Lavkarbo paleobrød med solsikkefrø

Hei hei! Søndag er den perfekte dagen for å lage hjemmelaget granola eller brød til den kommende uken. I dag skal dere få oppskriften på enda et lavkarbo brød.

Sist fikk dere oppskriften på et brød med kokosmel, linfrø og chia. Hver gang jeg lager brød bruker jeg som oftest å endre litt på oppskriften ved å tilsette andre ingredienser, eller mer eller mindre av noe. Vips så får jeg et helt nytt brød ( med noe varierende resultat..Hehe).

Dette er paleo, uten korn, gjær, gluten og melkeprodukter. Det er rikt på fiber og har et spekter av fettsyrer som bidrar til langvarig metthetsfølelse og lav GI.paleobrødmedsolsikkefrø2

Paleo brød med solsikkefrø

125g mandelmel*
125g kokosmel
125g linfrømel(malte linfrø)
125g chiafrø
75g solsikkefrø
5 egg
1 dl kokosmelk
1 ts bakepulver
1 ts salt
1 ss honning eller lønnesirup eller lignende
1,2 dl vann
*Tåler du ikke nøtter kan du prøve å bytte mandelmelet med feks sesammel.

Slik lager du solsikkebrødet:
Forvarm ovnen til 180 grader. Bland sammen alt det tørre utenom solsikkefrøene. Pisk eggene sammen og tilsett kokos melken. Bland sammen det tørre med alt det våte. Dekk en brødform med bakepapir og smør dette. Hell deigen i formen. Strø over med solsikkefrøene. Stek i 45 minutter. Avkjøl.paleobrødmedsolsikkefrø

Server med favoritt pålegget! Håper det smaker 🙂
Liker du brød med solrikkefrø? 🙂 Ønsker deg en god kommende uke! Xoxo :*Takk for at du leser bloggen min! <3


9 thoughts on “Lavkarbo paleobrød med solsikkefrø

  1. Bakte dette brødet på søndag, og det er det saftigste og beste lavarbobrødet jeg noen gang har smakt! Takk for at du deler så mane gode oppskrifter. Jeg bare lurte på om du visste hva næringsinnholdet i hele brødet er sånn ca? 🙂

  2. Så supert at det falt i smak. Nei det vet jeg dessverre ikke. Jeg bryr meg personlig ikke om det, så da regner jeg det ikke ut 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D