Julegavetips til de som trener!

Hei! Riktig god Torsdag! Fram mot jul tipser jeg om flotte gaveideer fra vår favorittbutikk Iherb. Når det kommer til julegaver så er det alltid en god ide å være tidlig ute slik at man kan kose seg i Desember i stedet for å stresse med julegavehandelen. en god idè er å bestille rimelig helsekost, skjønnhetsprodukter og sportsernæring på Iherb. Er du ny til dette med Iherb kan du lese guiden HER. Husk; Alle nye kunder får $5-$10 dollar i rabatt ved bruk av rabattkode JEM146.

 Idag skal dere få  julegavetips til “treningsentusiasten”.
Til treningsentusiasten. Jepp, vi alle kjenner (minst) en av denne sorten (kanskje er det deg?). Enten om det er en “gymrotte” eller noen som akkurat har begynt veien mot sitt nye treningsmål blir vedkomne garantert glad for disse julegavene:

  • Shaker med ball. Den beste blenderen jeg noen gang har prøvd. Inni ligger en liten ball. Ballen gjør at pulver blander seg ut klumpfritt på 123. Lokket er helt tett, noe som er et pluss. Fås i ulike farger. Her hjemme har vi sikkert ti slike, om ikke fler. Shakeren får du HER. Du kan også få tak i en shaker med kjøleelement HER.
  • Proteinpulver (og barer) som smaker kjempegodt. Et sikkert kjøp smaksmessig er disse. Du kan lese om ulike typer proteinpulver HER, og HER finner du 7 tips til pulver under 200 kr.
  • BCAA: Består av aminosyrene: Lysin, isolysin og valin. Viktige byggesteiner for muskelvekst og reparasjon.Gunstig for utholdenhetsidretter ved å senke nivået av melkesyre i muskulaturen og øke oksygenopptaket. Fås som piller og pulver HER.
  • Drops: Alle liker godis, også den treningsglade. Sukkerfritt godis med BCAA og glutamin, 4 ulike smaker i en boks. Boksen inneholder ca 525 stk. HER.
  • Koffein gjør susen: Mange treningsglade sverger til den fettforbrennende koffeinrike drikken Celcius. Den er uten sukker, aspartam, kunstig farge mm. og inneholder minimalt med kalorier. Du får den på boks i ulike smaker HER.
  • Kreatin: Veldokumentert kosttilskudd som brukes av morsjonister og atleter. kan øke styrke,prestasjon,muskeltrykket kognitive ferdigheter under stress. Fås HER.
  • Gainer: Er man hypp på muskeløkning er det mange som finner nytte i en gainer. Det er på en måte som et proteinpulver med mer. genialt for de som ikke har tid eller lyst å spise hele tiden på feks bulk. Utvalget finner du HER.
  • Styrk immunforsvaret med  dette kosttilskuddet full av urter, antioksidanter, vitaminer og mineraler.
  • Energibar: Genialt før/under/etter trening eller som en snack. Stort utvalg til enhver smak HER.Heart symbol

Håper du ble inspirert og fikk noen ideer. I morgen skal du få julegavetips til Julegavetips til den sunne bakeren og lavkarberen! Har du noen gode tips å tilføye? Ønsker deg en fortsatt god dag!

*suss* fra


5 thoughts on “Julegavetips til de som trener!

Legg gjerne igjen en kommentar! :D