Hjemmelaget proteinbar med sjokoladebiter

Heeei godtfolk! Idag kan jeg friste med Hjemmelagde proteinbarer med sjokoladebiter og nøtter. Kjekke å ha med på farten, gode og kjempe økonomisk i forhold til å kjøpe barer på butikken. Den er litt snickers inspirert og kan gjerne trekkes sjokolade til slutt. 😉

Jeg har brukt vanilje protein pulver,men du kan naturligvis bruke andre smaker i stedet. Bruk din favoritt, prøv deg frem og varier. Du kan lese om de ulike proteinpulver-typene HER. Ønsker du ikke å lage proteinpulver kan du naturligvis bytte mengde pulver med valgfritt mel.

Du trenger:
5 dl proteinpulver
5 dl havregryn
200g peanøttsmør*
255g honning**
1 dl av din favorittnøtt (valnøtt her)
1 dl sjokoladebiter(jeg bruker veganske)

*Eller annet nøttesmør **Kan muligens byttes ut med agave, yacon eller lønnesirup.

Slik lager du barene: Finn frem og mål opp alt du trenger.

Varm opp en kasserolle med peanøttsmøret og honning over lav varme. Tilsett havregryn og proteinpulver. Rør godt. Til slutt, rør inn nøtter og sjokolade.Hell blandingen i en bakepapirkledd eller godt smurt form. Fordel blandingen og glatt ut toppen med slikkepott etter behov. Avkjøl i 2-3 timer i kjøleskapet til den har stivnet. Skjer opp i passende barer.

Nydelige proteinrike måltidsbarer ready to go! 😀

Q: fristet det? Spiser du proteinbarer?


10 thoughts on “Hjemmelaget proteinbar med sjokoladebiter

  1. NAAAAAAM – genialt!!! Elsker slike herlige tips, spesielt når jeg har ALLE ingrediensene i hus 🙂 Dette lover godt for helgen – takk for supert tips ! Og god helg skjønne vakre vene !

  2. Hei! Har du prøvd å kjøpe betakaroten (new foods) fra iherb? Lurer på om det er legemiddel:/

  3. Slike har jeg vært på jakt etter oppskrift på lenge! Er en stund siden jeg har vært innom deg nå, men nå har jeg booket kjøkkenet for hele langhelgen for her skal det produseres de lekreste ting etter dine oppskrifter! 🙂 Ha en fin dag!

  4. Hei! Har faktisk ikke det. Om det er legemiddel eller ikke kan du selv finne i legemiddellista. Du finner link i min iherb guide. Når det er sagt tror jeg det skal gå fint å bestille 🙂

  5. Hvor mange gram proteiner, karb og sukker er det pr.100g i denne oppskrifta?

Legg gjerne igjen en kommentar! :D