Liller tester Life pack

Hellu! For noen dager siden fikk en spennende pakke i posten fra Eqology. Den inneholdt “Life pack” en eske med tre helsekostprodukter som skal være de beste fra deres sortiment; Multichi Energy, K2 Plus og Nucleomega. Fancy navn, men de er visst basert på naturlige råvarer. Det var en god del informasjons brosjyrer med også, noe jeg synes var interessant. De er basert på naturlige råvarer/ingredienser. Jan thomas har også prøvd de, så hvorfor ikke prøve de selv! Produktene skal gi ekstra energi og overskudd i hverdagen. Høres bra ut spør du meg! Hehe.

Interessert i prøve selv? Gå inn HER. Det er ingen bindingstid. Ved bestilling: Trykk “autoordre”.  Ny forsyning sendes automatisk siden produktene skal tas daglig,hver mnd. Sendingen kan stoppes når som helst. Skriv inn 97586785 på “hvor har du hørt om oss”. Det er ingen bindingstid. Jeg har allerede begynt å ta produktene og jeg vil gi min uavhengige ærlige mening om produktene etter hvert.

Her er litt info om produktene:
Multichi Energy er flytende og skal gi energi, bidrar til å balansere og rense kroppen. Inneholder over 20 urter, og  artisjokk, acaibær og gurkemeie. Den har sirupkonsistens og smaker søtt av urter. Kan blandes ut i vann, men jeg tar den i en spiseskje.

K2 Plus er i pilleform og basert på gjærede soyabønner, og inneholder vitamin D3, for bedret opptak. Studier viser at K2 kan bidra til å redusere kalsium i åreveggene og samtidig øke tilførselen av kalsium til skjelettet.

Nucleomega er i pilleform og består av torskemelke i pulverform. Inneholder nukleotider, naturlig Q10 og Omega-3-fettsyrer. Produktet har en fordelaktig effekt på lever- og kolesterolnivå, samtidig som det stimulerer immunforsvaret. Jeg er SÅ sløv når det kommer til å få i meg Omega-3, så dette produktet passer meg bra. Litt kult at det er i pulver kapsler. Jeg hadde sett for meg oljekapsler ala trankapsler. For mer info om produktene kan du se på denne videosnutten.

Q: Har du hørt om eller testet disse produktene før?


2 thoughts on “Liller tester Life pack

  1. Gleder meg til å høre din erfaring av produktene! Har brukt disse produktene noen år nå og er veldig fornøyd. Nå har jeg aldri hatt noen “ondter”selv, men vet om flere som har hatt god effekt av life packen. Så her i hus får ungene og nucleomegaen…nå tygger de di faktisk, men er jo genialt å kunne blande det ut for de. Stort sett lite sykdom i hus og 🙂 Men hva som skyldes hva er ikke alltid godt å si 🙂 Lykke til hvertfall!

  2. Spennende! Enig, gleder meg te å høre om kossn du opplever produktene! 😀

Legg gjerne igjen en kommentar! :D