Iherb-favoritt: Allergivennlig proteinpulver MED supermat

Heei! Vil bare tipse dere om et av mine favoritt proteinprodukter. Jeg kjøper det på Iherb som du kan lese alt om i min Iherb guide. Husk rabattkoden JEM146 som sparer deg $5 doller om du er ny kunde.

For over et år siden drakk jeg en grønn shake hver dag. Jeg sluttet når jeg skulle ta en matintoleransetest og begynte aldri igjen. Grønne drikker er supert, men ikke alltid/nødvendigvis så rike på protein. Det kan også være litt tiltak å blande sammen om man ikke kjøper en ferdig blanding. Det er her dette produktet kommer inn. Jeg ville ha et produkt som ga meg både protein OG “greens”. Jeg tar ikke noen multivitaminer heller, så å få det i tillegg hadde vært supert.

Jeg var happy når jeg kom over dette produktet som inneholdt både grønnsaker, ekstrakter, alger og protein. Viktigst av alt, det er veldig allergivennlig og glutenfritt.

Dette kjekke alt-i-ett pulveret inneholder veldig mye bra:

To måleskjeer (39 gram) gir bare 8 g karbohydrater, 1,5 g fett og hele 20 g protein. Kjempebra innhold spør du meg! Her får man valuta for de få 126 kaloriene.

Smaken da? Det skal smake vanilje, banan og bær,men jeg synes det smaker eplelignende. Pulveret er søtt. Med tanke på at pulveret faktisk inneholder chlorella og spirulina som smaker fælt, smaker dette egentlig veldig godt. smaken, som de fleste nye smaker, trenger kanskje litt tilvenning ved at du smaker det noen ganger. Om du vil like den kommer helt ann på smak og behag, men jeg for min del har kjøpt det igjen og igjen fordi jeg virkelig liker smaken. Fargen er lys militærgrønn.

Jeg blander 2 måleskjeer i smootien, mikser det med bare melk og steviadråper eller rører det ut i grøt og puddinger. Multivitamin, greens, proteiner med mer – check! Enkelt og greit. Pulveret får du tak i her. 🙂

Q: Så dette produktet spennende/kjekt ut? Prøvd det før?

Liker du alt-i-ett løsninger?


12 thoughts on “Iherb-favoritt: Allergivennlig proteinpulver MED supermat

  1. Hvordan er dette pulveret sammenliknet med erteproteinet(av samme merket tror jeg)? Jeg kjøpte den med vanilje for leenge siden, og har den enda, synes rett og slett det smaker fælt og konsistensen er forferdelig :/

  2. Jeg synes ikke det kan sammenlignes i det hele tatt på smak. Dette er eplete og jeg har ikke smakt noe lignende. Dette er jo et kombinasjonspulver da. Ikke rent erteprotein, så kanskje du vil like dette bedre? er så vanskelig å si.

  3. Åhh suuupert tips!! Dette tror jeg nesten jeg må prøve. Har testet ferdigpakkene med supersmoothie som fås på butikken, men jeg resulterte i å bli skikkelig oppblåst og jævlig. Helt forferdelig. Så er litt keen på å prøve noe annet 🙂

  4. Åhh suuupert tips!! Dette tror jeg nesten jeg må prøve. Har testet ferdigpakkene med supersmoothie som fås på butikken, men jeg resulterte i å bli skikkelig oppblåst og jævlig. Helt forferdelig. Så er litt keen på å prøve noe annet 🙂

  5. Har nå kjøpt meg en slik etter jeg leste dette innlegget. Siden jeg har kraftig variant av irritabel tarm samt SLE/lupus i mage/tarm – har jeg begynt veldig forsiktig med 0,5 scoop 😉 Tar ingen sjangser..Smaken var ikke så verst (men nå skal jeg jo 3doble dosen etterhvert da…)..
    SKal bli spennende å se. Ser de anbefaler et glass vann etter vi har drukket dette (pga fiberet), det blir det tyngste for da er magen allerede så “tung”…

  6. Hei! Jeg kjøpte dette proteinpulveret fordi jeg trengte et allergivennlig produkt uten melk, hvete, gluten og soya. Når jeg fikk det i posten ser jeg at det står “contains soy and milk” på boksen. Vet du om det er det i produktet eller er det kun spor av det? Trodde endelig jeg hadde funnet et protein og vitamin pulver jeg kun ta..

  7. Tatt fra siden: “Olympian Labs guarantees that all OL products are of the highest quality ingredients and lab assayed to ensure that what we say one the label is actually in the product. All Olympian Labs products are free from most allergens such as corn, yeast, barley, gluten, wheat, soy, lactose, all milk products, citrus, fish, egg products, as well as added flavorings, sugars, sweeteners, salt, preservatives, salicylates, and artificial colors and coatings. When you buy an Olympian Labs product, you can be sure you are buying the best.” -Det skal altså IKKE inneholde melk eller soya.

  8. Å nå ble jeg glad! Tusen takk for svar 🙂 ble så usikker siden det stod på boksen men da tør jeg spise den likevel 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D