Iherb tips: Sunnere godteri

Hei hopp! Du har kanskje hørt om Yummy earth? Jeg bruker oftest å bestille lollipoppene, men under får du tips om både det ene og det andre. Lollipoppene er nydelige økologiske slikkepinner i masse ulike smaker. Perfekt for slike som meg som elsker søtt og godt.

Joda, godteri er godteri, men det finnes forskjell på godteri. Noen godteri har feks mindre kunstige tilsetningstoffer enn andre. Jeg har kjøpt godteriet fra Iherb. Akkurat nå får du hele sortimentet til 10%. Rabatten legges til din handlekurv. Produktene finner du HER.

Dette godteriet er glutenfritt, økologisk, 100% vegansk, har ingen kunstige farger, ingen kjemikalier. De inneholder 100% naturlige smaker, er uten nøtter, soya, hvete, melk, maissirup og er lagd med ekte fruktjuice. Not bad huh?

YUMMY EARTH1 Yummy Earth Organic Lollipops ReviewPakkene kommer i 8 ulike smaker. For de av dere som liker noen smaker bedre enn andre får man kjøpt noen av smakene separat. Har du ikke smakt de ulike smakene før er det dog lurt å kjøpe en blandet pose slik at du kan finne dine favoritter. Slikkepinnene selges i ulike blanede pakker. Se hele utvalget her.

Pakkene har ikke nødvendigvis en jevn fordeling av smakene, så du kan være uheldig å ikke få den og den smaken (eller svært heldig å få mange av din favoritt). Smaken står på utsiden av “klubbene”. Her er en liten oversikt over hva smaksløkene syns om noen av de ulike smakene.

 • Cheeky Lemon: Gult drops. Sitronsmaken er mer søt enn syrlig, men den lar deg sette pris på sitronsmaken.
 • Mango Tango: Spennende blanding av en klar orange farge og en solid gulfarge. Smaken er søtsyrlig. Smaker svakt mango og kansje mer appelsin, lime og sitron. Ikke helt mango, men god.
 • Very Very Cherry: Deilig kirsebærsmak uten den medisinske ettersmaken noen kirsebærgodis har. Minner litt om tart cherry konsentrat i smaken. Liker du kirsebær liker du denne.
 • TooBerry Blueberry: Blåbær er vanskelig å framstille smaken av i drops. Denne smaker mer som fruktjuice enn frukten i seg selv, slik som mange andre av smakene. Det er en hvit smak i dropset som kanskje er kremsmak? Helt ok.
 • Wet-Face Watermelon: Rosa farge. Litt sur. Ikke helt 100% vannmelonsmak, men den var god. Smakte mest kunstig av alle smakene, men jeg har oppdaget av vannmelonsmak gjør det med mindre den faktisk kommer rett fra en vannmelon. Har en vannmelon aroma som gir en superfalsk godissmak. Jeg er veldig glad i vannmelongodis, så denne falt i smak.
 • Googly Grape: Som om de har tryllet et glass druiejuice til en lollipop. Rett og slett. Den smaker druejuice, men kanskje ikke fult så søt.
 • Sour Apple Tart: Frisk, minner litt om pære. Mer søtsyrlig enn sur i smaken ala Granny smith epler. Minner litt om fersk presset juice.
 • Pomegranate Pucker: Mørke lilla farge. Lekker.Smaken av granateple juice er veldig sterk, kanskje litt som vin? Den har også en anelse smak av drue juice og solbær. En favoritt.
 • Smash Strawberry: Fikk ingen av denne smaken i min pakke.

Slikkepinnene er flotte for barn eller folk som er på spesielle dietter pga feks allergi. De smaker også helt vanlig godteri så alle kan i teorien spise dem uten problemer eller grimaser. Hehe. Hver lollipopp er på ca 23 kalorier hver noe som er ingenting i min bok. 1 porsjon er på 3 lollipopper. Det gir deg 70 kalorier, ikke noe fett eller salt, 17 g karbo.

Ingrediensene: Økologisk *Cane Juice, Økologisk Tapioca sirup, ikke-genmodifisert **sitronsyre, Økologiske og naturlige smaker(kan inneholde vannmelon, granateple, appelsin olje, bringebær,mango),Økologiske og naturlige farger, (kan inneholde rødkål, lilla gulrot, gurkemeje og annatto.)

*Cane juice kommer fra sukkerrør, men er ikke raffinert slik som hvitt sukker. det blir brukt som et sunnere alternativ til sukker.

**Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, og da spesielt i sitroner, som syren utvinnes fra.

Samme merke har også andre typer godteri..

*Gummi ormer. Disse er kanskje halvparten så stor som vanlige gummi ormer. Gir deg masse vitamin C. Kommer i 3 smaker: Sour Apple Tart som jeg synes smakte best. En smak av rent eple. Pomegranate Pucker, som merkelig nok smakte anneledes enn lollipopvarianten og siste smak, Tangy Tangerine. God sitrussmak som minner om appelsn. Her får du tak i sure ormer.Gummi bjørner. Disse minner meg om Haribos gummibjørner i formen. Disse gir litt mer tyggemotstand enn vanlig “slapp” gummigodt. Som ormene over gir disse 100% daglig dose av C-vitamin.

3 ulike smaker: Sour Apple Tart smaken er litt mer blass i disse enn i de andre godteformene. Pomegranate Pucker smaken er også helt anneledes. Minner mest om druer. Strawberry Smash bjørnen skilte seg litt ut. Smaksmessig minner den litt om Haribos grønne bjørn(jordbærsmak), men smaken smaker mye mer naturlig og smaksrik. Favoritten i posen. Les mer om gummibjørnene her.Drops: Små drops som har konsistens som vanlige harde drops med myk overflate. Smaksmessig lik lollipoppene. Kommer i pakkene Freshest fruits og Anti-Oxifruits.

Jeg så også Iherb hadde sure jelly beans. Jeg har enda ikke smakt dem, men elsker surt godis, så de er på ønskelista! kjekk ut hele utvalget HER. Del gjerne dine erfaringer om du har smakt noen av disse godteriene.

Alt i alt synes jeg disse godteriene smaker veldig godt. Smaksmessig skulle man ikke tro de var sunnere godteri. En favoritt hos meg i alle fall. Her du også lyst å smake på disse er det bare å løpe å kjøpe. Akkurat nå får du altså hele sortimentet til 10%. Se HER.

Er du ny Iherb-bruker kan du bruke rabattkode JEM146 og spare 5 dollar. Les mer ved å klikke på bildet:

Q: Liker du slikkepinner og gummigodt? Fikk du lyst på?

 


6 thoughts on “Iherb tips: Sunnere godteri

 1. Jelly beansene er absolutt å anbefale!!!! Iallfall når du liker surt! Jeg ble gledelig overrasket når jeg smakte de-nam!:)

 2. Yummiii! Har smakt alle de du lister opp, alikevel er det Sour Beans som er min favoritt, de MÅ du smake! 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D