Knebeskyttet etter sykdom

Hei hei! I går fikk jeg endelig trent litt igjen etter å ha vært borte over en uke på grunn av sykdom. Aner ikke hva jeg ble syk av heller. Natt til Søndag for en uke siden ble jeg kjempe kvalm, og hadde hodepine og feber. Jeg klarte kun å ligge i sengen og sove i over et døgn. Det er årevis siden jeg har vært så nede for telling. Mulig jeg har fått i meg noe jeg ikke har tålt. Hver dag som gikk ble jeg litt bedre, og så er jeg heldigvis er jeg på bena igjen. Tenkte jeg skulle tipse dere om disse knebeskytterne jeg har fått sponset fra sportsmart.se. De varmer og støtter opp rundt kneleddet. De er perfekte om man skal kjøre tunge knebøy, gå utfall, gjøre burpees eller kjøre pushups på kne på grovt underlag.1-IMG_0850

I dag sto frontbøy på menyen. Deilig å føle at man er i form til å bevege seg litt igjen.

Bruker du kne beskyttelse?


2 thoughts on “Knebeskyttet etter sykdom

Legg gjerne igjen en kommentar! :D