Helgas mat, festligheter, pastatips og ferieplaner

Oj, det var mye på en gang! I helga har jeg vært hos verdens beste ekstra-pappa Knut på Senja. Denne helga  ble det arrangert Mefjorddagene, med arrangement, boder og fest.

I tillegg har Knuts mamma, søster og hennes to nydelige jenter kommet på besøk. Jeg har fortsatt treningsfri (les: jeg er lat), men jeg og jentene gikk oss en liten tur på en liten knaust tradisjonen tro. Kidsa elsker jo meg av en eller annen grunn. Her er et bilde som ble tatt av meg på Senja for noen år siden. Nydelig natur, ikke sant?29331_10150212984195445_8352343_n

I går kveld var jeg på fest med gamle kjenninger. Det var trivelig med festligheter, alkohol og musikk. Været var nydelig med sol hele natten. Jeg tok desværre (heldigvis?) ikke med meg kameraet, så bortsett fra alle “snaps” som ble tatt med meg på festen finnes det intet fotobevis. Hehe.

Når jeg kom hjem ble det nattmat og jeg raidet kjøleskapet. Skal det være så skal det være. Det ble brødskive med stekt sei og remulade, hjemmelaget gelè og cottage cheese. Nam nam. Maten ble fortært mens jeg så noen episoder sex og singelliv. Jeg har faktisk aldri fulgt med på den populære serien, så var vell på tide jeg begynte å se på den! Er du fan av “Sex in the city”?

Idag har jeg vondt i hodet naturlig vis. Damn you alcohol! Matlysten er i alle fall ok til tross. Det går i yoghurt, cottage cheese, avokado, fisk og brødskiver. Enkelt og godt. En annen helgefavoritt har vært nudler med en ukomplisert saus, gjerne med bare hvitløksolje eller en tomatsaus. Jeg har også blitt hekta på parmesanost. Jeg fant ut at revet parmesan var veien å gå for å tilsette deilig smak til varme retter.

Spiser du glutenfritt vil jeg anbefale deg å ta en titt på utvalget over glutenfri pasta her. Jeg bruker glutenfrie og veganske ris og maisnudler som du får tak i her, og soba nudler som du får tak i her. Merk at noen av soba (bokhvete) nudlene kan inneholde hvete, så har du cøliaki, les ingredienslisten på produktsiden. 🙂

bokhvetenudler

Jeg drar hjem igjen sent i kveld. Jeg ser SÅ frem til å se kjæresten igjen Mandagen. Har vært så mye jobb og reising på meg i det siste, så jeg føler ikke vi har fått særlig tid til hverandre. Nå har jeg heldigvis 18 dager i Tromsø før jeg den 18. tar sommerferie og drar på klasse gjenforening. Det blir sikkert superkoselig å se gamle kjente og ikke minst mine tidligere bestevenner! Etter den helga busser jeg på besøk til mamma og mormor. Jeg har lovet å male mormor sitt hagegjerde, så nå jo holde løftet mitt 🙂

Nå holder “pappa K” på å lage middag. Håper dere har hatt en strålende helg. Jeg trekker vinneren av Giveawayen i morgen, så følg med! Ønsker deg en fortsatt fin Søndag!

Q: Hva er dine ferieplaner?Takk for at leser bloggen!


2 thoughts on “Helgas mat, festligheter, pastatips og ferieplaner

  1. Veldige kule de fjellene bak deg på Senja bildet 🙂 Ser helt herlig ut å gå tur ved sjøen der!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D