Instagram Giveaway – Vinn en eske questbars! :D

Hei hei! tenkte jeg skulle tipse dere om Instagram giveawayen jeg har på gang via instagrammen min @lovelyliller , der du kan vinne en eske med Questbars. 1-Nylig oppdatert11

Å bli med er altså lekende lett. Du deltar altså ved å:

Hashtagge de av dine matbilder som er inspirert av lovelyliller.com med #lovelyliller

eller

Hashtagge de av dine matbilder som er laget av oppskrifter fra lovelyliller.com med #lovelyliller.

Dette kan være gamle bilder eller nye bilder. Jeg kom på dette fordi mange av dere har tagget meg med @lovelyliller når dere har laget noe. Det er kjempegøy, men når notisen jeg får forsvinner er det så vanskelig for meg (og andre) å finne frem til dere igjen. Når dere #lovelyliller vil jeg og andre enkelt kunne gå inn på dine bilder å se. 🙂yogu2

Jeg trekker ut en tilfeldig av dere som har #lovelyliller på Instagram som takk for at du tok deg bryet. 😉 Den heldige får en hel eske med dine favoritt Questbars i posten. Questbars kan du lese om blant annet her. Vinneren trekkes 27. Februar, og kontaktes via Instagram på den siste Februardagen 28. Barene du kan velge mellom ser du her.

  #lovelyliller og bli med du også! 😀

Xoxo :*Takk for at du leser bloggen min! <3

 


Legg gjerne igjen en kommentar! :D