Fjerne rynker og pigmentflekker?

Hei hei. Jeg har fått en sponsorpakke fra âme pure, og er skikkelig spent på om disse produktene vil funke.07-IMG_0028-001

For mange år siden oppdaget jeg teknikken “microneedeling” som et hudforbedrende verktøy på nettet. Siden den gang har jeg hadd lyst å prøve det. Miconeedeling går ut på at man prikker mikroskopiske hull i hudens overflate slik at det produseres gro-substanser i form av kollagentype III og elastinfibre i stedet for arrvev. Dette øker hudens kollagenproduksjon hele 10 ganger etter kun en behandling. Kollagen og elastinfibre forbedrer utseendet på arr, og rynker blir glattere. Du kan lese mer om microneedeling her.

En av de største grunnene til at jeg har ønsket å prøve microneedeling er fordi jeg har veldig mange pigmentflekker i ansiktet. Jeg var avhengig av solarium for noen år siden, og det har satt sine spor. Jeg begynner også å få  fine linjer bla i pannen. Man kan på denne måten bruke CIT roller for å forbedre rynker, linjer, store porer, grov hud struktur, pigmentflekker, acnearr med mer.

Jeg vet at denne behandlingen tilbys på spa, men det er  mer praktisk og ikke minst billigere å gjøre det hjemme.3-IMG_0038

Produktene jeg skal teste er CIT face roller, en desinfiserende spray for å rense huden før behandling, og collagen therapy gel. CIT face roller inneholder små nåler av kirurgisk rustfritt stål. Disse nålene er bare noen mm og skal brukes i ansiktet. Collagen therapy gel er en gelèkrem som brukes på huden etter behandlingen. Bare klikk på linkene om du vil lese mer info og se hva produktene inneholder.2-IMG_0030

Det blir spennende å se om jeg får forbedret solskadene. Jeg har også et lite arr (mulig acnearr) ved haka, som jeg også kan følge med på, og se om jeg merker endringer. Du kan se noen før- og etter bilder av folk som har brukt produktene her.

Dette er ikke en behandling som gir resultater med det samme, men over tid. Jeg kommer til å skrive oppfølgende innlegg når jeg har kommet i gang med CIT face roller`n, så dere får vite mer om hvordan produktene funkerer og hva jeg synes.

Q: Har du hørt om Microneedeling? Har du hudskader du ønsker å forbedre?


Legg gjerne igjen en kommentar! :D