Adventskalender – Luke 10: Vinn økologisk sminke og sminkekost

Hei hei! I samarbeid med det økologiske parfymeriet pureskin.no hoster jeg dagens kalenderluke i deres adventskalender! Jeg trekker en heldig vinner som skal få det som befinner seg under deres kalenderluke nummer 10:give

Adventskalender gaven er Lip2Cheek en økologisk sminke som kan brukes på lepper og kinn. Fargen er en lett korallrosa farge med et hint av 50-tallet som gir en ung og frisk farge. I tillegg får du en skin2skin blush kost. Når lip2cheek brukes med denne kosten så vil ikke busten fjerne noe av foundation som allerede finnes på ansiktet. I stedet presser den fargen inn i huden og blander med eksisterende sminke for å skape en “airbrush-effekt”. Kosten er forresten vegansk.

Vil du være med? Legg igjen en kommentar under i kommentarfeltet, eller på bloggens facebookside der du svarer på: Hva står øverst på ønskelista i jul? 

Vinneres trekkes Torsdag den 17. og vinneren publiseres på bloggens facebookside.

Håper du blir med. Ha en fortsatt fin dag! 🙂


82 thoughts on “Adventskalender – Luke 10: Vinn økologisk sminke og sminkekost

 1. Åh for en herlig produkt! 🙂 Dette kunne jeg tenkt meg å teste. Ha en fin førjulstid og fortsett med de inspirerende blogginnleggene! Stå på 🙂

 2. Ønsker meg varme vintertights jeg kan gå i hele dagen når jeg er hjemme, så jeg ikke trenger å skifte klær hver gang jeg skal ut med hundene 🙂

 3. Jeg ønsker meg gavekort på teater eller hudpleie, men økologiske velværeprodukter og sminke tas også mot med glede. Ha en fin adventstid 🙂

 4. Øverst på ønskelista står en friskere kropp! Og det kommer, så lenge jeg klarer å gjøre en liten innsats.
  Dette hadde vært en super gave til jul =)

 5. Har igrunn det meste jeg trenger, men en guidebok til Japan står høyt på listen, ettersom jeg skal dit en tur neste år.

 6. Spennende med RMS! Jeg har virkelig lyst til å prøve sminken deres. Kokosoljerensen er jo fantastisk!
  Øverst på ønskelista mi står det DAB-radioer, for FM-skurr begynner å bli litt mye for meg 😀 God jul!

 7. HAHAHAHA – dette er så morsomt at jeg nesten burde vinne. For det som faktisk står øverst på min ønskeliste er AKKURAT den du har gevinst på i dag. Jeg skal legge ut et bilde på face. Er det mulig 😀 😀

 8. Det som står øverst på ønskelista mi er å skulle få et fint ansikt uten arr 🙁

 9. Øverst på min ønskeliste i år er at min lillebror og jeg skal bli helt frisk fra Borrelia og ME.. 😀 og så økologisk mat, sminke og velværeprodukter 😉

 10. Øverst på ønskjelista i år står fred i verden. Men sidan eg har lite tru på verda slik ståa er i dag, ønskjer eg meg ei kaffikanne.

 11. Bor på vestlandet så ønsker meg regnbukse som ikke blir gjennomvåt etter 5 minutter 🙂

 12. Så fine gaver fra Pureskin 🙂 Øverst på min ønskeliste har jeg yogaklær<3 Ha en fin dag!

 13. Øverst på ønskelista står faktisk økologiske sminkeprodukter! Elsker å prøve nye og gode produkter, og begynner å gå tom på den fronten. Her lenge hatt lyst til å prøve noko fra RMS! Ha ein fin dag! 🙂

 14. Jeg ønsker meg etisk og miljøvennlig ullundertøy fra Le Backhand! Ha en fin dag 🙂

 15. Øverst på ønskelista står nytt speilreflekskamera!! Får det nok ikke da…

 16. Disse produktene hørtes helt fantastiske ut! Øverst på min ønskeliste i år står en illustrert utgave av Hobbiten, faktisk!

