Giveaway! Gavekort til supermat

Innlegget er sponset

Hei hei! I dag har jeg en godbit til dere lesere. Jeg gir bort et gavekort på 500 kr i nettbutikken Naturalis.no. Nettbutikken selger et fint utvalg supermat. Produktene har høy kvalitet, de fleste er økologisk og prisen grei.

Nå nærmer det seg jo jul, så det kan være lurt å ta en titt å se om det er noe fint du kan kjøpe til de du er glad i (eller deg selv) 😉 Naturalis har ferdige gavepakker du kan se på her. Jeg tror spesielt denne gavepakken, som inneholder alt du trenger for å lage sunn, god, rå og sukkerfri sjokolade, er noe for alle og enhver. Perfekt julegave!4-IMG_8783

Jeg er mest spent på grønn kaffe med kanel. Jeg har verken smakt grønn kaffe, eller kaffe med kanel før, så det kan bli interessant! ^^ 1-IMG_8786

Om du har lyst på et gavekort på 500kr å handle for, legg igjen en kommentar der du svarer på spørsmålet: Hvilken supermat som du ikke har prøvd før har du lyst å prøve?

Nyttig informasjon:

 • Jeg trekker en vinner om en uke, Søndag 9. November kl 12. Vinneren annonseres på min facebookside, og det er opp til deg å sende meg email adressen din via facebook eller kontakskjema slik at jeg får sendt deg gavekortet.
 • Gavekortet er gyldig ett år fra det er betalt (kjøpt fredag 24. oktober 2014)
 • Gavekort gjelder både produkter og porto.
 • Ved betaling av gavekort gjelder ikke kampanjekoder.
 • Gavekort kan deles opp og benyttes ved flere kjøp.
 • Hvis totalsummen på ordren din er høyere enn gavekortsummen kan resterende beløp betales med enten kort eller faktura.

Jeg er helt sikker på at du finner noe som faller i smak, enten det er vegaske proteinpulver, detox pakker eller frø.

3-IMG_8784Ønsker deg en flott Søndag! 🙂 Klem fra Lovelyliller! Så.. Hvilken supermat har du lyst å prøve?


87 thoughts on “Giveaway! Gavekort til supermat

 1. Takk for tips om nettbutikk! Jeg har prøvd mye rart, men har enda til gode å prøve acaipulver og grønn kaffe 🙂

 2. En venninne snakker varmt om gojibær, og hvor godt det smaker. Har hatt lyst til å prøve selv, men synes det er litt dyrt i tilfelle det ikke skulle falle i smak, så å få testet det gratis med et gavekort første gangen hadde jo vært helt knall 🙂

  Ellers har jeg også lyst til å prøve hvetegress. Utrolig nysgjerrig på hvordan det egentlig smaker, haha.

  Krysser fingrene 😀

 3. Jeg trenger iblant å ha med meg noe spiselig i vesken, for å ikke gå tom på tur og mellom møter på jobb, men siden jeg har mange mat-allergier kan jeg ikke kaste meg over jva som helst. Energi/mat barer er gode å ha, men mange er for fyllt med sukker eller ikke er gode. Jeg vil prøve Rooibar, da de er rawfood i barer, så det må jo være bra:-)

 4. Siden jeg prøvde supermat for første gang for ca 7 år siden, så har jeg prøvd ekstremt mye forskjellig, og utvalget her i norge har bedret seg betraktelig. Men grønn kaffe har jeg forsatt tilgode å prøve, men det så spenende ut, så det blir absolutt på neste bestilling.

 5. Har lenge hatt lyst å prøve chiafrø, men har aldri kommet meg til det. Er så skeptisk til å kjøpe uten å ha prøvd først, men samtidig så har jeg en anelse om at jeg ville likt det. Så det blir nok en vare i bestillingen min om jeg vinner.

 6. Jeg kunne tenkt meg å prøve yaconsirup og vaniljepulver,
  yaconsirup kunne jeg tenke meg å prøve som et alternativ til sukker,
  vaniljepulver fordi det kan booste smaken i kakene jeg baker
  (jeg kunne også tenkt meg å prøve carob pulver (hvis det kategoriseres som supermat) som et kakao altenativ siden jeg ikke tåler kakao eller sjokolade).

