Iherb tips – 11 helt nye produkter

Hei hei! Jeg bruker ofte å gå inn på Iherb å se på de nye produktene de har tatt inn i nettbutikken. Det er like spennende hver gang. Man vet jo aldri hva de finner på å ta inn i sortimentet.  Idag skal du få tips om noen av disse helt nye produktene. Lær alt om bestilling fra den gigantiske online helsekostbutikken Iherb i Den store Iherb guiden. Rabattkode JEM146 gir deg 5-10 dollar i avslag på din 1. bestilling. La deg inspirere 🙂
Iherb tips – helt nye produkter
Nye Chocolite Protein barer. Disse med sjokolade, karamell og pekan er en ny favoritt. Glutenfri og uten tilsatt sukker. Det er 16 barer i en eske. Se hele utvalget her.

Verdens beste shaker? Så de hadde fått in en ny shaker som heter worlds best shaker. Fancy var den i alle fall, og kommer i flere farger.

100% økologisk spiret gresskarfrø smør! Krukken er på 227g. Vegansk og glutenfritt nøttesmør som i tillegg er spiret – noe som øker næringsverdien noe ekstremt. Inneholder mye magnesiup, tryptofan,  sink mm. 19,5% protein pr 100g. Har ikke hørt om dette merket før, men det viser seg at de har mange ulike økologiske veganske smør av frø og nøtter. Se utvalget HER.
Glitter mascara fordi….glitter er awesome!! Kommer i lilla, gull, sølv og blått. Perfekt å ta over din vanlige maskara for litt ekstra hverdagsglamour.
Dusj såpe med kokos duft. Økologisk og vegansk.  Uten parabener, silicon & parafin. Det er150ml i en flaske. Fås også i lavender. Så de også hadde fått inn body lotions fra samme produsent.
Sjokolade dekte peanøtter med farge ala M&M. Disse er lavkarbovennlig og inneholder kun 1 net carb.
De har også fått “nonstop”, se her. Har kjøpt 3 av hver, men går ut ifra a jeg må hamstre.
Begge er fine å bruke i muffins, cookies, eller som kakepynt.
Biffprotein. Fordi det er annneledes og uvanlig – rett og slett. 350% mer konsentrert enn en biff. Fås i ulike smaker, bla sjokolade og fruit punch. 0 fett, kolesterol og sukker. Inneholder kreatin og BCAA.
Urte kaffe. Koffeinfri kaffe substitutt. En smak av sjokolade. Brygges som vanlig kaffe. Pakken er på 312g.
Sjokoladekjeks. Gluten og hvetefri. Vegetarisk. Ingen kunstige farger eller smakstilsettinger. Laget med teff mel og belgisk sjokolade. Jeg lurer på om den smaker kvikk-lunch? Produsenten har også vaffelkjeks som er et must til is.
1,6 liter jomfru kokosolje til  ca 110kr! DET er billig det. Jeg har allerede kjøpt denne og det bør du også om du bruker mye kokosolje!

Mikro popkorn i med røykt cheddar smak. OMG. Jeg ble høvelig hyper når jeg kom over denne. Jeg digger “alt” med røyksmak, er vill etter cheddar ost og digger popcorn. Her skal det poppes! Uten konserveringsmiddel og hydrogenerte oljer. NON GMO og økologiske maiskorn. Produsenten har også mange andre smaker. Ta en titt her. 
Q: Ble du inspirert? Noe du fikk lyst å prøve eller har prøvd? 🙂Takk for at leser bloggen!

11 thoughts on “Iherb tips – 11 helt nye produkter

  1. Jeg vet nesten ikke om jeg skal takke deg eller ikke for denne guiden, det ble nemlig fort ganske dyrt for meg. Hahaha.

    Neida, takk for at du laget denne posten. Gleder meg til å prøve “non-stop” fra Atkins om ikke lenge! 😀

  2. Og nå bestilte jeg en pakke proteinbarer. Kanskje disse kan erstatte questbarene (!). Takk for tips og god jul igjen!

  3. iHerb-tipsene er noe av det beste med bloggen din! Så mye som du anbefaler som jeg kjøper. Lite fan av proteinpulver, men snacks og pålegg type nøttesmør er alltid en vinner. Liker at du også av og til kommer med sminkeforslag, har ikke helt kommet meg videre fra matstadiet enda så tips er alltid bra 😀

  4. Hei

    Hvordan smaker den kokosolja? Synes det er godt når den virkelig smaker og lukter kokos. Har før bestilt Artisana sin fra IHerb, men er ikke helt fornøyd..

Legg gjerne igjen en kommentar! :D