Helt naturlige energibarer, denne gangen med sjokoladesmak!

Hei hei! Det var mange som lagde energibarene jeg postet i går og syntes de var super! Her kommer en ny variant av de energibarene. Disse har en ingrediens mer, så denne gangen har vi totalt 4 ingredienser. Jeg har byttet valnøttene med mandelsmør, og tilsatt kakao slik at dette blir en sjokoladevariant. Tåler du ikke mandler kan du bytte mandler og mandelsnør med andre nøtte- og frøsmør. Kakao kan byttes med carob. Barene er veganske og kan lages raw ved å bruke rå kakao og mandelsmør.
valnøttsjokk

Mandel og sviske energibar – sjokoladevarianten

200g svisker
50g mandelsmør
50g hakkede mandler
30g kakao

Tips: Bruk mandelsmør eller nøttesmør med sjokoladesmak for å få enda bedre sjokoladesmak på energibaren! Du finner slike her.

Kjør alle ingrediensene sammen i en food prosessor til alt er godt blandet. Du kan tilsette litt vann om nødvendig for å få bladene til å gå rundt.valnøttsjokk2 Dekk en oppbevaringsboks eller form, feks gammel isboks, med bakepapir. Press ned massen i formen. Avkjøl i en time eller mer. Skjær i stykker med en fuktig kniv.valnøttsjokk1

Energibarene kan spises romtempererte, men de er nydelig kalde fra kjøleskapet. Konsistensen blir også stivere når de ar avkjølt. Rutene kan dekkes med smeltet sjokolade, kakao, revet kokos eller kokosmel farget med konditorfarge.

Godbitene oppbevares i kjøleskap, men kan stå ute om de spises innen noen dager. Perfekt når man har lyst på noe sunt, næringsrikt og godt. Håper det smaker 🙂valnøttsjokk
Ha en god helg alle sammen :*


Legg gjerne igjen en kommentar! :D