Iherb tips: 1 boks 3 smaker

Hellu! Riktig god dag folkens. Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om denne kjekke esken. Jeg har før skrevet om Larabars. Denne gangen kjøpte jeg en eske med 12 minibarer i 3 ulike smaker. Perfekt om du vil prøve noen av barene og ikke vil kjøpe en hel eske med bare en smak. Jeg har kjøpt de på Iherb som du kan lese alt om i den store Iherb guiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse barene er glutenfrie, raw, vegansk og uten tilsatt sukker, melkeprodukter og soya. Utvalget av Larabarer er enormt. Du finner hele utvalget av barer her. Esken jeg har kjøpt finner du HER til 60kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tre ulike smakene er Cherry Pie, Cashew Cookie, and Apple Pie. Innholdsfortegnelsen til disse barene er korte. Det er ikke noe tilsatte merkeligheter, bare naturlige råvarer. Barene består av ulike blandinger nøtter, frukt og krydder. De inneholder også Omega-3,Omega-6 og fiber.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABarer er så kjekke å ha i treningsbaggen, i veska og på tur. Et kjekt mellom måltid i farta der du ellers ville gått sulten, fått lavt blodsukker eller kjøpt nærmeste tilgjengelige sjokkis. De er så gode at man fint kan spise de som snacks også. Jeg for min del bruker de før og etter trening. Jeg synes det er så kleint å drasse rundt på store matbokser, så en liten bar eller tre passer perfekt før jeg kommer meg hjem.

Har du smakt noen av disse? Noen favoritter?


3 thoughts on “Iherb tips: 1 boks 3 smaker

  1. Mmm de solgte disse overalt i Statene når jeg var der for halvannen uke siden, men fikk ikke prøvd de, kjøpte heller med meg mange Quest barer 😛 Men Lärabarene høres gode ut, hvilken er din favoritt? 🙂 x

Legg gjerne igjen en kommentar! :D