Iherb tips: Ulike sjokoladebarer for enhver smak

Det er lenge siden jeg har postet Iherb tips her på bloggen. Det er absolutt ikke fordi jeg ikke har bestilt noe, heller tvert i mot. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle begynne med! 😉 Idag tenkte jeg å ta igjen litt av det tapte ved å poste noen av godbitene jeg har kjøpt. Idag skal du få tips om noen ulike sjokolademerker og sjokolader for enhver smak. Noen er økologiske, noen allergivennlige, vegansk og lavkarbo.

Er det noe du lurer på ang iherb finner du det i den store Iherb guiden. For å komme til produktene – klikk på bildene eller linkene(farget tekst). 
s130430Rapunzel er et merke som har bla sjokkolade, kakao og buljong. Denne sjokoladen er økologisk fair trade mørk sjokolade med 55% kakao. Sjokoladen har litt store biter av hasselnøtt. Det er ikke så mye ekstraordinert med denne, men en god sjokolade med litt å bite i pga nøttene.

s130420Endangered species chocolate har 15 sjokolader å velge mellom. Ingen kjemikalier her! Kakaoen kommer fra små familiebedrifter og er 100% etisk handlet. Sjokokladen er gluten fri. Denne er en melkesjokolade med 48% kakao. Den har en høyere prosentandel enn melkesjokoladen fra Norge. Den har en rik sjokoladesmak som ikke er for søt, men smaken er mer kakao-bitter en vår melkesjokolade.

iherbø

Plusset med denne sjokoladen er at de støtter ulike fond som støtter preservering av dyrearter og deres habitat.o0576038412466572118Enjoy Life Foods har  allergivennlige produkter som barer og cookies. Over ser du allergivennlig sjokoladebiter. Ikke akkurat en sjokoladebar, men de er fri fra de 8 mest vanlige allergenene og vegansk! Perfekt for alle som har allergier eller er veganere. Sjokoladen er ikke for søt og ikke for bitter. Dette er nok den sjokoladen jeg bruker mest av. Den er perfekt å bruke i alle typer bakst, i grøt eller frokostblandinger eller bare for å smelte.

s130117aChocolove er kanskje det sjokolademelket jeg har handlet mest fra. De har 19 ulike sjokkiser å velge mellom. Det blir ofte til at jeg legger med en sjokolade eller to til hver bestilling. Denne sjokoladen er den nest best selgende. Belgisk sjokolade med toffee og mandler i 33% kakao melkesjokolade. Veldig god!

dragobaDagoba har rundt ulike sjokkoladebarer og sjokolade å velge mellom. Her ser du mørk sjokolade, lavender og blåbær, og chai. Sjokoladene er økologiske og de bruker regnskogallianse sertifisert kakao.

cocoriteHealthSmart Foods har mange ulike lavkarbo produkter, som proteinbarer og proteinpulver. Chocorite har 3 sjokoladebarer å velge mellom. Den over er sukkerfri, lavkarbo, glutenfri, har reduserte kalorier og er søtet med sukrin og stevia. Jeg synes den smaker som vanlig sukkersøtet melkesjokolade.

Har du prøvd noen av disse merkene eller sjokoladene? 🙂Takk for at leser bloggen!


5 thoughts on “Iherb tips: Ulike sjokoladebarer for enhver smak

  1. Sjokoladene fra Coconut Secret er også sykt gode, kun søtet med kokos 😀

    Dagoba har forresten utrolig godt kakaopulver også.

  2. Endangered species melkesjokoladen er den BESTE melkesjokoladen jeg har smakt 😀 Chocolove er også nice. Blir snart en bestilling med kun sjokolade tror jeg… hehe.

  3. Takk for herlige tips! Jeg vil veldig gjerne kjøpe flere av disse sjokoladene, men jeg får ikke opp noen av dem i iherb:( Dagoba er det eneste som faktisk kommer opp, og der er alle utsolgt. Noen idé om hvor det har blitt av all sjokoladen?

Legg gjerne igjen en kommentar! :D