Life pack: En oppdatering

Hellu. Nå har jeg brukt produktene i Life pack i snart en måned, så tenkte det var på tide med en oppdatering av hva jeg synes.

Life pack inneholder:

K2 Plus er i pilleform og basert på gjærede soyabønner, og inneholder vitamin D3, for bedret opptak. Studier viser at K2 kan bidra til å redusere kalsium i åreveggene og samtidig øke tilførselen av kalsium til skjelettet. Jeg har ikke merket noen forskjell ved bruk av K2 plus, men så har jeg ikke akkurat foretatt en bentetthetsmåling heller. Dette er et produkt man kan og burde ta året rundt, da K2 er viktig. Spesielt man er i risikogruppen for lav beintetthet og om man bor i Norge(pga D-vitaminmangel i vinterhalvåret). Pillene er bittesmå, så det er ikke noe problem å ta. Nucleomega er i pilleform og består av torskemelke i pulverform. Inneholder nukleotider, naturlig Q10 og Omega-3-fettsyrer. Produktet har en fordelaktig effekt på lever- og kolesterolnivå, samtidig som det stimulerer immunforsvaret. Litt kult at det er i pulver kapsler. Siden det er i pulverform kan man åpne kapslene og strø det over mat. Genialt om man har vansker med å få piller i barn. Jeg er SÅ sløv når det kommer til å få i meg Omega-3, så dette produktet passer meg bra. Jeg vil også anbefale det til eldre mht innholdet av Q10.

Multichi Energy, som er bestselgeren. Innholdet er flytende og skal gi energi, bidrar til å balansere og rense kroppen. Inneholder over 20 urter, og  artisjokk, acaibær og gurkemeie. Den har sirupkonsistens og smaker søtt av urter. Kan blandes ut i vann, men jeg tar den i en spiseskje. Konsistensen er sirupsaktig og det smaker urter. jeg merket med en gang effekten av denne. Den inneholder adaptogener, som du også finner i feks gojobær, maca og rosenrot. Adaptogener tilpasser seg liksom kroppens behov. Jeg merket i alle fall èn ting; selv om jeg hadde fått mindre søvn enn vanlig var jeg uthvilt, noe som jeg aldri er. Jeg har stor tro på de aktive ingrediensene i Multichi Energy og ønsker å fortsette å bruke den, og de andre produktene.

Prøv selv: Gå inn HER. Life pack er nok til en mnd forbruk og produktene kan kjøpes hver for seg.  Multichi (349,-) en best selgeren. Ved bestilling: Trykk “autoordre”.  Ny forsyning sendes automatisk siden produktene skal tas daglig,hver mnd. Sendingen kan stoppes når som helst. Skriv inn 97586785 på “hvor har du hørt om oss”. Det er ingen bindingstid.4 thoughts on “Life pack: En oppdatering

  1. Er du distributør? 🙂
    Jeg gikk på lifepack da jeg var distributør av produktene.
    Har meldt meg av, så lenge siden jeg har brukt produktene nå. Lurer på å begynne med multichi igjen, for den merket jeg at funket! Hjalp meg med å minske søtsuget, og ga masse energi 🙂

  2. Eqology, het de noe annet før? Shine? Multichi hørtes nemlig veldig kjent ut. Veldig god på smak og gir massevis av energi og overskudd.

Legg gjerne igjen en kommentar! :D