Iherb tips: Matprodukter

Hei! Har dere det fint idag? Som dere må ha fått med dere nå så elsker jeg å shoppe på Iherb. Jeg har jo tross alt en Giveaway på gang der du kan vinne Iherb shopping! Den trekkes om noen dager, så bli med HER.

Iherb har en mengde kosttilskudd, helsekost og sportsernæring. De har også matvarer i angro. Idag tenkte jeg at dere skulle få flere tips til ulike matvarer dere kan sjekke ut. Det er produkter jeg har bestilt i flere mindre pakker. Innlegget er som vanlig linket ( linken har rosa skrift). Mine tidligere Iherb tips finnes i arkivet HER.

Om du vil vite mer om Iherb, les DEN STORE IHERB GUIDEN. Husk: Er det første gang du handler på Iherb får du opp til 10 dollar i rabatt om du oppgir rabattkode JEM146 i din første bestilling.

Iherb matvare tips:iherbkk

 • Bønner fra Eden Foods. jeg kjøpte svarte bønner og kidneybønner. Jeg bruker alltid bønner til meksikansk mat og liker å prøve ut nye typer. Se hele utvalget her.
 • Mikromeal: 3 typer ris varmes i mikrobølgeovn Annie Chun spiret brun ris , svart ris og hvit ris : Jeg kjøpte første gang på lenge. Nyt smaken av mange som jeg liker.
 • Chips av merket Popchips i smaken sour cream and onion. Chipsen er poppet istedet for fritert eller bakt. Helt naturlig. Smaken jeg kjøpte finner du HER. Hele utvalget HER.
 • Urte te Celestial Seasonings, Honey Vanilla Chamomile smak : Naturlig koffeinfri. Glutenfri. Bra på kveldene for å slappe av. Hele utvalget HER.
 • Sjokolade fra Chocolove i smaken mandler og havsalt. Denne har jeg bestilt mange ganger før. En annen sjokkis jeg har kjøpt er Edangered Species Chocolate sin melkesjokolade med 48% kakao og med kirsebær. Glutenfri. Den finner du HER.
 • Cooko-roons: En annen gjenganger er rå kokosmakroner. Jeg tror jeg har smakt alle. De er glutenfri, melkefri, lav GI og vegansk. Denne gangen ble det makroner i smaken Brownie.
 • Indisk readymeal: Jeg digger indisk, så når jeg kom over denne måtte jeg jo prøve den. Curry med kikerter i tomatsaus kalt Pindi Chana. Ingen konserveringsmiddel, naturlig, vegetariansk. Sjekk ut hele utvalget.
 • Soyamelk: Eden soy har mange ulike typer soyamelk. Jada, man får soyamelk her hjemme også, men det er et annet merke og utvalget er begrenset. Eden soy har feks melke med carob. Denne soyamelken er økologisk, uten raffinert sukker, ikke GMO. Se utvalget her.
 • Mandler trukket i sjokolade er min store snacksfavoritt nå om dagen. Økologisk mørk sjokolade. Prøv dem! Finner den her.
 • Kjeks ala broscotti med kokos, mandler og sjokolade. Ikke tilsatt fett eller salt. Ganske sprø, passe søt og gode. Se her.
 • Krydder: Simply Organic Pepper, med kvern : Nymalt pepper slår vanlig pepper og når den er økologisk er det enda bedre. Jeg kjøper ofte krydder fra dette merket. Se utvalget her.
 • Blå tortillachips: Come on. BLÅ tortillachips, hvor kult er ikke det? The Garden of Eatin sine tortilla Chips er glutenfri og ikke GMO. De er laget av økologisk blå fullkornsmais. Ingen kunstige farger, smak eller konserveringsmiddel. Veldig dekorative og perfekt til dip! Denne har en smak av cayenne pepper. Anbefales!
 • Panda lakris i smaken bringebær og kirsebær. De og andre lakrissmaker finner du HER.
 • Snacks av edamame/grønne erter. Digg litt sprø konsistens ala wasabierter,bare uten wasabien. Perfekt å drysse over salaten. Se her.
 • Hugga bear økologiske kjeks. Kjeksen er formet som bjørner. Er vell egentlig for barn,men fikk lyst å smake. Jeg kjøpte i vaniljesmak. Fås også i andre smaker her.
 • Gourmet on the go: tre ulike bønner med mais. Glutenfri, vegetar, helt naturlig og uten konserveringsmiddel. Praktisk.

Det var det! Håper du fikk noen nye tips og ble inspirert! Ønsker deg en kjempeflott helg! Suss og klem!

Q: Har du prøvd noen av disse produktene før? Noen du fikk lyst å teste?Takk for at leser bloggen!


Legg gjerne igjen en kommentar! :D