  Dette er en flott blogg jeg ser på den daglig : )

 7. Jeg har lyst til å prøve nypepulver (hallo c-vitamin) og grønn kaffe 😀 Denne butikken har så utrolig mye digg 😀

 8. Så morsom konkurranse! Jeg har utrolig lyst å prøve bipollen 🙂 Eneste jeg har prøvd av “supermat” er spirulina og gojibær 🙂

 9. Har nettopp kjøpt en bok om supersmoothies, og superfood er jo veldig spennende. Men mangler da et helt tonn av ingredienser for å lage noe, så hadde kommet et lite stykke på veien med et gavekort 🙂 Så det måtte nesten ha blitt smoothiepakken de har som frister mest 🙂

 10. Jeg har egentlig lyst til å prøve det meste. Men frister veldig med sunnere kakao, nye tetyper, og spirulina kanskje..
  Er så mye spennende 😀

 11. Jeg har veldig lyst til å prøve hvetegress som ekstraingrediens i smoothier. Hørt det skal være så sunt og gi både energi og glød.

 12. Jeg har hatt ufattelig lyst til å smake mulberries i over ett år nå, men studentlommeboka stritter så hardt imot.. 🙂

 13. Må si den grønne kaffen hørtes utrolig spennende ut! Har også lyst til å prøve chiafrø, har en del venner som snakker varmt om dette, blant annet i overnight oats, så det blir nok det første som havner i handlekurven. Krysser fingrene! 🙂

 14. Jeg har for alvor begynt å sette meg inn i glutenfritt, sukkerfritt, supermat og et kosthold som skal gagne mer både fysisk og psykisk. Har blant annet merket at smerter i ledd og muskler har blitt mindre når jeg har testet ut glutenfritt. Jeg bruker siden din aktivt som en guide til hva jeg kan gjøre/lage/og informasjon om ting som jeg kanskje ikke har visste fantes en gang. Sånn som grønn kaffe med kanel, og bare det å kunne lage egen sjokolade er jo helt fantastisk. Ellers så har jeg ikke prøvd så mye mer enn å bake en del av søtsakene som du har laget (fordi sukkersuget/avhengigheten er verst å komme over – det usunne sukkeret) – så jeg har startet der. For å kunne lage ting jeg kan spise uten store konsekvenser.

  Jeg skriver alt dette her, fordi jeg hadde tenkt å skrive til deg uansett, og nå slår jeg to fluer i en smekk 🙂

  Jeg har veldig lyst til å prøve sånn chaiproteinpulver, og det som du skriver om i denne posten. Det er en helt ny verden som har åpnet seg 😀

  Takk for mange inspirerende oppskrifter, og detaljerte guider som gjør det mulig for “dumme meg” å kunne gjennomføre et kostholdsskifte.

 15. Grønn kaffe hørtes spennende ut. Jeg er en kaffeelsker, så det må prøves en gang. Ellers har jeg en stund hatt lyst til å prøve bipollen, men er student uten alt for god råd. Hadde vært supert å vinne! 🙂

 16. Usikker på om grønn kaffe med kanel er supermat, men fekk ihvertfall veldig lyst til å prøva den! Ellers har eg smakt på mykje av supermat, men camucamu har eg enno ikkje testa. Så den er eg litt nyskjerrig på.. Og bipollen! 🙂

 17. Har veldig lyst til å prøve acai, da jeg har sett så mange på nettet lage disse “acai smoothie” sakene! Også virker det jo som en ok+ boost nå på vinteren 😀 *Krysser fingrene*

  Ha en fin søndag! <3

 18. Jeg har aldri smakt chiagrøt før, det hadde vært noe å smake! Har ikke fått kjøpt noe særlig helsemat etter jeg flyttet for meg selv, så dette kunne hjulpet meg å komme litt i gang igjen tror jeg 🙂

 19. Jeg vil gjerne teste ut acaibær! Elsker gojibær, men har aldri smakt acai 😉 Dessuten er det jo et hav av andre ting jeg mer enn gjerne skulle tenke meg å prøve. Supermat er jo så spennende !

 20. Lyst til å prøve hempfrø og grønn kaffe med kanel. Hørtes deilig ut 🙂 Har prøvd ut noe supermat, men er ganske fersk på det enda. Kunne tenkt meg å prøve det meste..

 21. Lyst til å prøve hempfrø og grønn kaffe med kanel. Hørtes deilig ut 🙂 Har prøvd ut noe supermat, men er ganske fersk på det enda. Kunne tenkt meg å prøve det meste..

