Iherb tips: Proteinpulver og chips

Vips så var det hverdag igjen! Det er lenge siden jeg har skrevet om Iherb her på bloggen, og tro meg, det er ikke fordi jeg ikke har handlet der. Hehe. I dag skal du få noen Iherb tips. Som vanlig kan du lese alt du trenger å vite om Iherb i den Store Iherb guiden. Klikk på bildene eller linkene for å komme til produktene der du kan lese mer om næringsinnhold osv.

Som overskriften avslører er det snakk om proteinpulver og chips tips i dag 🙂
DSC_1631Først ut er Chocolite proteinpulver. Proteinpulveret er sukkerfritt og lavkarbo.  Den første jeg bestilte var i smaken peanøttsmør.Jeg synes ikke akkurat det smakte peanøttsmør, men det var godt i cookies og havregrøten. Typen elsker bananproteinet som jeg synes smaker skumbanan eller banan milkshake. Bestselgeren er sjokolade fudge brownie, som også er en av mine favoritter.

iherbk

Om det står mellom sjokolade og potetgull ville jeg valgt potetgull. Kombinasjonen salt og sprøtt er en vinner i min gange (og hjernens belønningssenter). Her ser du noen av mine chips favoritter.

Lundberg ris chips har 7 ulike smaker å velge mellom. De er glutenfrie, uten hvete, laget med økologisk fullkornsris og noen er veganske. BBQ er bestselgeren. Anbefaler deg å prøve wasabi. Gøy å smake noe helt nytt! Hele utvalget finner du her.

Snikiddy bakte fries og puffs anbefaler jeg virkelig. Veldig gode. Bestselgeren er cheddar. Chipsen inneholder ikke gluten, hvete, msg eller maissirup. De har også 50% mindre fett enn vanlig potetchips, og ingen transfett. Hele utvalget ser du her.

Kettle foods har 12 ulike chips smaker. Potetgullposene kommer i porsjonstørrelser. Perfekt for oss som spiser opp posen uansett størrelse. 😉 Hele utvalget finner du her. Bestselgeren er Honey dijon som du ser på bildet over. Kettle foods sine chips er uten transfett,uten GMO, konserveringsmiddel, er glutenfrie og lages med naturlige ingredienser.

iherb Har du bestilt noe i det siste? Har du prøvd noen av produktene over?Takk for at leser bloggen!


6 thoughts on “Iherb tips: Proteinpulver og chips

  1. Haaar så lyst og smake det proteinpulveret, nam! Ellers så er jo Storbritannia kjent for sine små chips poser, syns det er veldig greit for porsjonskontroll, kan liksom unne seg en slik som del av lunsjen en gang iblant uten og måtte tenke særlig over det. Kettle chips er vanvittig godt 😀 Bare den med Seasalt and vinegar er nydelig, men så er jeg ihugga fan av hele merket 😛 Nærmeste jeg har kommet sørlandschips tror jeg 😛 x

  2. Elsker det proteinpulveret, her går det i smakene vanilje, jordbær og cappochino 🙂

  3. Venter på Chcolite proteinpulver smak av vanilje. Har smakt browniesmaken også. Begge er gode. 🙂

    Jeg er mer sjokolade spiser enn potetgull. Har ikke spist potetgull på år 🙁 🙂 🙁 hvor mindre ille Smash tels som potetgull?

  4. Hei et spørsmål til deg. Ser du henviser til flere amerikanske nettbutikker. Hvilken erfaringer har du ved å kjøpe fra statene? Leveringstid, tax, priser osv.?
    Takk for svar. Ha en flott dag!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D