Iherb tips: Kaninformet snacks

Hei hei! Tenkte det var på tide med et Iherb tips. Jeg har ikke skrevet så mange tips i det siste til tross for at jeg har både bestilt og fått i hus en drøss med pakker. Jeg skal bli flinkere, jeg lover. Er jo så gøy å oppdage nye produkter. Om du trenger litt inspirason kan du bla i hundrevis av produkttips i arkivet HER. Er du ny Iherb-bruker kan du lese denne guiden og bruke rabattkode JEM146 og spare 5-10 dollar.

Over til dagens tips:anniesJeg har virkelig lagt min elsk på “alt” med Cheddar smak i det siste. Jeg er på min 5 pose av verdens beste ostekrydder, og venter flere i posten. NomNomNom.

Akkurat nå koser jeg meg med deilige snacks kjeks med hvit cheddar. De er økologiske, og laget av vanlig mel. De inneholder ingen kunstige smaker eller ingredienser, syntetiske farger eller konserveringsmiddel. De er god på smak, og sprø i konsistensen, men må si det aller beste er at de er formet som små kaniner. Perfekt til barn, og folk som meg som lett lar seg imponere. Come on..Supersøtt med kaninform da ^^ Høhø. Du finner de HER.

annies2

“Annies homegrown” som merket heter har en rekke kaninformet snacks, kjeks og mac&cheese, se utvalget HER.

Spis “kaninene” som de er, dryss over frokostgrøt, yoghurt eller kornblanding, eller bruk dem som krutoner i salater. Ja, det er lov å leke med snacksen sin 😉

Q: Prøvd noe fra dette merket før? Lar du deg lett imponere at nusselig snacks?Takk for at leser bloggen!


4 thoughts on “Iherb tips: Kaninformet snacks

  1. Ååååh disse har jeg sett inne på iHerb, de er så søte! Har tenkt og prøve de ut – kanskje i fremtiden! Har du prøvd noen av de andre smakene, eller var dette første posen? Nyt hver eneste en! Fikk plutselig lyst på noe salt knask!

    x J

Legg gjerne igjen en kommentar! :D