 22. Åh, så mye spennende de hadde der. Jeg lyst til å prøve acai pulver, morbær og incabær. 🙂

 23. Veldig glad i både acai, gojibær og chiafrø. Så lyst å prøve både hempfrø og incabær. I tillegg høres grønn kaffe spennende ut:)

 24. Å, det er så mye god og nyttig supermat, og det første jeg kom på som enda ikke har havnet i handlekurven er Lucuma-pulver!!

 25. Mmm så herlig 😀 Kaffe med kanel funker kjempebra, så er sikker på at du kommer til og like den 🙂 Lykke til alle sammen, og måtte den beste vinne 🙂 xx

 26. Jeg ønsker å prøve caco butter, jeg tror det kan ta mine hjemmelagde raw food sjokolader til nye høyder 🙂

 27. Jeg kunne tenkt meg å få prøvd Hampfrø! 😀 Har hørt og lest så mye bra om dem, men har aldri smakt dem.. Krysser fingrene 😀

 28. Jeg kunne tenkt meg å få prøvd Hampfrø! 😀 Har hørt og lest så mye bra om dem, men har aldri smakt dem.. Krysser fingrene 😀

 29. Åh, herlig nettbutikk! Helt ny for meg 😀 Tusen takk for tips! Jeg har dessverre ikke prøvd så mye supermat, så mange av produktene er ukjente for meg. To ting jeg har veldig lyst til å teste er bipollen og acaipulver! Har hørt så mye positivt om disse to. Ha en fin uke! Klem fra Martine

 30. Grønn kaffe med kanel, – DET har jeg lyst prøve ja!
  Ellers synes jeg baobab ser veldig spennende ut!

 31. Har veldig lyst til å prøve hampfrø! Har aldri smakt det, men kan tenke meg at det kan brukes til mye spennende – i sjokolade, grøttopping, snacks og mer 🙂

 32. Super konkurranse! Hadde vært fantastisk med litt ekstra godis i studenttilværelsen (selv om mat+ supermat er en prioritering for meg, og absolutt ALLE pengene mine går til dette, haha). Jeg har lenge hatt lyst til å prøve acai- har sett så mange inspirerende poster med smoothies og lignende. Håper jeg får sjansen nå:)

 33. Jeg har enda ikke prøvd mesquite eller maca – det er på ønskelista! 🙂 God mandag!

 34. Har prøvd litt forskjellig supermat nå i det siste, og jeg må virkelig si at jeg har blitt fan!! Grønn kaffe høres spennende ut, og det har jeg til gode å prøve, det blir definitivt neste produkt ut! Hadde vært kjempefint med et gavekort å bruke på det da, supermat er jo ikke veldig billig. Men absolutt verdt det! (I tillegg til vanlig sunn mat da selvfølgelig)

 35. Denne nettsiden må jeg skjekke ut 🙂 Har aldri prøvd Chiafrø og Hampfrø, så det er noe som vil havne i handlekurven 🙂

 36. Så fin konkurranse! Eg har lenge hatt lyst til å prøve supermat, men det er dessverre litt dyrt for en skuleelev med begrensa matbudsjett, haha..

  Eg har egentlig lyst å prøve litt av kvart, så kjernepakken naturalis selger som inneheld fleire av dei viktigaste supermattypane hadde vore midt i blinken!

 37. Er så mye supermat jeg ikke har prøvd, eneste er chiafrø som er fast til frokosten. Acai og raw sjokolade er noe av det jeg ihvertfall kunne tenke meg å prøve 😀

 38. Jeg har veldig lyst til å prøve rå sjokolade! Har lyst å gi ut melkefrie sunne juletrøffler i år til melkeallergiker vennene mine:) (og til meg selv :p )

  Også har jeg lyst til å prøve bipollen, det så så fristende ut på toppen av en raw sjokoladekake som youtubemannen Guy Turland (aka Bondi Harvest) la ut for et par uker siden:)

 39. Jeg er ganske ny i denne “supermatverdenen” og har ikke smakt så mye enda. Gojibær og kokosnøttolje er gjengangere! Det hadde vert kjekt å prøve ut chiafrø og kakaosmør! Da kunne jeg laget min egen sunne sjokolade og chiagrøt! 🙂

 40. Jeg har veldig lyst å prøve hampfrø (proteinpulver). Jeg elsker grønne smoothies, men blir sulten igjen med samme jeg får dem ned, så det hadde vært flott med litt protein 😀

 41. Har enda ikke fått smakt på gojibær. Det ser godt ut men har ikke hatt råd til det når jeg har vært borti bærene på butikkene. Hadde definitivt kjøpt gojibær og morbær om jeg hadde vunnet ett gavekort. Har ikke smakt på morbær heller men det ser spennende ut. 🙂

 42. å, jeg skulle gjerne prøvd koffeinfri grønn kaffe:) Det ser veldig spennende ut! Håper det blir meg du trekker ut! Nå sitter jeg å venter på protein muffinsene jeg har prøvd meg på etter oppskriften du la sist ut 🙂 Gleder meg!

