Bloggen er ENDELIG tilbake, men det fikk meg til å ta et steg tilbake.

Hei! Guri malla for et helvettes liv det har vært for å få bloggen online igjen. Som du kanskje fikk med deg var bloggen nede/død/offline i flere dager til min store fortvilelse. Ikke alle har “likt” bloggens facebookside, der jeg har holdt dere oppdatert hele tiden om hva som foregikk. Jeg vil anbefale dere å like facebook siden for det er stort sett den eneste måten jeg kan kommunisere med dere lesere om det skulle skje noe med bloggen. So just do it, så slipper du å lure på hva som skjer om noe lignende skulle skje igjen. I tillegg legger jeg ut interessante linker om helse og kosthold som kan være verdt å få med seg. HER er en link til fb siden.

For å gjøre en komplisert historie kort; det var tekniske problemer som lå til grunne for at lovelyliller.com rett og slett har vært død de siste dagene. Det var ukjente problemer med hosten som ligger i USA, så du kan tro det har vært tungvindt. Det tok mange dager og enda flere timer med kundeservice før vi endelig fant ut hva feilen var og hvor den lå. Nå er bloggen endelig oppe og alle hjerter gleder seg 😉

Dette var egentlig en bra erfaring. #evigoptemist. -Jeg måtte vurdere hvor mye jeg egentlig ville at Lovelyliller.com skulle komme tilbake. Kanskje skulle jeg bare la den skli inn i historien som en av millioner av blogger? Norwegian Wood

Når alt kommer til alt så ser jeg jo at jeg holder liv i den først og fremst på grunn av dere – kjære lesere. Hadde ikke så mange savnet meg og ønsket bloggen tilbake så hadde det aller letteste for meg vært å bare la være. Jeg er ikke akkurat den som gir meg uten en kamp, men jeg kjente på dag to med evige (vi snakker 2 timers-) køer inn til kundeservice og timesvis med uvisshet om hva som egentlig var problemet, at det enkleste hadde vært å bare gi seg en god faen og drite i det. Et øyeblikk der var det som jeg sto fast i gjørme og ingen visste hva som skulle til for å få meg opp.

På den andre siden så er jo lovelyliller.com mitt lille skaperverk og kreative krafthus. Siden har dessuten hjulpet så utrolig mange mennesker fra lettere fysiske plager på grunn at mat intoleranser, til tyngre alvorlige plager som spiseforstyrrelser. Skulle jeg bare vende ryggen til de som trenger meg? Andre har fått masse gode tips og ikke minst inspirasjon. Jeg leser hver eneste kommentar og hver eneste beskjed, og for noen gir siden min ikke bare inspirasjon, men et lys i en ellers mørk tilværelse.Norwegian Wood

Så her er jeg. Jeg og lovelyliller.com sammen med dere. Jeg skal prøve å stable bloggen på bena igjen i all sin prakt, men jeg trenger hjelp fra dere. Jeg trenger dere lesere til å dele linken til bloggen på facebook og med deres venner, og jeg trenger kommentarene deres for å holde motet oppe og ikke minst for å kunne se tilbakemeldingene deres. Jeg er jo ingen tankeleser ^^^Jeg vil gjerne ha mer kontakt med dere, og jeg setter så stor pris på alle som tar seg tid til å skrive et ord eller to. Da føler jeg at jeg når ut til dere, for det er for dere jeg fortsatt er her.

Så ja, for nå er bloggen tilbake. Jeg ble skikkelig happy når jeg så at alt funket som det skal. Endelig!  Jeg vil takke dere alle for tålmodigheten, og for at dere titter innom. Fortsett å titt innom. Del på facebook om det er noe dere synes ser godt ut, er interessant eller kan passe noen dere kjenner, og stikk innom i morgen også.

Lots of love!

Takk for at du leser bloggen min! <3


20 thoughts on “Bloggen er ENDELIG tilbake, men det fikk meg til å ta et steg tilbake.

 1. Gud, så bra! Jeg elsker bloggen din, det er den eneste bloggen i verden hvor jeg føler meg totalt velkommen. Fordi jeg spiser lite kjøtt, men er langt ifra vegetarianer. Jeg drikker plantemelk, men liker ost. Har massevis av superfoods og spiser is. Liker raw food, men savner tradisjonell mat noengang. Unngår gluten og sukker, bare for helsens skyld. Har vært veganer, gått low carbo, paleo og raw. Nå er jeg bare meg selv =) Ja, de fleste bloggerne har en profil, og jeg hører ingen plass- untatt her. Her får jeg både sunne og gode oppskrifter, men uten å få den ekkle baktanken at jeg ”skulle gjerne ha spist 100% raw, slik som forfatteren” ol. Ingen press. Jeg elsker din væremåte, din instilling og sunn fornuft når det gjelder mat. Samtidig dine flotte, innsiktsfulle innlegger om mat og forstyrrelser. Du er suveren i det du gjør, jeg har følgt bloggen i noen år, og er ekstremt glad du vil forsette med lovelyliller! =) Klem

 2. Haha, ja ikke sant. Samme her, er litt innom alle kostholdsretninger, men følger ingen dietter – bare egene smaksløker 🙂 Så koselig at du føler deg hjemme her! <3 Tusen takk for tilbakemeldingen. :*

 3. Hei! Åh, så fint at bloggen er tilbake, jeg skulle lage noe fra oppskriften din og jeg fikk mildere panikk når jeg ikke fikk opp bloggen! Men så fint at du ikke hadde slettet den og at det bare var en feil <3

 4. Veldig veldig glad for at det ordnet seg med bloggen! Jeg bruker oppskriftene ofte og anbefaler dem til alle! Takk for arbeidet du legger ned i bloggen og lykke til videre! Også glad for de interessante artiklene du deler.

 5. Hei velkommen tilbake 🙂
  Jeg er glad du valgte å fortsette med bloggen din.
  For du har hjulpet meg mye siden jeg fant ut at jeg har glutenintoleranse. (mars 2013)
  Følte ett lys i tunnelen når jeg oppdaget bloggen din.
  Du har inspirert meg mye ved å prøve nye typer mel og annen mat istedenfor å tenke på alt jeg ikke kan spise lengre.
  Har blitt en ivrig iherb shopper og nyter godt av tipsene du kommer med.
  Når det er noen som har spørsmål angående iherb, linker jeg alltid til guiden som du flittig har brukt tid på og lage for oss lesere.
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 6. Så bra at bloggen kom tilbake igjen 🙂 Hvis du noen gang velger å slutte å blogge håper jeg virkelig bloggen får stå som et oppslagsverk, for jeg synes det er veldig ålreit å kunne lete gjennom oppskriftene her og lagre link til de jeg har lyst til å prøve ut. Så takk for at du fikk siden opp og gå igjen 🙂

 7. Bare hyggelig :* Om og når jeg slutter å blogge blir bloggen tatt ned, dette fordi jeg betaler 600kr pr år for bare å ha den på hosten min etc. 🙂

 8. Du har definitivt de beste oppskriftene og opplysende innlegg! Skal selvfølgelig være med på å spre bloggen din da jeg selv har stor glede av den:)

Legg gjerne igjen en kommentar! :D