Isspising, pakkeåpning og minnemimring

Hellu! Har du hadd en fin helg så langt? Dagens innlegg er litt kinderegg (3 ting på en gang).

1) Ice ice baby. Jeg og typen var på kjøpesenteret her om dagen og tradisjonen tro måtte vi innom iskrem sjappa. Det var nesten det viktigste, nevermind det vi egentlig skulle på kjøpesenteret. Hehe. Vi er begge ekstremt glad i is – og spesielt pistasjeis. Den er jo så sykt god, og jeg liker at man kan gå å hente isen selv. Vi endte opp med å gå to runder hver for å kjøpe is, selv om vi egentlig var mett. NomNomNom. Noen av smakene var pistasje, bursdags ostekake, karamell og vannmelon.

IMG_7523

Jeg har funnet ut at når jeg blir rik skal jeg få mange slike is dispensere på kjøkkenet i villaen min slik at jeg kan spise is hele dagen. ^^ Det hadde vært noe det!!IMG_75412) Jeg har fått pakke fra gymgrossisten! Her var det mye snadder, så det ble jo adventsfest i heimen. Passer bra siden jeg har gommlet i meg hele pepperkakekalenderen min. Her var det fitness nudler, gourmet pro proteinpulver, shaker, trankapsler, CLA, noen barer og snadderkulene Fitness Choco Crisps som minner meg om min barndoms snacks “Kina” som er slike maiskuler med sjokolade på. De forsvant med det samme. I tillegg var det en t-shirt. Satser på at den passer. Har fått litt mer bacon på skrotten det siste halvåret, så mulig den blir for liten. Hehe.

IMG_74293) Typen sendte meg dette bildet på mobilen. jeg så med èn gang hva det var. Det var koselig, for det var fra vår aller første “date”! Vi møttes litt etter midnatt i slutten av Mai/begynnelsen av Juni om jeg ikke husker helt feil. Tror det var helg eller noe, for det var folk i byen. En felles venn hadde introdusert oss noen dager i forveien, og vi hadde vell skrevet meldinger og slikt siden det første møtet. Vi fant spontant ut at vi skulle treffes, selv om det var sent. Vi gikk å satte oss på en benk i byen. Her i nord er det jo sol om natten også, så vi satt å så på midnattsolen og be bedre kjent. Det var skikkelig god stemning med èn gang, og det er det fortsatt over to år etter. That love 🙂 Det var visst jeg som sa han måtte ta bildet, for jeg hadde ikke mobilen med. Det er jeg glad for nå – for minner er gode å ha. Jeg elsker bilder. De kan få frem minner som har gått i glemmeboka. Har du et minne fra en av dine første stevnemøter?

Det var dagens lille kinderegg! Håper du har det bra og har hadd en fin helg! Jeg drar hjem til mamma og mormor på juleferie idag! Jeg er jo bare hjemme to ganger i året, så dette blir stas. Halve kofferten er full av gaver.. Satser på at det ikke blir overvekt på flyplassen. Hehe. 😀 Ønsker deg en fortsatt fin dag og god kommende ny uke!

Q:  Hvor ferier du jul i år? 🙂Takk for at leser bloggen!

 


One thought on “Isspising, pakkeåpning og minnemimring

Legg gjerne igjen en kommentar! :D