Årets første iherb pakker i hus + lær om maca mm

Hei hei! Jeg hadde SÅ store planer for Søndagen. Jeg skulle trene,gjøre husarbeid,så storkose meg med kjæresten med mat og en film. Vell. Ting gikk ikke helt etter planen. Jeg var en tur på byen med venner i går og er dermed høvelig ubrukelig idag.

Treningen utgikk naturligvis og etter ca 2 timer på kjærestebesøk måtte Liller legge inn årene å gå hjem(dvs gå over gata da vi så og si er naboer). Søndagen blir dermed sofadag i hviledagens navn og godisskåla,gele`en,potetgullet og dippen er på plass.

Rett før helga fikk jeg Iherb-pakker på døra! Jippiii. Årets første bestillinger var dermed i hus og endelig skal jeg lage sjokkis, steke i kokosolje og nyte nydelig te. Hater å være fri for “basic” produkter. Jeg bestilte:

・Yogi Tea: Teposer i smakene Chai black som inneholder ulike økologiske chai-krydder og stevia, og India spice som er en ny koffeinfri favoritt. Hver tepose kommer med et lite visdomsord. Kjempekoselig. 🙂 Det store utvalget av ulik Yogi te finner du HER.

・Raw Almond Butter: Rått mandelsmør i 454g krukke HER. Fås også i porsjonsposer, 10 porser pr. pakke. Mandelsmør er ikke bare dødsgodt, det er supersunt. Les og ler:

*Bare en kvart kopp mandler inneholder nesten 25 prosent av ditt daglige behov av viktige næringsstoffer magnesium, samt er rik på kalium, mangan, kobber, antioksidantene vitamin E og selen, og kalsium.

*Faktisk har en kvart kopp av mandler nesten like mye kalsium som en fjerdedel kopp melk. Mandler er derfor en utmerket kalsiumkilde for folk som ikke kan eller vil spise melkeprodukter.

*De er også bra for tykktarmen: En dyre studie om effekten av mandler på tykktarmskreft fant at dyr (som ble utsatt for et tykktarmskreft-forårsakerende stoff)  og ble gitt hele mandler, hadde færre tegn på tykktarmskreft enn dyr gitt mandelolje eller ingen mandler. Forskere mistenker at fordelen kan skyldes mandlenes høye fiberinnhold.

*Mandler er en av de beste nøtter for å senke kolesterolet fordi 70 prosent av fettet de inneholder er sunt enumettet fett som har vist seg å bidra til å klarne arterier(pulsårer).

*Forskere tror at de som spiser nøtter, totalt sett får i seg mindre kalorier enn andre.  Nøtter kan dermed hjelpe deg om du ønsker å slanke deg litt.

・Coconut Oil: Kokos olje. Jeg bruker en nutiva som er extra virgin. Du får den i ulike størrelser, ta en titt her.

・Raw Maca: Supermaten maca. Noen har informert meg om at de ikke får bestilt maca fra Iherb. Jeg har bestilt maca 3-4 ganger uten problemer. Produktet er så bra at jeg tar risikoen på at pakken blir returnert. Man kan bestille uten problemer fra EU land, og da inntil 3 mnd forbruk til seg selv. Jeg bestilte mitt maca pulver fra Iherb HER. Jeg bruker maca i alt fra shakes til sjokolade. Lyst å lære mer om maca?

Maca kommer fra Andes fjellene og kalles Peruviansk Ginseng. Roten er næringsrik og inneholder aminosyrer,phytonæringstoffer,karbohydrater,mineraler og fettsyrer.

Tørket maca pulver inneholder 60% karbohydrater, 9% fiber, og i overkant av 10% proteiner. Maca er rik på kalsium, magnesium, fosfor, kalium, svovel og jern. Det inneholder også spormineraler som sink jod, kopper, selen, mangan og silisium, i tillegg til vitamin B1, B2, B12, C og E. Maca inneholder nesten 20 forskjellige aminosyrer, inkludert 7 essensielle. Maca er også en meget god kilde for plantesteroler. Disse sterolene har også en gunstig effekt på muskulaturen og kan anses for å være ett sunt alternativ til steroider.

Maca, som goji bær og ginseng, er ett kraftig adaptogen, det betyr at det kan balansere og stabilisere kroppens systemer. Rosenrot er for eksempel også et adaptogen. Som ett adaptogen, gir maca energi om kroppen trenger det,hjelper å bygge opp kroppens imunforsvar om dette er svakt og øke utholdenheten.    Maca støtter opp om,balanserer og regulerer hormon nivåene til både menn og kvinner. Det sies at maca kan øke sexlysten og fertiliteten til både kvinner og menn.

・Raw Cacao Powder: Rå kakao, brukes som vanlig kakao. Du får det HER.

