Godteri uten kunstige stoffer – Søt anbefalning

Hei hopp! Jeg bestiller ofte forskjellig godteri fra merket Yummy earth. Jeg har kjøpt godteriet fra Iherb. Du kan lese min store Iherb guide her.
Jeg kjøper først og fremst lollipoppene og dropsene, men de har mye annet godt også som gummibjørner og sure ormer. Du kan se hele utvalget HER.
ye33

Godteriet er nydelig, økologisk og i masse ulike smaker. Perfekt for slike som meg som elsker søtt og godt. Joda, godteri er godteri, men det finnes forskjell på godteri. Noen godteri har feks mindre kunstige tilsetningstoffer enn andre. Jeg synes ikke man skal nekte seg det om man har lyst på det.

Dette godteriet er glutenfritt,  økologisk, 100% vegansk, har ingen kunstige farger, ingen kjemikalier. De inneholder 100% naturlige smaker, er uten nøtter, soya, hvete, melk, maissirup og er lagd med ekte fruktjuice. Not bad huh?Drops på pinne

Pakkene kommer i 8 ulike smaker. For de av dere som liker noen smaker bedre enn andre får man kjøpt noen av smakene separat. Har du ikke smakt de ulike smakene før er det dog lurt å kjøpe en blandet pose slik at du kan finne dine favoritter. Slikkepinnene selges i ulike blanede pakker. Se hele utvalget her.

Pakkene har ikke nødvendigvis en jevn fordeling av smakene, så du kan være uheldig å ikke få den og den smaken (eller svært heldig å få mange av din favoritt). Smaken står på utsiden av “klubbene”. Her er en liten oversikt over hva smaksløkene syns om noen av de ulike smakene.

 • Cheeky Lemon: Gult drops. Sitronsmaken er mer søt enn syrlig, men den lar deg sette pris på sitronsmaken. Smaken finnes separert her.
 • Mango Tango:  Spennende blanding av en klar orange farge og en solid gulfarge. Smaken er søtsyrlig. Smaker svakt mango og kansje mer appelsin, lime og sitron. Ikke helt mango, men god. Smaken finnes separert her.
 • Very Very Cherry: Deilig kirsebærsmak uten den medisinske ettersmaken noen kirsebærgodis har. Minner litt om tart cherry konsentrat i smaken. Liker du kirsebær liker du denne. Smaken finnes separert her.
 • TooBerry Blueberry: Blåbær er vanskelig å framstille smaken av i drops. Denne smaker mer som fruktjuice enn frukten i seg selv, slik som mange andre av smakene. Det er en hvit smak i dropset som kansje er kremsmak? Helt ok. Kjøpes separat her.
 • Wet-Face Watermelon: Rosa farge. Litt sur. Ikke helt 100% vannmelonsmak, men den var god. Smakte mest kunstig av alle smakene, men jeg har oppdaget av vannmelonsmak gjør det med mindre den faktisk kommer rett fra en vannmelon. Har en vannmelon aroma som gir en superfalsk godissmak. Jeg er veldig glad i vannmelongodis, så denne falt i smak. Smaken finnes separert her.
 • Googly Grape: Som om de har tryllet et glass druiejuice til en lollipop. Rett og slett. Den smaker druejuice, men kanskje ikke fult så søt. Smaken finnes separert her.
 • Sour Apple Tart:  Frisk, minner litt om pære. Mer søtsyrlig enn sur i smaken ala Granny smith epler. Minner litt om fersk presset juice. Smaken finnes separert her.
 • Pomegranate Pucker: Mørke lilla farge.  Lekker.Smaken av granateple juice er veldig sterk, kanskje litt som vin? Den har også en anelse smak av drue juice og solbær. En favoritt. Smaken finnes separert her.
 • Smash Strawberry: Fikk ingen av denne smaken i min pakke. Smaken finnes separert her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slikkepinnene og dropsene er flotte for barn(over 3 år) eller folk som er på spesielle dietter pga feks allergi eller at de ikke ønsker kunstig søtning og tilsettingstoffer. De smaker også helt vanlig godteri så alle kan i teorien spise dem uten problemer eller grimaser. Hehe. Hver lollipopp er på ca 23 kalorier hver noe som er ingenting i min bok. 1 porsjon er på 3 lollipopper. Det gir deg 70 kalorier, ikke noe fett eller salt, 17 g karbo.

Ingrediensene: Økologisk *Cane Juice, Økologisk Tapioca sirup, ikke-genmodifisert **sitronsyre, Økologiske og naturlige smaker(kan inneholde vannmelon, granateple, appelsin olje, bringebær,mango),Økologiske og naturlige farger, (kan inneholde rødkål, lilla gulrot, gurkemeje og annatto.)

*Cane juice kommer fra sukkerrør, men er ikke raffinert slik som hvitt sukker. det blir brukt som et sunnere alternativ til sukker.

**Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, og da spesielt i sitroner, som syren utvinnes fra.

Dropsene har konsistens som vanlige harde drops med myk overflate. Smaksmessig lik lollipoppene. Dropsstørrelsen kan veriere. Kommer i bla pakkene Freshest fruits og Anti-Oxifruits, eller i en svær pose. I dropsposen min var det 113 drops. Fra øverst til venstre granateple (21 stk), mango (15), Apple (16), vannmelon (10) , Orange (12), Blå Berry (13 stk), Cherry (15), er Strawberry (11).drops

Finner man en smaksfavoritt kan man også få tak i en pose med kun den smaken. Du får tråle siden her å se om du finner noe du har lyst på. Alt i alt synes jeg disse godteriene smaker veldig godt. Smaksmessig skulle man ikke tro de var sunnere godteri. En favoritt hos meg i alle fall. Her du også lyst å smake på disse er det bare å løpe å kjøpe. Er du ny Iherb-bruker kan du lese denne guiden og bruke rabattkode JEM146 og spare 5-10 dollar.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du smakt Yummy Earth godteriene? Favorittsmak?Takk for at leser bloggen!


6 thoughts on “Godteri uten kunstige stoffer – Søt anbefalning

 1. Jeg har kjøpt kjærlighet på pinne av det merket. Avhengighetsdannende! XD

 2. Har prøvd en del fra det merket, men har ikke funnet en favoritt enda. Likte i alle fall ikke Cheeky Lemon, tungen min ble så ekkel etterpå.

 3. Vet du hvordan man lager drops uten aroma og fargestoff og sånt? Så kjempegodt ut!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D