Hjemmelaget Frozen yoghurt med jordbær – uten sukker

Hei hei! 😀 Håper dere har hadd en fin helg og er klar for en ny uke! Jeg er en skikkelig fan av frozen yoghurt, eller Froyo. Jeg elsker både smaken og konsistensen, og spiser det så ofte som mulig. I dag skal du få oppskriften på en utrolig god hjemmelaget froyo med ferske jordbær. Den er lavkarbo-vennllig, sukkerfri, uten egg og nøtter, og kan lages vegansk og melkefri. Perfekt til hverdag og fest.

Hjemmelaget Frozen yoghurt med jordbær

500g yoghurt*
2 dl fløte
ca 1 dl sukrin, eller 1/2 dl sukrin+
ferske jordbær etter ønske


*Du kan bruke vanlig yoghurt naturell, gresk yoghurt eller tyrkisk yoghurt. Ønsker du en melkefri variant kan du bruke soya yoghurt, og vegansk piskbar fløte eller kokoskrem. **Du kan godt bruke vegansk fløte, bare se til at den er piskbar.

Vask jordbærene, rens og skjær i biter. Mange jordbær om du ønsker mange jordbær i froyo`en og lite om du vil ha lite. Jordbærene kan krakkes om du ikke vil ha større biter.

Stivpisk fløten. Bland sammen yoghurt, pisket krem, sukrin og jordbær. Hell i en bolle og frys i ca 3-4 timer, der du rører rundt ca hver halvtime for å forhindre iskrystaller. Når isen er fast er den klar. frouo

Du kan bruke denne oppskriften med andre typer frukt og bær. Prøv for eksempel blåbær eller hermetisert fersken. Håper det smaker. ♪ Ønsker deg en fortsatt fin dag! 😀

Liker du frozen yoghurt? 🙂Takk for at du leser bloggen min! <3


Legg gjerne igjen en kommentar! :D