・Raw Cacao Butter: Rått kakaosmør. Kjempefin i bakst, men brukes mest i hjemmelaget sjokolade. Jeg kjøper alltid DENNE på 454g,men de har også denne på bare 50 gram om man har lyst å begynne i det små. Jeg oppdaget akkurat en rå kakao pasta som jeg er nødt til å prøve. Perfekt til rå sjokkis. 🙂

・Maple Syrup: Lønnesirup. Nydelig til alt! ;D Les om lønnesirupens overraskende helsefordeler HER.

 • Vil du vite mer om Iherb eller hvordan man bestiller, les den store Iherb-guden HER.
 • Nye kunder får alltid 5-10% rabatt på 1. bestilling ved bruk av rabattkode JEM146.
 • Husk: Ut Januar får ALLE kunder VIP status, noe som gir ekstra avslag på alle bestillingene man gjør. Om man handler for mer enn $200.00 denne mnd(januar) vil man oppgraderes til VIP-kunde. Vanligvis må man handle for $2,000.00 for å oppnå dette.  VIP rabatten gir deg: 5% avslag på alt over $0, 6% $60+, 7% $70+, 8% $80+, 9% $90+, 10% $100+, 12% $200+, 14% $400+. Det er altså mye å spare. Jeg har tenkt å bestille (hamstre) litt av hvert nå i Januar for å benytte meg av denne rabatten.

Håper dere alle har hadd en vidunderig helg, en avslappende søndag og er klar for en ny uke. Le, Nyt og spre/del kjærlighet. *Suss*

Q: Har du prøvd noen av produktene over? Hva gjør du på Søndager?


22 thoughts on “Årets første iherb pakker i hus + lær om maca mm

 1. Åh, mye spennende! Har lyst til å prøve meg på både nøttesmør og maca! Merker du forskjell når du har brukt Maca en stund? 🙂 Også kan jeg ikke se bildet 🙁

 2. Åh, kan ikke lese om sånne gode iherb-tips!! Jeg bruker allerede for mye penger på den butikken. De har så mye spennende, godt og billig. Det blir noen bestillinger i løpet av en måned 😛

  Tror jeg skal bestille meg det mandelsmøret neste gang. Pleier å handle på helsekost, men det er jo så dyrt! Det er bare det at det er så godt, så må bare ha det 😉

 3. Ooooo, fins ikke noe bedre enn pakker fra iHerb!
  Og kult å se du bestiller maca. Jeg er storforbruker av maca og skrev en artikkel om det for litt siden

  Fortsatt god søndag!

 4. “god bedring”. Jeg har hatt noen hvite helger nå, og det er jammen meg så godt 🙂 Herlig med pakker i posten 🙂

 5. Jeg har Macapulver stående, har prøvd det med får ikke til å venne meg på smaken. Har prøvd den i grønndrikk hvor jeg bruker eplesaft, smoothie osv.. men synes den ødelegger smaken. Noen tips? Merket du noe på huden i forbindelse med Makapulver? Ser at du skriver at den stabiliserer hormonsystemet, jeg tenker å slutte på p-piller men er livredd for å få kviseutbrudd, noe mange andre skriver de får om de slutter. Men mulig Maca kan hjelpe da?

 6. Smaken er jo som den er. Det går jo å kamuflere den om den tilsettes i feks smooties. Jeg likte den ikke først,men etter noen ganger begynte jeg å like smaken 🙂 Maca er et adaptogen og vil tilpasse seg kroppens behov. Det er umulig å si om du vil kunne få kviser eller ikke. Det er helt individuelt 🙂 Lykke til

 7. Hehe. Samme her. Halve lønna går jo til Iherb-pakker ;D Skulle ønske helsekosten var billigere. Jeg bruker den kun om det er noe jeg må ha NÅ. Ellers bestiller jeg 😀

 8. Hei,
  Deler du opp slik at det blir flerer pakker til motverdien av Nok.200,-, eller bestiller du for over Nok.200,- og betaler toll og moms?

 9. Flotte tips! Ah – mandelsmør er noe jeg aldri har prøvd faktisk! Og takk for påminnelsen om at jeg må få fingern ut av ræææva og faktisk ta macaen min som bare står stående på kjøkkenhylla til pynt 😉

  Ha en flott ny uke straks <3

 10. Jeg gjør begge deler. Skal jeg ha noe som koster over 200 NOK bestiller jeg det slik, men ellers prøver jeg å komme under 200 å heller bestille flere pakker 🙂

 11. åh, for en herlig pakke!!
  Bestiller mye fra iherb, og kan ærlig si at jeg er AVHENGIG!
  Flytter til Bali om 6 dager, vet du om det er mulighet for å bestille derifra og evt tiden det tar?:)

 12. Hei
  Jeg har fått min pakke med maca pullver i dag og har fåt med meg at man kan blande det i smoothie, men vet du om det går bra å blande det med green¨s som spirullina, hvetegress, clhorella osv ??
  Mvh nina

Legg gjerne igjen en kommentar! :D