Hva skjer når Jimmy Kimmel lurer helsefolk til å drikke godteri? Blir de sunnere?

Det er ingen tvil om at helsetrenden er kommet for å bli, men lar vi oss lure av helseproduktene? Føler vi oss sunnere om vi drikker noe vi tror er sunt, selv om det ikke er det? Kan hjernen lure smaksløkene dine om du tror noe er sunt, som ikke er det?

Jimmy Kimmel er et populært tv talkshow i USA.  Kimmel og hans crew bestemmer seg for å lure folk på det berømte Farmers market. I stedet for å bruke økologisk, kaldpresset juice bruker Jimmy Kimmel og hans crew Skittles (en slags non-stop), Tang, Fun Dip og smeltet pinne-is for å skape usunne helsedrikker i ulike smaker som de døper Soul(sjel), Pure(ren), Detox(renselse) og Rainbow(regnbue).

En av folkene som sier han drikker juice drikker en stor slurk av Tang, et fruktsmakende pulver man blander ut i vann. Han sier “den er ikke så søt, det er som du akkurat har presset frukten.” Tro kan visst gjøre underverker.

Juice industrien vokser og omsetter for millioner. En flaske av Kimmels “Non-stop juice” koster 150kr, men er av smakerne synes prisen er verdt det. “Vell, helsen din er verdt alt,” sier kvinnen. Ja absolutt, men smoothies fra smeltet is og juice fra bruspulver er nok ikke det. Se spøken under:

Man tenker vell at man skulle klart å gjennomskuet at dette ikke var naturlig, men det er sykt hvor mye rammen rundt et produkt og ikke minst din egen tro har å si. Jeg tror mange nå til dags bruker juice, smoothie og ikke minst supermatpulver fordi de tror det gjør så sinnsykt mye for helsa. Jeg må si at jeg ikke tror det gjør så mye mer enn et sunt og variert kosthold, men det er nå meg. Hva synes du?


One thought on “Hva skjer når Jimmy Kimmel lurer helsefolk til å drikke godteri? Blir de sunnere?

Legg gjerne igjen en kommentar! :D