvorlig infeksjon ble kroppen min satt 100 skritt tilbake, noe som resulterte i at jeg ikke tåler omtrent noen matvarer lenger uten at det får kraftige konsekvenser for helsen min. Det har tatt meg over 3 år å klare og komme litt til hektene igjen, og begynne å finne ut hva jeg faktisk kan tåle. Jeg som alltid har elsket å bake og lage god og spennende mat! Fryktelig frustrerende og leit! MEN nå har jeg funnet ut at mandelmel faktisk går veldig bra og sukrin vet jeg allerede går fint :)! Så nå hadde det virkelig vært herlig å kunne finne frem bakebollen og forkle igjen og virkelig kose meg på kjøkkenet, lage litt pepperkaker og marsipan mens julemusikken går for full guffe i bakgrunn 🙂

  Ønsker deg en riktig god jul!

 26. Jeg vil lage julemarsipan😀 Det syns jeg er kjempe godt. Spennende med litt sitron. Man kan gjøre så mye!

 27. Ja takk, jeg vil gjerne vinne sukrinmelis og mandelmel. Elsker hjemmelaget marsipan 😃🎅🏻

 28. Er utrolig interessert i sunn baking, og får så mange klager her i hjemmet på at pengene brukes på sunne ingredienser (ups) 😀

 29. Superfin premie😊Hadde vært koselig å vinne den,sånn at jeg fikk marsipanen i boks før jul😀

 30. Akkurat hva jeg trenger. Jeg googlet “sukkerfri sunnere masipan” og kom inn på din side (som jeg så ofte gjør). Så kommer jeg over dette innlegget. Mandelmelet og melisen er jo akkurat hva jeg trenger. Håper jeg kan være den heldige vinneren <3 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D