Iherb tips: Ostepopp og nye barer

Helluuu! God fastelavn og morsdag til alle mødre! Jaaaaa. SofaSøndag er atter en gang en realitet! I kveld blir det forhåpentligvis en rolig aften med kjæresten,Spartacus,Supernatural og chips! Jeg har vært kjempeglad i potetgull og chips så lenge jeg kan huske. Nydelig smak og digg konsistens.

Jeg synes snacks har en plass i et avslappet og sunt kosthold. Så lenge man får i seg det man trenger av alle næringstoffer er det ingen grunn til å ikke kunne kose seg med litt snacks om og når man har lyst. Og nei, du kommer heller ikke til å legge på deg tusen kg, få en million kviser, null muskelvekst, bad hair day og cellulitter av en potetgullpose, eller en sjokkis. get real, realax. Djis. Yolo.

Når jeg for mange år siden begynte å handle på Iherb oppdaget jeg at det fantes sunnere/mer naturlig alternativer til vanlig potetgull i butikkene, og begynte å teste de ulike godsakene.

Ett par av favorittene mine på snacksfronten akkurat nå er disse; bakt ostepopp orginal og i smaken jalapeno:

De er mais basterte og inneholder ikke transfett og ingen kunstige tilsettningstoffer,farger eller smaker. Ingredienslisten inneholder ikke gluten. De inneholder melk og soya. De er laget med ekte ost. Jalapenoen har et svakt hint av spicy jalapenjo.

Fargen er lys gul og de er mer rett i fasongen enn vår standard ostepopp. De koster ca 15 kr for en pose. Smaken er deilig ostete,litt salt, og konsistensen er sprø, akkurat som de skal være. Iherb har flere typer ostepopp å by på fra andre merker også, skjekk ut hele “ostepopp” utvalget HER.

Oh, mens jeg var inne på Iherb så jeg at ChocoRite hadde kommet med ett par barer! Oh joy! De er uten sukker og gluten, og søtet med stevia og erythritol. Smakene er melkesjokolade peanøttsmør og melkesjokolade crip . Om jeg har forstått det rett inneholder hver pakke fem 28 grams barer som er singelpakket i papir. Om de er like gode som proteinpulveret blir det nok suksess. Se hele utvalget her.

For mer info om Iherb.com eller hvordan man bestiller, les den store Iherb-guden HER. Husk: Nye kunder får alltid 5-10% rabatt på 1. bestilling ved bruk av rabattkode JEM146.

Q: Liker du ostepopp? Koser du deg med snacks?

Ønsker deg en fortsatt flott Søndag og god kommende uke! Suss og klem!


9 thoughts on “Iherb tips: Ostepopp og nye barer

  1. Nye ting fra Iherb er alltid gøy 🙂
    Man skal få spise det man vil, og har noen lyst til å spise chips eller hva som helst er det ingen som skal hindre en i det. Men jeg synes det er feil når folk skrive/sier at “nei du får ikke kviser, cellulitter osv.. av chips/sukker/hva det enn skal være”. Det er bra at du ikke får det. Men sannheten er jo at veldig mange faktisk gjør det. Mat og hormoner henger sammen, og hormoner påvirker i høyeste grad ytterlige ting som hud og hår osv.. Av egen erfaring, kan jeg si at jeg iallefall får skikkelig crappy hud hvis jeg spiser dårlig mat (sukker, vanlig sjokolade, brød, lyse ting osv..). Nå er det heldigvis endel år siden jeg oppdaget at jeg faktisk selv har makten over det, og da jeg la om til (det jeg definerer det som iallefall) et rent kosthold, skal det veldig mye til før huden min blir uren.
    Just saying 🙂

  2. Det jeg skrev er satt på spissen da for å understreke et poeng, det at litt potetgull en gang i blandt ikke har så mye å si. Jeg refererte da til alle de som har latt “sunnheten” gå for langt og er hysterisk for hvert ett sukkerkorn og alt “usunt”. Får man dårlig hud er det ofte hormonforandringer over tid, eller feks stress. Ikke glem at mange får dårlig hud at ulike “detox” kurer også. 😉

  3. Jeg synes disse hadde helt rar konsistens og de var så tykke:p muligens jeg skal LA VÆR og sammenligne de med vanlige cheese doodles:p hehe

  4. Man burde alltid ta andre produkter som et nytt produkt istedet for å sammenligne med noe annet 😉 Synes konsistensen er god jeg. Hva var det med den du ikke likte? 😉

Legg gjerne igjen en kommentar! :D