Boklansering

Hei hei! Ikke så alt for lenge igjen til helg! Idag er det faktisk boklansering av en bok jeg har laget forside tegningen til! Det er en diktsamling med ulike forfattere. Diktene er skrevet ut fra temaet renhet og minner, pluss artige fakta om såpe og gamle bilder fra såpeproduksjon. Jeg har dessverre ikke anledning til å dra på lanseringen selv men tror de klarer seg helt fint uten meg. Hehe. Det skal være opplesning av dikt, kaffe, kaker og musikalsk underholdning, så det blir nok veldig hyggelig.

Jeg synes tegningen ble koselig og reflekterer tema i boka; Renhet, såpe og minner. Folkene bak boka ble i alle fall veldig fornøyd, så da er jeg også fornøyd 🙂 bildetbookUnder ser du resultatet av bokens forside med illustrasjonen min i senter.

Q: Hva synes dere? 🙂Takk for at leser bloggen!


14 thoughts on “Boklansering

 1. Dette er jo stort!
  Ser ut som ren 50-talls lykke. Jeg skjønner godt at de ville ha denne tegningen til boken sin. Gratulerer! Du tegner virkelig fint!

 2. Gratulerer så mye! Må være utrolig stolt når en ser resultatet av det en gjør på en bok 😀 Er selv glad i og tegne, men skisser mest.
  Håper du har en fiiin dag og feirer med noe godt på lanseringsdagen som seg hør og bør!
  x J

 3. Tegninga de er jo helt fantastisk , og viser REN LYKKE på mange plan 🙂
  Jeg hadde så lyst å dra å få med meg landseringa, men bilen svikta…
  Ønsker deg all mulig hell og lykke med “neste” oppdrag 😉 Klem

Legg gjerne igjen en kommentar! :D