Iherb tips: Fyll julestrømpen med sunnere godt

Hei hei! Idag kommer noen tips til supermat og sunnere godt som du kan fylle julestrømpen med. La deg inspirere! Er du ny Iherb-bruker kan du lese denne guiden og bruke rabattkode JEM146 og spare 5-10 dollar. Produktene jeg tipser om under er linket, så bare trykk på linken (farget skrift) så kommer du til siden der du kan lese mer osv.
en986

Muligens min favorittnøtt – pistasjnøtt. De smaker jo bare dødsgodt. Pistasj marsipan anyone? En håndfull pistasjnøtter om dagen kan senke dårlig kolesterol samt forhindre hjertesykdom og kreft, ifølge Telegraph.co.uk. De har lavt kaloriinnhold i forhold til andre nøtter og inneholder blant annet masse fiber, lutein, mineraler og B-vitaminer. Perfekt snacks. Min favoritt er ett ristet og saltet med havsalt. Du får dem HER. Iherb har dessuten akkurat tatt inn pistasj nøttesmør! OMG. 😀

iek

I tillegg til pistasjnøttene kjøpte jeg igjen tørkede tranebær. De tranebærene på butikken bader oftest i tilsatt sukker, men disse er søtet med eple. Er dessuten økologisk. Ingen urinveisinfeksjon her i gården! Tranebær forebygger nemlig dette.

Annet godt er tørket mango og tørket eple, som du får tak i her. sist men ikke minst drops. Disse dropsene har jeg skrevet om mange ganger før, så ta en titt her for å lære mer.

en1

Økologisk sjokolade fra Dagoba. I smakene mint og blåbær/lavender. Mange ulike smaker finner du HER.

Coco-roons har jeg skrevet om før. Vegansk, glutenfri, økologisk, lav GI osv. Raw kokostopper i smaken sitron pai, brownie og eplepai. Flere smaker finner du her.

en11

Disse sjokoladene er knallgode. Jeg bruker oftest å kjøpe bestselgeren med salte mandler eller bringebær, men denne gangen ble det kirsebær og chilli. Artig å prøve nye smakskombinasjoner. Du finner alle sjokoladene her.

Lyst på flere iherb tips? Bla deg bakover gjennom kategorien “Iherb” HER.

Håper du ble inspirert til sunnere godt!
Q: Hva er din favorittnøtt?Takk for at leser bloggen!


4 thoughts on “Iherb tips: Fyll julestrømpen med sunnere godt

  1. Jeg går sykepleien, og vi fikk beskjed om at det ikke finnes dokumentert forskning som viser at tranebær motvirker urinveisinfeksjon. Det beste er å drikke masse for å få skylt blæra 🙂
    Inspirerende blogg du har forresten!

  2. Hei takk! Det er faktisk flere studier som viser at tranebær hjelper for å forebygge urinveisinfeksjon. Tranebær virker dog ikke om du allerede har fått infeksjonen. 😉

Legg gjerne igjen en kommentar! :D