Iherb tips: Syltetøy og drops

Hei hei. Riktig god helg! Idag har jeg fått hentet flere Iherb pakker som jeg har bestilt. De leverer virkelig kjapt for tiden! Du kan lese alt om Iherb i guden min HER. Jeg har også vært på salg i byen og hamstret både det ene og det andre. Ny kjole, neglelakk, sko, undertøy, treningsbukse og hårkur.

La oss ta en titt på noen av Iherb produktene. Jeg bestiller alltid dropsene jeg har skrevet om før. De er så gode og med et forbruk på en pose om dagen spises de raskt opp. Kjekt å få i hus.135907639029213107054

Dropsene er fra merket Fifty-50 som har spesialisert seg på produkter med lav GI. De har mest syltetøy, men også cookies, havregryn og lønnesirup. På dropsfronten har de fruktdrops, og min favoritt “butterscoth“. Dropsene er uten hvitt sukker, er litt kalori reduserte og har lav GI. Dropsene er utrolig gode og jeg spiser skammelig nok en pakke om dagen. De smaker på en måte karamell, men de har en syrlig eller lett krydret undertone.135907642289613107054

Dropsene er pakket inn enkeltvis, men det synes jeg virkelig de kunne spart seg for. Det er ikke bra for miljøet! Jeg går ut ifra at det er for at dropsene skal holde seg freshe og ikke klistre seg sammen, but still!

Noe annet som spises opp hele tiden i dette huset er syltetøy.

IMG_3396

Mitt favoritt syltetøymerke er St.Delfour. Syltetøyet består av 100% frukt/bær, er uten rørsukker, konserveringsmiddel, kunstig smak og farge. Det du ser bilde av øverst er laget av tranebær og blåbær, og er søtet med drue juice. Samme merke har mange andre flotte syltetøy. Vi har huset fult av disse syltetøyene siden roomien også er fan. Han foretrekker appelsin marmeladen.  Hele utvalget finner du HER.

syltetøy

Q: Synes du produsenter bør kutte ned på bruken av emballasje? Prøv dette syltetøyet?Takk for at leser bloggen!


4 thoughts on “Iherb tips: Syltetøy og drops

  1. Ja, jeg synes absolutt at produsenter bør kutte ned på unødvendig emballasje. Har nettopp begynt å sortere plast. Selv om jeg lager maten fra bunnen av og ikke kjøper halvfabrikata, så blir det utrolig mye plast. Restavfallsdunken min er nesten tom, så det sier litt om mengden. Takke meg til glass og papir og heller kort holdbarhet på maten 🙂

  2. Det syltetøyet er så godt! Hater når syltetøy er proppet med sukker, det ødelegger så mye av den gode bærsmaken. Dette er kanskje litt billigere på iHerb enn i norske butikker? Der er det ihvertfall dyrt :/

  3. Jeg bestilte nettopp syltetøyet for første gang, håper det faller i smak 🙂 Takk for alle de flotte guidene du har laget, de hjelper meg å velge produkter fra Iherb!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D