Kremet sjokkopudding med kun 4 ingredienser!

Hei! God Søndagskveld!  Torsdagen fikk dere oppskriften på en mager vegansk sjokoladepudding. Idag skal dere få en annen sjokoladepudding oppskrift. Denne er også i utgangspunktet vegansk siden jeg bruker agar og plantebaserte produkter, men du bruker selvfølgelig den melken, fløten og sjokoladen du ønsker. Siden denne bruker ekte sjokolade,og ikke “bare” kakao, er den litt luksus også. ^^fluff1

Kremet sjokkopudding – Nok til 3-4:
3 dl melk
1 dl fløte
60g sjokolade
4-5 g agarpulver

*jeg brukte soyamelk, risfløte og veganske sjokoladebiter. Du kan sikkert bruke kokosmelk i stedet for fløte.


Finhakk sjokoladen og smelt den i en kasserolle under omrøring sammen med melk og fløte. Rør inn agar pulveret. Kok i ca ett minutt og ta av varmen. Hell i former. og avkjøl i kjøleskapet i noen timer eller over natten.

fluff

Håper det smaker 😀 Ønsker deg en fortsatt fin kveld og god ny uke i morgen! *suss*Takk for at leser bloggen!


3 thoughts on “Kremet sjokkopudding med kun 4 ingredienser!

  1. Namm…

    Men smaker din Agar litt sånn ekkelt? Kjøpte en type pulveriert agar men den smaker sterkt ekkelt, og jeg klarer nesten ikke bruke den med mindre jeg smaksetter den veldig.

    Hvordan er din erfaring av agar?

  2. Agar skal ikke smake noe spesielt nei. Smakstilsetninger feks saft skal gjøre at den smaker saft liksom, ikke ekkel saft XD. Et tips er å lese reviews på ulike agar produkter slik at du ser hva folk mener om gitte produkt.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D