Iherb tips: 3 mye brukte hverdagsvarer

Hei! Riktig god Søndag! Jeg sitter her med kur i håret og ansiktsmaske. Kan ikke huske sist jeg gjorde det, men det er utrolig godt med litt hjemme spa. Det er sol ute og jeg har kost meg med en deilig pannekakefrokost. Jeg tror dette blir en kjempeflott Søndag! 🙂

Jeg har bestilt og fått skammelig mange Iherb pakker på døra, men jeg har vært super treg med å poste det her. Får se om jeg får tatt meg sammen og endret på det! 😉 I dag skal du få tips til 3 hverdagslige matvarer fra Iherb. Klikk på bidet for å komme til produktet. Om du vil vite noe om Iherb eller bestilling leser du alt det i den store Iherb guiden.

1. Økologisk puffet kamut. Vegansk og naturlig. Fullkorns kamut uten tilsatt salt og sukker. Kamut har 30% mer protein enn hvete og mer fettsyrer. Noen folk som er allergisk mot hvete kan tolerere kamut. Den puffede kamuten er genialt å bruke i hjemmelaget frokostblanding, eller bare i en skål med bananskiver og jordbærmelk. Et must i mitt kjøkkenskap.

kamut2. Økologisk bokhvete pannekake og vaffelmiks. Denne kjekke miksen inneholder bla bokhvete, fullkorn, fiber og er uten transfett. Denne er så kjekk å ha i skapet om man får lyst på nystekte vafler eller pannekaker. Alle lignende mikser finner du her, og ingrediensene står på produktsidene.

IMG_66863. Banan chips. Søte og sprø og som kamuten; genial i frokostblandinger. Banan chipsen er også god alene som snacks, eller inni hjemmelaget sjokolade.136265349099213221195Ikke 100% helsemessig korrekt da de inneholder sukker, men jeg for min del har ikke noe i mot bittelitt sukker i kostholdet. Jeg lover deg at du ikke dør! Bananchips uten tilsatt sukker finner du her.

136265352733313121982

Har du prøvd noen av disse produktene før? Noe som fristet?

Om du har lyst på flere tips om hva jeg har i mitt kjøkkenskap kan du se det HER. Den er to år gammel da, så jeg skal prøve å få den oppdatert i nærmeste fremtid. Ha en flott Søndag! Suss og klem!Takk for at leser bloggen!


4 thoughts on “Iherb tips: 3 mye brukte hverdagsvarer

  1. Jeg bruker puffet kamut nesten hver eneste dag!
    Det er supergodt og lette å innta når man kanskje ikke nødvendigvis er så veldig sulten, men trenger mer 🙂

  2. Har snusa lenge på bloggen din no og laga meg ei langlang Iherb-liste bestilling 😀 Masse inspirasjon å hente her hos deg, no som eg skal leve uten gluten og melk! Har du noken supergode tips til glutenfri og melkefri alternativer (kva som helst! Gjerne barer, tilbehør, sjokolader osv…) så tar eg gjerne imot 🙂

  3. Hei! Kunne postet denne kommentaren på hvilket som helst av dine innlegg – du er bare så flink! Masse inspirasjon, tips og matglede:) Ha en strålende dag kjære deg ;-*

Legg gjerne igjen en kommentar! :D