Iherb tips: 6 helt nye produkter!

Hei! Tenkte dere skulle få noen nye Iherb tips! Klikk på bildene eller linkene (farget skrift) for å komme til produktene. Alt du trenger å vite om iherb og bestilling finner du i den store Iherb guiden.
Søtpotetpulver

Endelig har dette pulveret kommet til Iherb. det var på tide, for det har jeg sett etter lenge! ^^

 • Flott kilde til A-vitamin
 • økologisk
 • Kan brukes i bakst, smoothies, supper, yoghurt mm.
 • Kan brukes som tykningsmiddel
 • Tilsvarer 4,5kg fersk søtpotet

Mange andre pulver som pulver av spinat,gresskar, grønnkål, jordbær og bringebær med mer. Hele utvalget finner du her.

http://images.iherb.com/m/GST-00512-4.jpgSnacksbokser

Geniale små oppbevaringsbokser for nøtter, tørket frukt, proteinpulver eller piller. kan også brukes til hårstrikk og lignende.mange ulike farger  og størrelser. Kjekk å ha med på tur, reiser og i ryggsekken. Hele utvalget finner du her.

Sukkerfritt sukker

http://images.iherb.com/m/NOW-06872-3.jpg

 • Sukkerfritt sukker som erstatter sukker 1:1
 • Laget med stevia, Erythritol, økologisk inulin, ris maltodextrin og guar gum,
 • Smaker som sukker
 • Funker bra til baking
 • Non-GMO
 • vegansk

Bamser og leker!

http://images.iherb.com/m/MYM-46303-1.jpg

Visste du at du får kjøpt barneleker mm på Iherb? Ja, iherb har tatt inn en masse bamser også. Perfekt å gi til små barn. Alle barnelekene finner du her.

Bronzer

http://images.iherb.com/m/PFI-07852-6.jpg

Denne lekre flasken med bronzer kommer nok til å være utsolgt konstant. Gull skimmeret kan brukes på kropp, ansikt og hår. Den er allergivennlig, og uten parabener og olje. Den skal ikke vre orange i fargen, eller smitte. Jeg skal skrive meg opp på venteliste slik at jeg får mail når den kommer inn på lager igjen. Det kan du også gjøre ved å klikke på [notify me].

Hamp protein pulver

http://images.iherb.com/m/EOR-01071-3.jpg

Økologisk hamp/hemp protein pulver. Rå vegansk og non-gmo. Muligens det sunneste veganske protein pulveret der ute. Hele utvalget av hemp protein finner du her. Du kan lese om hemp og ulike varianter her.

Noen produkter som så spennende ut? Du finner flere Iherb tips i kategorien Iherb her på bloggen :*Takk for at leser bloggen!


7 thoughts on “Iherb tips: 6 helt nye produkter!

 1. Mange gode tips! Likte særlig søtpotetpulver, og “sukkeret”. Er sugarless sugar like god på smak som sukrin gold? Det er liksom det jeg savner mest fra Norge når det kommer til bakst og slikt (hornsalt hamstret jeg med meg i fjor og blir liksom ikke liiiike flittig brukt :P)

  God torsdag! x

 2. Hvor fant du snackboksene? Tror linken din er innaktiv og finner de ikke på news på iherb. De var kjempe kule 🙂

 3. Ahhh, det høres ikke så dumt ut! Meeeen tror at sukrin gold er og forblir en favoritt 😀 Men syns det er veldig bra at de kommer med mer naturlige varianter av sukkererstatninger 😀 x

Legg gjerne igjen en kommentar! :D