 43. Så spennende! De siste 2-3 årene har jeg virkelig fått øynene opp for hvor mye fantastisk som finnes der ute av supermat. En ting jeg ennå ikke har tatt meg råd til og veldig gjerne kunne tenkt meg å prøve, er spirulina! 🙂 *fingers crossed*

 44. Jeg har prøvd mye rart oppover, men jeg har aldri før prøvd Grønn Kaffe med Kanel, så det kunne jeg tenkt meg og å prøvd og Yogi Detox te 🙂

  Men det er nok mye mye mer også, men da må jeg ha meg ett skikkelig dypdykk i nettsiden igjen 🙂 (hukommelsen min er så dårlig, så kanskje jeg finner noe for det 🙂

  Krysser fingrene og ønsker deg en fin Vinter videre.
  hilsen fra Monica Karin

 45. Jeg har lyst til å prøve Chiafrø, i grøt! Det ser så godt ut med konsistensen, så jeg er veldig spent på å prøve

  =)

 46. chiafrø! har lenge tenkt å prøve det, men glemmer det hele tiden! og kanskje jeg oppdager noe annet spennende 🙂 dj

 47. Kom over bloggen din først i dag, og sitter nå med så mye vann i munnen at jeg sikkert begynner å sikle om jeg blar videre nedover siden.

 48. Super konkurranse! Høres spennende ut med grønn kaffe med kanel 🙂 og kokosnøttolje kan jo brukes til alt – og deilig med sukkerfri sjokolade. ( Nam – nam ) Har lenge hatt lyst å prøve chiafrø 🙂

 49. Mye jeg ikke har fått prøvd enda, men tror chiafrø står høyest oppe her hos meg! 🙂

 50. Jeg skulle gjerne prøvd hvetegress da jeg har hørt utrolig mye positivt om det. I tillegg skulle jeg gjerne prøvd acaipulver siden jeg savner smaken av ordentlig acai 🙂

 51. Jeg har kjempelyst til å lage min egen sunne og næringsrike raw sjokolade! Har kjøpt former for å lage det i, men mangler det meste av ingrediensene enn så lenge. The Chocoholic pakken virker super!

 52. Jeg ble kjempe nyskjerrig på den grønne kaffen! Hva i alle dager kan det smake! 😀 Hadde vert så spennende å prøve!

 53. Cacao og grønn kaffe 😀 Er avhengig av kaffe, så hadde vært gøy å prøve noe annerledes!

 54. Har alltid ønsket å prøve Te fra Yogi <3 men har ikke fått kjøp det enda 🙂

 55. Green Coffee med kanel hørtes veldig godt ut og hade vært gøy å prøve 🙂 Er ikke så kjent med supermat enda,men kunne tenkt meg å testet det ut 🙂

 56. Hampfrø er utrolig godt. Hvis jeg vinner gleder jeg meg til å oppdage noen smaker jeg ikke har prøvd. Hele gavekortet skal brukes på nye ting 🙂

 57. Hei!
  Vaniljepulver er noe jeg kunne tenkt meg å prøve, selv om det er mye annet som ser veldig spennende ut på nettsiden også. Grunnen til at jeg sier vaniljepulver er fordi jeg har sluttet å spise sukker, og kan derfor ikke lenger bruke vaniljesukker i bakst. Har prøvd å erstatte det med vaniljeessens, men det gir ikke god nok smak.

 58. Hei! Jeg har egentlig smakt det meste av supermat, men aldri amlabæret! Har veldig lyst til å smake det siden jeg har hørt så mye skryt 🙂
  Ellers må jeg bare skryte av bloggen din! Så utrolig mange gode oppskrifter! Gleder meg til å prøve Kinder sjokoladen imorgen 😀
  God helg!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D