Iherb tips: Salg på Larabar

Hellu! Riktig god dag folkens. Tenkte at jeg skulle tipse dere om at man får 20% ekstra rabatt på lara barer fra Iherb. Tilbudet gjelder til Onsdag 28.Januar. Du kan lese alt om i den store Iherb guiden.

Disse barene er glutenfrie, raw, vegansk og uten tilsatt sukker, melkeprodukter og soya. 1 bar teller som 1 av 5(eller var det 8?) om dagen. Barene består av ulike blandinger nøtter, frukt og krydder. De inneholder også Omega-3,Omega-6 og fiber. Utvalget er enormt. Du finner hele utvalget av barer her.

Jeg har kjøpt to esker, en med smaken “apple pie” og en i “cherry”. Hver eske koster ca 125 kr og inneholder 16 barer. Det er i underkant av 8 kr per bar.

Jeg liker at barene er laget med naturlige ingredienser og ikke tilsatt noe som helst. Barene er mettende og gir kroppen masse god næring.

Kirsebær inneholder dadler, mandler og kirsebær. Du finner dem HER. Eplepai inneholder dadler, mandler, epler, valnøtter, rosiner og kanel. Denne smaken finner du HER. Barene kommer i en masse smaker som sagt, så skjekk ut hele utvalget her. Er du ny til Iherb? Les guiden. Husk; ved bruk av rabattkode JEM146 får du $5-$10 rabatt på 1.bestilling.

Barer er så kjekt å ha i treningsbaggen, i veska og på tur. Et kjekt mellom måltid i farta der du ellers ville gått sulten, fått lavt blodsukker eller kjøpt nærmeste tilgjengelige sjokkis. De er så gode at man fint kan spise de som snacks også. Jeg for min del bruker de før og etter trening. Jeg synes det er så kleint å drasse rundt på store matbokser, så en liten bar passer perfekt før jeg kommer meg hjem.

Q: Har du smakt noen av disse barene før? Hørtes de spennende ut?

 


19 thoughts on “Iherb tips: Salg på Larabar

 1. Jeg har bare prøvd den med eple, og liker den kjempegodt! Perfekt som du sier når man er på farten, og før og etter trening:) Syns du cherry er god?

 2. Jeg er ikke ekstremt glad i kirsebær, rett og slett fordi jeg ikke har spist det så mye i oppveksten tror jeg, men jeg synes disse er gode. Litt søt/syrlig på en måte 🙂

 3. Hey,
  jeg kender godt Larabar, men faktisk synes jeg heller du skulle købe Rawbite. De minder meget om Larabar, men er lige det bedre både hvad angår smag, konsistens, udseende osv.
  Deres hjemmeside er http://rawbite.dk/

  Tjek dem ud – de kan kun anbefales…

  Skulle du få lyst til at kigge på min blog for inspiration eller motivation.. eller andet – er du mere end velkommen.

 4. Hei!
  Takker for mange gode tips:-) Jeg synes disse barene ser veldig interessante ut, men jeg er lavkarber og finner ikke noen beskrivelse av næringsinnholdet? vet du hvordan de er karbohydratmessig?
  Takknemlig for svar:-)

 5. Hei! De inneholder ca 18-30 net carbs. Med mindre du er på en lavkarbodiett av helsemessige årsaker ville jeg ikke ikke tenkt på antall karbohydrater. Dette er jo naturlig mat og karbohydrater fra tørket frukt.

 6. hehe. Jeg liker i alle fall å variere så jeg ikke går lei. 🙂 Verdt et forsøk. Kanskje kan du kjøpe en boks og en venninne en annen, så kan dere bytte etter smak? 🙂

 7. Så kult at du har testet disse for vi ble akkurat megahekta på den med peanøtt og sjokolade! Når man først skal kose seg så faller det unaturlig for meg å velge noe annet enn sjokolade (Merkelig!), men så kult at du har testet med frukt. 🙂

  Juba juba! Ha en nydelig dag, fine du!

 8. Har du testat alla smakerna?
  Synd bara att man måste köpa en HEL låda! Säljer de inte dom styckvis så att man kan testa en i varje smak?

 9. Takk for svar:-) Det blir nok litt mye for meg. Jeg kontrollerer leddgikt med kostholdet og er avhengig av et stabilt, lavt blodsukker. Synd, for de så gode ut:-)

 10. Så lenge du spiser proteiner og fett og/eller fiber sammen med karbohydrater vil du ha et stabilt blodsukker da det gir lav GI. Man må bare prøve seg frem.

 11. Har nok ikke testet absolutt alle nei 🙂 Om du ikke finner de stykkevis er de sikkert ikke å kjøpe stykkevis. Du må se på siden selv.

 12. Disse barene ser så fristende ut! Jeg har hele sortimentet i ønskelisten min på iherb, og skal prøve noen av dem snart. Klarer bare ikke bestemme meg for hvem jeg vil ha først, og ønskelisten er så full av andre fristende ting også 😉

 13. Bestilte to typer av Larabar på iherb i gårkveld faktisk, gleder meg virkelig til å få de! Bestilte ei eske med pecanpie og en eske med sitronsmak 😉

 14. Disse er veldig enkle å lage selv, og det blir mye billigere. Kjøper dadler, enten uten sten og skinn, eller hele som jeg skreller, fjerner stenen på og moser i en foodprocessor. Så maler jeg mel av cashewnøtter/mandler, blander med kokosmel, hempfr on said:

  Disse er veldig enkle å lage selv, og det blir mye billigere.
  Fremgangsmåte: Jeg kjøper dadler på grønland eller økologiske på coop, enten uten sten og skinn, eller hele som jeg skreller, fjerner jeg stenen og moser i en foodprocessor.
  Så maler jeg mel av cashewnøtter/mandler, blander med kokosmel, hempfrø, rawkakao, kokosolje, stevia, proteinpulver og akkurat det jeg måtte ønske, før jeg knar det sammen og former til passe store barer. pakker de i plast og aluminiumfolie og oppbevarer de i kjøleskapet i en boks. De holder i flere uker. Og er fantastisk gode!
  Utgifter kommer på ca 100kr for 30 stk.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D