 17. Jeg sier mange takk til økologisk sminke. Perfekt til sensitiv hud. 😀 Jeg ønsker meg en hvit jul og fred på jord…

 18. I år ønsker jeg meg ingenting, da jeg har alt jeg trenger og mer til 🙂 Det eneste jeg håper på er en fredfull og koselig julefeiring med mine nærmeste, og at neste år blir ett bedre år enn det som har vært 🙂 En riktig fin adventstid nytes, med tente lys og småpyssel med gaver og julebakst 🙂 Aldri prøvd dette merke av kosmetikk, så hadde vært gøy å vunnet 🙂 Adventsklem fra Maria

 19. For en flott premie! 😀
  Øverst på min ønskeliste står økologiske sminkeprodukter som er miljøvennlige og snille mot kropp og sjel! Og snø!
  Ha en nydelig førjulstid 😀

  Mvh
  Elisabeth

 20. ÅÅhhh vanskelig spørsmål, tror de tmå være opplevelser i Norge eller utlandet 😀

 21. Bestikket Chaco fra Stelton, og økologiske hudprodukt! Har akkurat begynt å teste økologiske produkt, så denne premien hadde vore topp!

 22. Hm. Egentlig så står fred på hele jorden høyest på min og sikkert mange andre sin ønskeliste, men en jonisk tørrbørste ønsker jeg meg også. ❤️🙏

 23. Øverst på min ønskeliste står faktisk noe så uoriginalt som ny telefon. For min streika i dag. Men økologisk makeup er IKKE noe dårlig alternativ altså 😉

 24. For en lekker premie 🙂 Hørt veldig mye bra om det merket der 🙂 Jeg har faktisk ingen spesielle julegaveønsker. Jeg har egentlig alt jeg trenger, og føler meg veldig heldig som har det så godt som vi har det her i Norge. Jeg hadde blitt glad for alt uansett 🙂

 25. Jeg ønsker meg egentlig veldig lite, har jo faktisk alt jeg trenger og mer til! Men ønsker å bli mer miljøbevisst og bruk av økologiske produkter er en del av det. Helt ny på området, og dagens kalendergave ser helt fantastisk ut!!

 26. Oh I love RMS beauty. They are one of my favourite brands!! The Glow Kit from Kjaer Weis is on my wishlist, as well as a few things from May Lindstrom Skin xx

 27. Kanskje en klisje, men øverst på ønskelisten er glade og fornøyde barn. Jeg blir i tillegg veldig glad for hjemmelagde gaver, både fra voksne og barn!

 28. Hei! Denne rougen hadde min beste venninne blitt utrolig glad for, og ettersom studentlommeboken min er ganske skrapet, så krysser jeg alt jeg har for at jeg kan vinne den til henne!
  I år har jeg virkelig ingenting på ønskelisten, det eneste jeg håper på en en fin og rolig jul med de jeg er glad i 🙂

 29. Mitt juleönske er at det vil bli en fredelig julekveld for alle!Blitt svärt takknemelig om jeg hadde vunnet denne,da jeg synes rouge er så vanskelig finne,ergo blir det ikke så jeg bruker det,men denne har jeg ikke prövd,eksta pluss var at den også kan smöres på leppene,da jeg aldri bruker leppestift,men alltid lipsyl(ökologisk) 🙂

 30. I år har æ ønska mæ gavekort på klær siden æ har gått ned så mange kilo 👍

 31. Har skrevet ønskeliste til mannen min, og økologiske sminkeprodukter står faktisk øverst på den;) Kanskje jeg er heldig og får det før jul? Elsker at man kan pynte seg og samtidig være miljøvennlig, både mot seg selv og naturen…har brukt økologiske produkter i mange år og er så glad for at besvisstheten har økt så mye rundt dette…Men jeg har ikke prøvd produkter fra Pureskin, så det må testes;) Ha en super søndag!

 32. Ønsker med gode juleminner og nye tradisjonar med den lille familien min! Siden eg bur langt fra resten av familien og nettopp har fått ein velskapt liten gutt, blir det mi første jul uten den nærmaste familien. Eg ønsker derfor at årets jul blir minst like bra og at julestemninga vil komma likevel 🙂

 33. Jeg ønsker meg noe så kjedelig som gode familieforhold og vennskap for neste år og, for materielle gaver eller opplevelser har ikke så mye å si hvis du ikke har noen å dele de med 🙂

 34. Øverst på ønskelista mi står en juicer:D har så lyst å begynne å juice, det er så godt. Itillegg så sunt og enkelt å få i seg masse grønnsaker:)

 35. På min ønskeliste står lange late dager med senkede skuldre og hyggelige sammenkomster!
  Ellers er det noen bøker og musikk jeg blir ekstra glad for i år 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D