Iherbtips: pannekakemix

Hei hei! 😀 . Jeg synes ferdige melblandinger er veldig kjekt til hverdags. Idag får du tips om en god fullkorns pannekakemix med bokhvete

Bokhvetemel gir protein, fiber, vitaminer og mineraler. Har en sterk, litt jordaktig smak (havregryn har den samme jordaktige smaken). Bokhvete tolereres av mange som ikke spiser hvete eller har cøliaki.  Melet er laget av kvernet bokhvete. Bokhvete inneholder ikke hvete, men er faktisk i slekt med rabarbra. Den finnes i lys, medium og mørke varianter. Jo mørkere farge, jo sterkere smak. Den lyse varianten egner seg best til glutenfri bakst. Melet brukes ofte i pannekakemikser.

Idag skal jeg tipse om en av mine (mange) frokostfavoritter, denne pannekakemixen. Jeg har bestilt den fra Iherb. Les alt om Iherb i den store Iherb guiden her.Den er laget av bokhvete og fullkornshvete. Den er ikke glutenfri. Tåler du ikke gluten kan du se hele pannekakemix utvalget HER. Der har de mange ulike typer, med eller uten gluten. Ved hjelp av melblandingene er det dødsenkelt å lage deilige pannekaker. Du tilsetter bare egg / egg-erstatter og valgfri melk og litt olje. Pannekaker på 123!Like godt til kvelds som til frokost. Server med ønsket tilbehør feks med frukt og tofukrem. Tofukremen har jeg laget av silketofu pisket sammen med vanilje essens og stevia.Det var dagens Iherb tips! Håper du får en kjempefin dag videre!Husk å sett pris på de små tingene i livet! Lykke er et valg! Stor klem fra Liller!

Q: Bruker du ferdige melblandinger? Glad i pannekaker?


11 thoughts on “Iherbtips: pannekakemix

  1. Hei.
    Jeg har vært til spesialist på sykehuset for å finne ut hva prikker/flekker på hele kroppen min er. Har tatt alle blodprøver og urinprøve for alt de kunne teste meg for hos en spesialist. Svaret jeg fikk var at jeg ikke var allergisk mot noe, så det var ikke noe mere de kunne gjøre. Fikk min 4 type allergimedisin. De 3 første virket ikke. Den siste virket i 3 uker med at de dempet flekkene litt og kløen. Nå er alt tilbake for fullt å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Røde kløende flekker på hele kroppen. Vet du om hvordan jeg kunne funnet ut noe mere? Evt sopp eller noe slikt… Har prøvd en mnd med mat uten konserveringsmiddel og andre tilsettningstoffer uten hell. Håper på svar. Hilsen “Fortvilet”

  2. Hei!

    Ville bare si at jeg elsker bloggen din! Synes den er helt super og utrolig inspirerende! Har funnet masse bra tips her og har blitt en fast følger! Skrev også et innlegg på min egen blogg om blogger jeg anbefaler, der din var en av disse 🙂 Jeg skriver på engelsk, men du kan jo sjekke det ut om du vil!

  3. Heia!:)

    E det forskjell på melkeprotein allergi/intoleranse enn laktoseintoleranse?

  4. Jeg anbefaler deg først og fremst å spise betennelsesdempende mat som omega 3(valnøtter,laks etc) og ingefær. Andre tester må du ta opp med din lege, eller gå til private klinikker.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D