Iherb tips: Pulverisert superfrukt og bær = antioksidantbombe

Hei hopp! Er dere i live etter helga og evt Halloween fest? Idag tenkte jeg å tipse deg om en gledelig oppdagelse. Jeg fant nemlig et av mine favorittpulver, Eureka! berries, fra merket Madre Labs til en nice price. Før kostet det $37.07 (butikkpris $52.95), men nå så jeg det var på tilbud til bare $19.95. Det vil si, under tollgrensa. Weeehuuu. Jeg har vært uten dette fantastiske pulveret alt for lenge!

Hva er Eureka berries?

Oppsummert i korte trekk; en real antioksidantbombe. Eureka! Berries er en blanding av superfrukt og superbær og er et 100% naturlig produkt. Her får du både i pose og sekk, med bær og frukt i alle mulige farger. Eureka! Berries er sammensatt for å gi et bredt spekter av antioksidantrike ingredienser for å fremme helse og velvære. Pulveret kan potensielt støtte opp om immunforsvaret, energinivå med mer.

Hvem passer pulveret for?

Alle. Alle mennesker har godt av  få i seg nyttige plantestoffer, vitaminer, mineraler og antioksidanter.  Produktet kan være ekstra bra om du ikke spiser variert, får i deg nok frukt og bær, er syk eller trener mye. Jeg for min del liker meget få frukter og bær er ikke noe jeg spiser daglig. Jeg digger å booste maten eller smootien min med litt ekstra piff.

Produktet er, i motsetning til de vanlige vitaminpillene du får i butikken, naturlig. Dvs at vitaminene, mineralene og antioksidantene kommer direkte fra bær og frukt, kontra å bli framstilt syntetisk i et laboratorium.

Produktet er allergivennlig og inneholder ikke gluten, egg, melk, fisk/skalldyr, nøtter, hvete eller soya.

Pulveret inneholder:

 • fullspektrum frysetørkede økologiske ville bær og frukt, feks blåbær og rødbeter.
 • Viltvoksende Acaibær
 • Frysetørket goji (les om goji her)
 • Frysetørket Mangosten
 • tindved juice pulver
 • Ekstrakter av granateple og mangosten

Bruk:

 • Pulveret brukes som et kosttilskudd. Les mer om det her.
 • En boks gir 60 porsjoner og kun 10 kalorier.
 • Pulveret kan blandes med vann, valgfri melk, i smootie eller i matretter. Jeg tilsetter pulveret i grøten eller i glasurer og det gir en herlig lilla farge.
 • Du kan også bruke det i hjemmelaget godis og sjokolade, eller i kakefyll.
 • Smaken er litt bitter/syrlig på en måte, men på ingen måte vond. Dette er jo kun bær/frukt og pulveret er usøtet. Du kan lese om ulike alternativer til hvitt sukker her.
 • Jeg liker å søte det litt. Da smaker det en bær symfoni. Bruker du det i smootie kan du gjerne tilsette en banan.

Akkurat nå får du altså Eureka! berries på tilbud til bare $19.95. Husk; Er du ny kunde får du $5-$10 dollar ytterligere rabatt ved bruk av rabattkode JEM146. Jeg bestiller 2-3 bokser i ulike pakker og legger ved andre produkter til jeg kommer opp i ca $35. Har du spørsmål, les Iherb guiden for mer info.

Antiokaidantbomben Eureka! berries får du tak i HER.
Q: Har du prøvd dette før? Spiser du mye av de sunneste bærene og fruktene? 🙂

 


11 thoughts on “Iherb tips: Pulverisert superfrukt og bær = antioksidantbombe

 1. Ble ikke så mye halloween feiring her gitt =P men men.
  Jeg spiser litt bær, men det er ikke så godt tilbud her nede :/ Bruker bare å spise de frosne bringebærene jeg har finnet i butikken. Og litt tørka tranebær. Håper du har en deilig søndag <3

 2. Har ikke prøvd dette pulveret nei, men hadde likt det. Bruker acaipulver. Men jeg er utrolig glad i alle slags bær, og spiser det hver eneste dag:) Ha en fin kveld!

 3. Det så jo ikke dumt ut! 🙂 Jeg spiser veldig mye bær, men det er jo ikke dumt med pulver på dager hvor man har dårlig tid eller trenger litt ekstra energi! 😉

 4. Hei, vil bare fortelle at nå er det nytt tilbud hos Iherb å en boks koster bare 10 dollar! Løp å kjøp 😉

Legg gjerne igjen en kommentar! :D