Bildedryss: Modelljobbing Lørdag

//Innlegget inneholder sponset link.

Hellu! I går var jeg på modelljobbing. Jeg hadde på meg en vakker lang gullkjole med åpen rygg. Jeg satt i et vindu og fikk lagt på all sminke og ordnet håret. Følte meg ikke akkurat fresh helt usminket forran alle sammen, men som du ser ble resultatet høvelig bra!

På spaet ble det servert både champis, champanjebrus, cupecakes og frukt. Lekkert!

Gullkjolen ble kjøpt i London og var så lang at den nådde bakkens,selv om jeg hadde høye hæler på. Det er ikke hver dag jeg opplever det mht at jeg er 183 cm høyCårejånni Enderud (bildet under) gjør styling på de største TV produksjonene som the Voice, Grand Prix, Gullruten, samt designer fantastiske klær og kostymer. Cårejånni var kjempehyggelig og karismatisk.

Kjæresten min som hadde gått glipp av “morroa” ventet på meg utenfor. Deretter dro vi hjem til meg for å hente baggen, kjøpte vannmelon og tok bussen til han. Bag? Ja, i dag kl 12 er jeg på reisefot igjen. Utpå kvelden lagde jeg en nydelig rett med hjemmelaget tomatsaus. bassilikum, spagetti med mer. Jeg forskynte meg som vanlig tre ganger. *Knis*

Etterpå koste vi oss med tv-serier, film og godis. Livet er helt ok 😉 Følg meg gjerne HER for flere bilder via Instagram.

Nå sitter å sikler på kjoler på Zalando.no. Jeg har lyst på denne kjolen. Skal jo på klassetreff i Juli! 

Q: Har du hatt en fin helg? Hva syns du om kjole, sminke og hår?


20 thoughts on “Bildedryss: Modelljobbing Lørdag

Legg gjerne igjen en kommentar! :D