Iherb netthandel: Økning av tollgrensa, Høyre?

Hei hei! Riktig god ny uke godtfolk! Jeg spurte representanter fra Høyre om økning av tollgrensa via deres FB sider. Jeg mener grensa på 200 som ble satt på 70-tallet er utdatert og vell så det. Jeg fikk til svar:

“I våre alternative statsbudsjetter for 2013 foreslo vi å øke grensen til 400 kroner. Høyre ønsker å heve grensen for moms- og tollfritak ved privat import. Vi har ikke tatt stilling til hvor mye, men at dette ikke står i programmet for neste Stortingsperiode betyr ikke at Høyre har snudd.

Nå skal vi i regjeringsforhandlinger med FrP, Venstre og KrF. Først etter forhandlingene vet vi hvilken politikk regjeringen skal føre”.

De skriver videre: “1975 kan ikke sammenlignes med 2013. Vi foreslo i våre alternative budsjetter for 2013 å øke grensen til 400 kroner. Grunnen til at vi ikke ønsket å øke den ytterligere er i hensyn til norske bedrifter og nettbutikker.”

-Så da vet dere ivrige Iherb-shoppere det. I mellomtiden finner du gode tips til netthandel i min store Iherb guide, og råd og informasjon om bestilling ut over tollgrensa HER. Informasjon om beregning av toll finner du HER. sist men ikke minst; alle Iherb produkt tips finner du HER. Er du ny Iherb-bruker kan du bruke rabattkode JEM146 og spare 5-10 dollar. 🙂new4Dagens Iherb tips er frø og nøtter, begge fra produsenten Now foods som har alt du kan tenke deg av helsekost. Ser de har fått ny innpakking på noen av produktene.  Økologiske linfrø som kan males og brukes som erstatter for egg i oppskrifter. Gir masse deilig vegansk omega 3 når de er knust. Du får også lyse linfrø. Begge kan brukes til å lage deilig lavkarbo linfrødbrød på 1-2-3! Ubehandlede mandler som brukes til snacks, mandelmelk og mandelmel. Oppskrift på vegansk melk og mel finner du her.

Q: Hvor mye synes du tollgrensa bør økes til?Takk for at leser bloggen!


3 thoughts on “Iherb netthandel: Økning av tollgrensa, Høyre?

  1. Jeg ble sååååå skuffa da jeg leste på nett etter valget, at Høyre ikke lenger hadde dette på prioriteringslista si. Ærlig talt! 200 kr er ingenting!!
    Nå handler jeg en del tekstiler fra utlandet, og veldig sjeldent fra Norge, nettopp fordi det fort koster 3 ganger så mye for stoffer i Norge en feks USA. Men så er det denne tollgrensa da, og det gjør jo selvfølgelig at jeg må begrense meg veldig. Nei, det hadde vært toppers med et løft på denne grensa ja!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D