Mange Iherb pakker = mange gode tips

Hei hei! God helg! 🙂 Jeg har hentet skammelig mange Iherb pakker på postkontoret den siste måneden. Jeg har handlet alt fra julegaver, til “adventskalendergaver” til meg selv. Julegavetips til den sunne bakeren og lavkarberen fra Iherb kan du lese her. Det er enda ikke for sent å få julegaver i hus. Er du ny Iherb-bruker kan du lese denne guiden og bruke rabattkode JEM146 og spare 5-10 dollar. Produktene jeg tipser om under er linket, så bare trykk på linken (farget skrift) så kommer du til siden der du kan lese mer osv.

Mye av det jeg har handlet i det siste har vært mer matvarer enn kosttilskudd. Her er litt av fangsten. La deg inspirere!

en3

Granola bar fra merket Natures path. Disse barene er økologiske, inneholder fullkorn og er i smaken mørk sjokolade og kokos. Kjempe kjekk å ha i veska for et kjapt lett mellommåltid eller før/etter trening. Esken på 5 barer koster under 30kr . Du får dem her.

iherbrr

Floradix til mormor. Pasta til meg. Fra venstre: Pasta av spiret korn (penne), kamut fullkorn pasta (snurrer) og nede økologisk brunris pasta (penne). Har lagt min elsk på Rigatoni, som er en slags rør som penne pasta – bare litt større. Elsker når sausen fyller de store rørene. ^^

en4

Øverst fra venstre:

 • Yummy earth slikke pinner. Godteri uten kunstige stoffer. Skrevet om de mange ganger. Se HER.
 • Brunris couscous av brun ris.Fullkorn, glutenfri, vegansk.
 • Økologisk rooibos. En gjenganger hos meg og min og mammas favoritt te. Koffeinfri.
 • Tulsi te. Koffeinfri te med mange antioksidanter, og virker som adaptogen i kroppen.
 • Økologisk pannekakemiks med linfrø. Uten transfett. Fullkorn. Gode pannekaker på 123.
 • Cookies: Kjempegode småkaker med smak av kaffe og sjokolade. Søte med store sjokoladebiter. Nam. Uten hvete og gluten, samt mange økologiske ingredienser.
 • Sist men ikke minst, raw super cookies og chips og atkinsbar. Atkinsbarene har jeg skrevet om mange ganger før. Skjekk ut min siste test av baren med mørk sjokolade her.

en9877

Den rå chipsen og cookiene er geniale når man ikke gidder å lage noe, har lyst å gi kroppen noe sunt og man vil ha snacks. De er rå, vegansk, økologisk, glutenfri og nøttefri. Noen av ingrediensene som brukes er frø, kokos og dadler. Du finner dem her.

Q: Noe du har prøvd før eller fikk lyst å teste?Takk for at leser bloggen!


3 thoughts on “Mange Iherb pakker = mange gode tips

 1. Nå ble ønskelisten min hos iherb ihvertfall litt fullere 🙂
  Godt å vite at jeg ikke er den eneste som “tømmer” hyllene der borte 😉
  Venter 5-6 pakker til uken nå – gleder meg 🙂

  Ha en fin førjulstid 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar! :D