Julebord og glassmanetLiller

Hey hey! Håper dere har hadd en fin helg så langt. Vinneren av giveawyen er trukket og publisert på facebook. Gratulerer!

Som dere sikkert har fått med dere, så bruker jeg ikke å dele så ekstremt mye av privatlivet mitt på bloggen. Jeg liker egentlig å holde det private mest mulig privat, og fokusere på å holde fokuset på bloggen mest mulig rundt helse-, livsstil- og oppskrifter. Dårlig med rosablogging og outfit of the day her i gården.

Når det er sagt skal jeg motsi meg selv og poste noen bilder fra Lørdagen. Ja, nå og da synes jeg det er koselig å dele små gløtt av livet mitt, og jeg tror dere setter pris på det også,mellom alle godsakene. ^^07-IMG_8878Dessuten må jeg jo bare vise dere verdens fineste kjole. Dagen startet meg en gruson treningsøkt, og jeg var så utslitt når jeg kom hjem at jeg trodde jeg kom til å bli syk – ja for dårlig til å dra på kveldens julebord. Litt mat og sengeleie senere så føltes det mye bedre. ^^ Jeg er uansett høvelig død i dag. Jeg tilbringer Søndagskvelden i sofaen med tv-serier, treningsfri, en knakende hodepine og en sliten verkende kropp. Feels good man… Det var koselig da.

Jeg startet kvelden med ett par venninner hjemme hos meg, før vi kravlet oss inn i en taxi med hendene fulle av matretter. Alle skulle ta med en rett eller dessert hver, så det var mye godt å boltre seg i. 01-IMG_8867 Jeg hadde gledet meg som bare det til å smake klippfiskeboller, som jeg hadde hørt rykter om at noen skulle ta med. Vedkomne kom ikke da, så ble ikke klippfiskeboller på meg. Noen som har smakt det? 02-IMG_8868Jeg synes det kanskje mest spennende på matfronten var kylling som var panert i revet kokos. Gøy å smake ting man ikke bruker å lage selv.  Elsker fingermat!03-IMG_8869

Jeg for min del hadde bakt en glutenfri verdens beste (kvæfjordkake) som jeg hadde med. Jeg bakte to langpanner og hadde vaniljekrem og pisket fløte i mellom. Kaken inneholdt sukker da, men selv om jeg holder meg unna sukker i hverdagen ser jeg ikke noen problemer med å spise det i selskap.Who cares! Kaken var kjempegod, og det tror (håper) jeg de andre synes også, for det gikk unna. Oppskrifter på allergivennlig OG sukkerfri verdens beste finnes forresten her.

05-IMG_8873

Sist men ikke minst må jeg jo dele kjolen som jeg fikk så utrolig mye skryt for. Veldig koselig å få komplement. Mange har spurt hvor jeg kjøpte den, og jeg kan dessverre ikke gi et konkret svar. Pappa kjøpte den til meg på Kreta og det er så gøy å bruke en kjole som en skikkelig lang. Jeg er jo 183 cm, så alle kjoler bruker å være for kort.

Venninnen min flettet en pariserflette på meg, og jeg synes det passet bra for å dempe ned den flotte ball kjolen. Dere som følger meg på instagram @lovelyliller har allerede fått en sniktitt, men her er den, julebord kjolen.

11-IMG_8883Jeg synes det er litt “Elsa – Frozen” over den. Skulle vært blå da. Det morsomste var når vi skulle gå hjem etterpå. Jeg hadde kledd på meg min lilla gigantiske boblejakke og lilla lue med dusk på toppen. Venninnen min bare ” Du ser ut som en…som en…” (altså, på dette tidspunktet hadde jeg fått så mange lovord for denne kjolen, at jeg så og si forventet å høre hvor søt jeg var sog så ut som en nissejente, eller noe.) Hun fortsatte “..Du ser ut som en manet!”

1-closeHaha. Jeg flirer meg i hjel.06-IMG_8877Har dere hadd en fin helg? Suss og klem fra Liller :*


7 thoughts on “Julebord og glassmanetLiller

  1. Jeg smakte klippfiskeboller i Portugal, og det var kanongodt! Men det ser like godt ut alt det andre her, så jeg vet ikke om du gikk glipp av noe.

    Pene du. Ha en fortsatt deilig søndag! 😀

  2. Så flott kjole! Hahah likte manet kommentaren til venninnen din 😛

    Har aldri smakt klippfisk boller, men det hørtes godt ut! Kanskje noe du kan prøve på og lage? 🙂 Uansett hørtes “pot-luck” middagen utrolig god ut, mye spennende på bordet der 🙂 Håper du føler deg bedre igjen snart! Tvi tvi x

  3. Wow, så nydelig du er! Den kjolen var bare helt perfekt til deg <3 Ser ut som dere koste dere masse 🙂 Ha en god natt! Klem fra Martine

Legg gjerne igjen en kommentar! :D