Få i deg all supermaten med 1 scoop

Nå er det 20% på en av mine favoritt-pulver. Tenkte jeg måtte tipse dere om det, for dette er virkelig et innholdsrikt kvalitetsprodukt. Mange lurer på hvor de skal begynne mht sunne kosttilskudd som inneholder vitaminer, mineraler og/eller proteiner. Da er dette blandingsproduktet midt i blinken. Det inneholder både grønnsaker, ekstrakter, alger og protein. Det er dessuten veldig allergivennlig og glutenfritt. Kjempe kjekt for de som ikke gidder å stå å sjonglere med 4 ulike bokser på kjøkkenet. 😉

Jeg kjøper det på Iherb som du kan lese alt om i min Iherb guide. Dette pulveret gir deg både protein OG “greens”. Jeg tar ikke noen multivitaminer heller, så å få det i tillegg er supert. Før kostet det $31.17,men nå får vi det altså til $24.94. Er du ny Iherb-bruker kan du lese denne guiden og bruke rabattkode JEM146 og spare 5-10 dollar. Her får du noen grunner til at dette er en favoritt:

Det kjekke alt-i-ett pulveret inneholder veldig mye bra:

To måleskjeer (39 gram) gir bare 8 g karbohydrater, 1,5 g fett og hele 20 g protein. Kjempebra innhold spør du meg! Her får man valuta for de få 126 kaloriene.

Smaken da? I følge navnet skal pulveret skal smake vanilje, banan og bær,men jeg synes det smaker eplelignende. Pulveret er søtt. Med tanke på at pulveret faktisk inneholder chlorella og spirulina som smaker fælt, smaker dette egentlig veldig godt. smaken, som de fleste nye smaker, trenger kanskje litt tilvenning ved at du smaker det noen ganger. Om du vil like den kommer helt ann på smak og behag, men jeg for min del har kjøpt det igjen og igjen fordi jeg virkelig liker smaken. Fargen er lys militærgrønn.

Husk, dette er et kost TILSKUDD. Jeg blander 2 måleskjeer i smootien, mikser det med valgfri melk og steviadråper eller rører det ut i grøt for å berike dem. Multivitamin, greens, proteiner med mer – check! Enkelt og greit. det trenger ikke å være mer komplisert enn det å få i seg ekstra supermat.

Pulveret får du tak i her til $24.94 (546g) akkurat nå. Du får også tak i blåbærsmak (775g) her til $36.38. Merk at rabatten legges til når du har lagt produktet i din handlekurv.  Det kan være kjekt å benytte seg av tilbudet når det nå var tilbud. Tilbudet varer fra nå til Onsdag 8. Januar.

Q: Bruker du greens? Liker du alt-i-ett produkter?

 


2 thoughts on “Få i deg all supermaten med 1 scoop

  1. Warnings
    Notice to California Residents
    This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.
    The above notice is due to naturally occurring traces of lead found in fruits and vegetables grown on clean non-contaminated soils. California requires that we notify you of its presence.

  2. Det er veldig mange produkter som har fått denne advarselen etter noen (sikkert) noen nye regler som gjør at de må opplyse om dette. For eksempel Gelatin pulveret fra Now har samme advarsel. Jeg for min del har ingen betenkeligheter med verken dette eller andre produkter, men er man gravid kan man gjøre videre undersøkelser som å spørre legen sin.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D