Giveaway! 2 vinnere får Iherb shopping på min regning!

Hei hei kjære lesere! Tenkte jeg skulle ønske høsten velkommen med en konkurranse på bloggen! Hørtes ikke det kjekt ut? Its Giveawaytime! Jeg trekker TO heldige vinnere som får boltre seg på Iherb og fylle opp hver sin handlekurv med helsekost, naturlig sminke og kosttilskudd.IMG_2915-001

De heldige vinnerne får altså fylle en handlekurv hver på nettbutikken Iherb for opp til 200NOK (ca $31-33). Som du kanskje vet får du veldig mye for pengene for denne summen. Din premiekurv for eksempel kan se ut som dette. Summen på dette eksemplet ble under $31 med billigste fraktalternativ:iHerb.com - Shopping Cart - Mozilla Firefox 16.09.2013 165028Produktene i bildet over finner du link til under her. Bestillingen i eksempelet inneholder:

Alt dette for nder 200 kroner. Ikke værst!  Du fyller naturligvis din handlekurv med hva enn du måtte ønske om du vinner, og jeg hjelper deg med alt du måtte lure på. Sjekk gjerne ut den store Iherb guiden først for mer info. Jeg spanderer frakten på billigste fraktalternativ, så pakken må ikke overstige 1814 gram.

SLIK DELTAR DU

Har du en blogg deltar du via den. Har du ikke blogg kan du delta via facebook:

Blogg: Post giveawaybildet øverst i dette innlegget din blogg og link til lovelyliller.com.

Husk å legge igjen linken til innlegget ditt og gjerne en kommentar om at du deltar i kommentarfeltet under, slik at jeg vet du er med. Du kan i tillegg delta via facebook etter du har deltatt via bloggen for å øke din vinnesjanse ved å gå inn på bloggens facebookside og trykke “Del” på Giveaway innlegget eller linken til Iherb guiden.

Facebook: Om du ikke har blogg kan du bruke FB. Gå inn på Lovelyliller.com sin facebookside og trykk “Del” under Giveaway innlegget eller linken til Iherb guiden(se bildet under hvor du skal klikke). Ved å dele innlegget på denne måten vil jeg få beskjed om at du har delt det slik at jeg vet at du deltar.

(2) LovelyLiller.com - Mozilla Firefox 16.09.2013 162336-001

Bli med du også! Jeg trekker 2 vinnere 1.Oktober!

Så…Hva kunne du tenkt deg å fylle opp din vinnerkurv med? 😉Takk for at leser bloggen!


38 thoughts on “Giveaway! 2 vinnere får Iherb shopping på min regning!

 1. WOOOOW dette må være en premie skapt for meg haha!! Er iHerb-avhengig (ja det er, eller burde i det minste bli, et ord) hihi. Har delt på Facebook! 🙂

 2. Delt via facebook 😀 Kjempeflott konkurranse! Er utrolig glad for at jeg har oppdaget iherb.

 3. Jeg har delt via facebook 🙂
  Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg fylt kurven opp med en ny ladning av spirulina, mandel mel og kanskje litt digg til ungene 😉

 4. Delt på facebook.(håper jeg fikk det til!

  Hadde vært artig å vunnet pakke fordi har ikke råd til å bestille selv dette året og uti 2014. Fordi går på folkehøgskole.

  Hvis jeg vinner. Ville jeg tatt Peanutmel og laktosefritt proteinpulver(vanilje,peanut osv. Mandelmel,proteinbarer/atkinsbarer.

  Håper du får ei fin uke

 5. For en flott premie, jeg er med! Elsker iherb, kjøper alt fra frø og nøtter,krydder og hudpleieprodukter, så jeg ville nok fylt opp handlekurven med noen av de tingene. Har delt på fb:)

 6. Har delt på facebook.

  Har faktisk ikkje hørt om den siden før nå, men tror nok eg kommer t å bruke den framover:-) mye kjekt:-)

 7. Åå, for en herlig konkurranse!! Jeg har lyst til å delta for moren min som er helt fersk på dette med iHerb, men ønsker å handle der. Hun har en del allergier og på iHerb er det jo alt mellom himmel og jord, så der vil hun garantert finne masse snadder 😀 Krysser fingre og tær!! Tipper en slik premie vil få mamma i godt humør nå når alt ikke går like greit i familien 🙂 Klem fra meg!

 8. Deltar, har laget innlegg om konk på bloggen min 🙂

  Leter etter nye produkt jeg kan prøve ut, med tanke på nye smaksopplevelser og intoleranse som begrenser utvalget på daglivarebutikken. Mens på Iherb er det så mye som er nytt og spennende for meg:)
  Litt begrensninger også sida jeg er student og ikke har så mye å rutte med

  http://www.grimes.blogg.no

 9. Pingback: Giveaway hos LovelyLiller! | Tofuthea

 10. Delt via facebook! 🙂 ville fylt opp med KOKOSstevia (suveren favoritt!), div fra walden farms, og vegansk sjokolade/vaniljeprotein, samt noe å bake sunt proteingodis med til høstkveldene=)

 11. Har delt via Facebook siden jeg nesten ikke er innom bloggen min for tida. 😉 Ikke så lett å bestemme seg for hva jeg ville ha fylt kurven med hvis jeg hadde vunnet, men kanskje jeg ville ha benytta anledningen til å prøve noe nytt. 😀

Legg gjerne igjen en kommentar! :D